GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 82

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
82/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gecen sene gordukki akhisar elazig maclarini drogba aldi,bize her mac lazim drogba

arkadaşın verdiği kadroda bruma ve arda var. aynı zamanda sneijder de. geçen akhisar maçında az zorlandık ama elazığ maçında sneijder yoktu mesela,düzen oturmamıştı hala vs. bu yıl daha farklı olur

Cevap: Transfer Nöbeti

bu töre ya. hamburg zamanindan taniyorum az cok bu cocugu. sereseri arkadalasi ile vardi . gece hayatinda geziyordu. annasina cok fena geciyordu serefsiz. bunu ben ama aylar önce burda yazmisdim . zaten sorunu budur bu cocugun. olmasi gereken yere gitmis resmen yani. biraz arastirsaydilar cocugun özel hayatini ortaya cikardi neyin nes oldugu. bir düsünsene hambur gibi almanyanin en köklü takiminda ilk 11 e kadar cikiyorsun iiyde oynuyorsun. sonra bugünden yarina yok oluyorsun hamburg da. cok titiz cekilde rusya ya satiyorlar. ordan da ayni kafadan gitmediyse neyim bu cocugun. ordan bjk a geldi isde. bir kere karsindaki insan in maddi durumu iyi olmadigini biliyorsa garson gibi mesela cok fena muamele yapar bu.

yukardan asgaya bakar resmen. köpek muamelesi yapar resmen.

bunlari ama dogal olarak tarftar bilmez yada futbol sever. kaliteli ayak diye bakar bu cocuga isterim der. perden arkasi kimse bilmez kolay kolay maalesef.

Abi annası derken neyi kast ediyorsun?Annesi mi yoksa hatun olarak Anna isimli biri mi ben orayı anlamadım?:o

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaş ben Ebou'yi anlatıyorum sen Danny Riera'nın açıklarını kapatıyo diyosun ironi falanda değil öyle bakarsak Hamit'te kaç kere Eboue ileri çıkınca onun bölgesini kapattı yeri gelince Semih'te yardımcı oldu doğal olarak çünkü futbol bir takım oyunu ama bu yaptığı bireysel hataları kapatıyor mu?

Bence sen yorum yapma renkdaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri