GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 88

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
88/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rakiplerin mevcut durumlarından ötürü rahat geçirmemiz gereken bir sezonu TFF ve kendi yönetimimizin çabası sayesinde riske atıyoruz.Alınmasını heves ettiğimiz Frei,Bruma,Okay gibi gençler dururken en hayati pozisyona ne idüğü belirsiz Wellington'u almak hangi akla hizmettir merak ediyorum.

arkadaşlar melo nun Galatasaray dan başka talibi yok. oda biliyor .. fatih hoca da çok istiyor. bu yüzden melo konusunda ben rahatım ve ümitliyim..

29 yaşındaki erman ve 30 yaşındaki engin gelecek adına en ümitli olduğumuz futbolcularımız:o hay tüküreyim böyle işe.transfer falan yapmasınlar,wellingtonla falan rezil ediyolar adamı.:o

------------Tolga-------------

S.Kurtuluş---Sivok--Pedro Franco---İsmail

---------------Necip-----------------

---------Oğuzhan------Fernandes------

G.Töre------------------------------Olcay

----------------Pektemek----------------

beterin beteri var halinize şükredin

Meşhur bir söz vardır ya hani ''Ucuz mal alacak kadar zengin değilim'' diye.Şimdi en kritik mevkimize 3-5 kuruşun hesabını yapıyoruz,basıp parayı kimsenin tartışamayacağı kalitede bir adam almıyoruz,kıytırık bir adamla orayı dolduyoruz.Bunun sıkıntısını maddi ve manevi olarak çok fazla çekeceğiz sene boyunca,göreceksiniz.Aynı Fener'in Aurelio'yla 3-5 kuruş yüzünden sözleşme uzatmayıp,bedavaya kaptırdığı ve yerini doldurmak için kıytırıktan adamlara birçok paralar döktüğü gibi.

Federasyon yabancı sınırlamasını kısıtlayacağına, transfer süresini kısıtlasa daha iyi olur. Belki bizimkiler zamanında transfer yapmayı öğrenir bu şekilde.

Madem anlastilar, niye aciklayamiyorlar Wellington´u? Yemiyor cünkü. Bu sene bir halt beceremediler de ondan.

Gecen sene yaptigimiz en büyük hatayi (Melo´nun cok gec gelmesi) yine yapiyorlar resmen :) Bu da ayri tez konusu.

Wellington´u Arda + 1 yildiz sol bek paketiyle anca aciklayabilirler. Onun disinda taraftari memnun edemezler.

------------Tolga-------------

S.Kurtuluş---Sivok--Pedro Franco---İsmail

---------------Necip-----------------

---------Oğuzhan------Fernandes------

G.Töre------------------------------Olcay

----------------Pektemek----------------

beterin beteri var halinize şükredin

bizde gökhan töre gibi kanat yok.oğuzhan yeteneğinde genç bi futbolcu da yok.olcay da iyi çıkış yaptı.

Bence bir çılgınlık yapıp Digne'ye hak ettiği parayı verip alabiliriz gerçi o kadar para vermeyi kafaya koyduysa yönetim Coentrao'ya gider diyede düşünmüyor değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt