GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 61

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
61/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

5 gün sonra da hazırlık maçı var...fatih hoca maç sonunda

-wellingtonu çok istedik...

-emre çolak senenin sürprizi olacak

bla bla bla:SS: mezara girmekten beter ettiler ya la 10 günde.

4 milyon mu... :lol:

serbest kalma maddesini 30 milyon olan bir cocuk icin 4 milyon gibi komik bir rakam mi istiyorlarmis..bide portugis takimi ..bide C.Ronaldo seviyesine yakin ola bilecek bir genc iism icin ... nerem gülecegimi bilemedim bu habere :asd:

m.suarez-shaqiri etmez diyordu o paralar.. hatırlayalım.

suarez sakatlanmasa şimdi avrupanın en gözde kuluplerin birinde 15-20 milyon euro trasnfer olmuştu...

People are seeing a video and getting excited, but let me ask you guys something: How awesome would Gargano be if you edit a video with all the ball he has stolen in Inter?

Gather up all the Gargano's defensive skills and he would look like the new misture of Simeone and Maldini. See him play a full match and you'll see that Gargano has his flaws..... see my point?

İnsanlar bu adamın videosunu izleyip beğeniyolar.Onlara sormak istiyorum Gargano'nun(takoz ön libero olarak görüyolar bu adamı) kazandığı topları ve defansif özellikleri gösteren bi video yapsak Simeone-Maldini karşımı bi adam sanırsınız.Ama Gargano'nun full maçını izlerseniz defolarını görebilirsiniz anlatmak istediğimi anladınız mı?

I mean, just for curiosity, São Paulo's president, Juvenal Juvencio, is known in Brazil for over selling shit players for clueless european teams. Let's just hope we are not one of those teams.

Curiosity number 2: Denilson, (Former arsenal DM) was a free agent a few weeks ago when his first loan with São Paulo ended and his Arsenal contract ended as well), São Paulo got him for free. Do you guys think it's a good thing to pay 14 m euros for 40% of his back up?

Sao Paulo başkanı Juvencio işe yaramaz Brezilyalıları bilgisiz Avrupa klüplerine kazıklamakla ünlüdür umarım biz onlardan biri olmayız.Eski Arsenallı Denilson bonservisi elinde Sao Paulo'ya transfer oldu.Sizce bu adamın yedeğini 14m avroya almak ne kadar mantıklı?

Inter forumundaki Sao Paulo taraftarı yazmış bunları.Zaten 2 maçını izleyen ne kadar doğru konuştuğunu anlar

melo alınmayacak...

ama welo gelmesin arkadaş, izledim izlemedimm muhabbettini kesin..

avrupada hedef koyarsan adam gibi adam alacaksın.

sen bu taraftara cezayı kesemezsin.. 45 bin kombine alsın-ceza aldırmasın.. o bölge en önemli bölgee..

defansından-hücümündan başlangıç yeri..

gelirde iyi çıkarsa eyvallah ama bu riske girmeye değermi? zaten sol bek almıyosun. farfan-naniden vazgeçmişşin.

yabancı alacaksan yine oraya bas parayı

g.inler-capoue-biglia al bunları bişeyler yapsınlar.

eleştir ama üslup biraz yanlış renktaş.. ben hala izlemediğim biri hakkında iyi kötü yorum yapmam..

Gerçekten Mehmet Ekici ile neden ilgilenmiyoruz hiç anlamıyorum. Potansiyeli yüksek ve hem orta da hem kanatta oynayan bir oyuncu eğer Fatih Hoca oynatabilirse de her zaman geri dönüşü olabilecek ve en fazla 5M'e bitecek bir transfer.

Wellington'un kiralık sözleşmesini fesh edersin çok sıkışırsan.

şpl oynuyorsun welo iyi çıkmazsa fesh edersin diyorsun.

yabancı kuralı olmasa veya 6+2 olsa anlarım gelsin, hazırlarız derim 22 yaşındaki bir oyuncuyu ama..

kimse kusuruma bakmasın

Drogba-snejder-burak-muslera-eboue-selçuk gibi oyuncuların belki 2-3 seneye olmayacak... bu takım avrupada bişey yapmaz ise bu sene en kötü gruplardan çıkmaz ise çoğu oyuncu gider...

Bari aksam Ingiltere´den canli yayin yapsinlar, Selcuk, Burak, Drogba, Sneijder, Chedjou´yu bir araya toplayip göstersinler, bizim de moralimiz düzelsin biraz.

Gerçekten Mehmet Ekici ile neden ilgilenmiyoruz hiç anlamıyorum. Potansiyeli yüksek ve hem orta da hem kanatta oynayan bir oyuncu eğer Fatih Hoca oynatabilirse de her zaman geri dönüşü olabilecek ve en fazla 5M'e bitecek bir transfer.

İlgilensek Ünal başkan 3 m den aşağıya'da alır'da ilgilensek baba tarafı fanatik galatasaraylıymış anında ikna olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri