GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 58

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
58/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sorun Melo degil. Madem Melodan memnun degiliz yada sartlar uyusmuyor, 4 yillik sözlesme istiyor vs. Cok daha kaliteli birisini almamiz gerekirken, gidipte Wellington riskine neden giriyoruz?

2 ağir sakatlik yasamis, Avrupa futbolunu tanimayan, en yüksek seviyede kendini kanitlamamis, Sao Paolonun 4.tercih ön liberosunu almamizdaki mantik nedir?

boh5bpeccaakc_o.jpg

SAO PAULO / 7-7-2013

Sorun Melo degil. Madem Melodan memnun degiliz yada sartlar uyusmuyor, 4 yillik sözlesme istiyor vs. Cok daha kaliteli birisini almamiz gerekirken, gidipte Wellington riskine neden giriyoruz?

2 ağir sakatlik yasamis, Avrupa futbolunu tanimayan, en yüksek seviyede kendini kanitlamamis, Sao Paolonun 4.tercih ön liberosunu almamizdaki mantik nedir?

Alper potuk'u Melo'nun yerine neden almaya çalışıyorduk. Aslında tüm cevaplar önceki cümlede gizli.

ona zaten şüphem yok bizim medya mükemmeldir. ama yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl kiralama aşamasında yöneticilerden biri demişti yıllık ücret konusunda sıkıntı yaşadık menajeri ek ücret istedi diye sonradan anlaşıldı.. demem o ki melo biraz daha indirim yapsaydı FT isteği doğrultusunda melo kalırdı..

bilmiyorum...aciklama resmi agizdan duymadan ben meloya salamak istemiyorum acikcasi. birileri burda ücretinde zam yapti diyor cünkü baskalari ise cok fazla süre talep etmis diyor. kime inanalim simdi ?!

açın melo için bir site ilk destekleyen ben olurum..

ama 90 bile izlemediğim biri için atıp tutmayacağımı açıkça söyleyeyim..

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Bence bu söylediginle Selcuk'a ayip ettin. Ana avrat sövseydin bu dedigindem daha az hakaret olurdu. Mehmet ile Selcuk kiyaslamak 10 yil düsünsem aklima gelmez. Mehmet Selcuk'un tirnagi bile olamaz.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Selcuk Inan 19 yasindayken nerdeydi ? Amatör kümede belki...

Mehmet Ekinci ise Ilkay Gündogan ile birlikte Almanya birinci liginde damgasini basiyordu...

Mehmet Ekinci 3 Gold 9 Assist

Ilkay Gündogan 5 Gol 3 Assist

Iddia ediyorum: Mehmet Dortmund´a gitseydi su an Ilkay´in yerinde olurdu ve sampiyonlar ligi finali oynardi. Ilkay Bremen´e gitseydi ayni Mehmet gibi bocalardi. Ilkay´da bastan büyük hayal kirikligidi Dortmund icin, ama Klopp adam etti. Schaaf ise kendisi adam degil.

Not: Ikisi 5 Milliyona gitti, alman liginde kolay kolay her adama vermezler bu paralari hele bu yasta.

sneijderin transmarkt 17 milyon euro fırsattan faydalanıp 7.5 a aldık işte buna transfer başarısı denir yoksa 15 milyondan aşağı alamazdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri