GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 59

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
59/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo ve Umut transferlerinde 1 Milyon Euro icin yaptigin pazarliklar sonucunda kaybettigin zaman, sezon basinda senden cikar zaten.

Oyuncular hazirliksiz olur, 2 mac puan kaybedersin, ayni zarari edersin zaten. Ama gel de bunu bizim ekonomi uzmanlarina anlat.

Lan topu topuna 3 transfer lan.

orda sorunu kastetmedi arkadaş bi zaafı var sırf ondan ötürü bizde yoksa coktan alırlardı demek istedi yani ben öyle algıladım

Benim anladığım "Melo kafadan kontak olmasa buraya kadar düşmezdi" demek istediği. Sorunlu adamı da ben Galatasaray'da görmek istemiyorum.

yönetime eleştiri

fatih hoca suçlu değilmi?

sol bek ister alınmaz.

stoper ister al bunu kullann derler

iyi kanat ister almazlar haata elindekini satarlar

forvet derler zar zor alırlar

fatih hoca sihirbaz değil sonuçta.

biz demiyormuyuz bu takımla hayal kurmayın diye. fatih hoca da herkesde biliyor amaç ulaşırken en iyi ile ulaşırsın.

Adnan sezgin dönemine döndük tutsada tutmasada burası belli itirazı olan olmaz heralde

tutarsa transferlerine başladık

[video=youtube;0sWnH1ZltUk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0sWnH1ZltUk[/video]

ben buna bişey demiyorum zaten de rahat erdik niye fbjk perişan etmek varken rakip potansiyeline getirmeye calısıyoruz anlamıyorum

Be sadece TSL üzerinden rakip olmalarının en ideal şartlarında bile, bizim asıl amacımıza bir zarar veremeyecek seviyede olacağından bahsettim.

Bizim bu sezonki beklentilerimizle onlarınki farklı. Biz bu sene amacımıza ulaşırsak; seneye onların ne durumda olduğunu pek ciddiye alacak durumumuz da olmayacaktır.:cool:

bu sene 20 puan farkmı dur kardeşim imkansız öyle birşey en fazla 12 filan olur öyle olursa 20 vs ben ligden zevk almamki bursa kasımpaşa beşiktaş iyi hazırlanıyorlar kayseride dahil çekişmeli olacak bu sene ve bizim transferler yok daha yokkk melo ve umutu alıp birde sol bek olursa alınacaktı daha umuta 500 bin euro daha verip alamıyorsun sonra ligde saçma sapan puan kayıpları

Melo ve Umut transferlerinde 1 Milyon Euro icin yaptigin pazarliklar sonucunda kaybettigin zaman, sezon basinda senden cikar zaten.

Oyuncular hazirliksiz olur, 2 mac puan kaybedersin, ayni zarari edersin zaten. Ama gel de bunu bizim ekonomi uzmanlarina anlat.

Lan topu topuna 3 transfer lan.

ben 2 transfere bile razıyım

melo-g.inler

bruma....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri