GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 89

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
89/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rakiplerin mevcut durumlarından ötürü rahat geçirmemiz gereken bir sezonu TFF ve kendi yönetimimizin çabası sayesinde riske atıyoruz.Alınmasını heves ettiğimiz Frei,Bruma,Okay gibi gençler dururken en hayati pozisyona ne idüğü belirsiz Wellington'u almak hangi akla hizmettir merak ediyorum.

Fenerbahce ve Besiktas´in durumu onlari baglar, bizi rahatlatmaz. Aksine cok zorlar ligde. Niye öyle deniyor anlamiyorum.

Kadro genis ve kaliteli olacak ki, rotasyonda sikinti cekmeyelim, fazla güc kaybetmeyelim.

Ama birak rotasyonu, mevcut kadroyu koruyamadi yöneticilerimiz.

bizde gökhan töre gibi kanat yok.oğuzhan yeteneğinde genç bi futbolcu da yok.olcay da iyi çıkış yaptı.

koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi denir diye bir laf var onlar biz de olsaydı ilk 11e giremez göndermek için takım arardık o saydığın adamlara karşı 10 kişiyle gol pozisyonuna girdik, mevcut bjknin mevcut kadromuzla başedebilmesi için sahaya 9 kişi çıkmamız lazım bence..

Hadi biraz yüzümüz gülsün

Ftw‏@FtwGSGeschützter Account2mDrogba, Sneijder, Elmander ve Chedjou kampa katılmış.

Kuyt :

''Şike varsa 1 dakika durmam''

Spikerin "Peki ya verilen ceza" deyince Kuyt, "Süreci yakından izliyorum. İnanın bana F.Bahçe'nin şike yaptığına inanırsam bir dakika İstanbul'da durmam. Eğer benden duymak istediğiniz buysa" diye sert çıktı.

...........

Tamam pampa ucagi hazirliyoruz :)

gbagbo116~_v-videowebs.jpg

yalanladı twitterden

Melo 2. yarı takımın tartışmasız en iyisiydi. Hele bir Mersin maçı hatırlıyorum 1-0 geride ve 10 kişiyken tek başına tüm Mersin hücumuyla baş etti bu adam. 2 değil 4 kişilik oynadı ve öyle kazandık o macı. Cok da önemli bir virajdı bizim için. Sırf o maç için bile ne istiyorsa verilir

koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi denir diye bir laf var onlar biz de olsaydı ilk 11e giremez göndermek için takım arardık o saydığın adamlara karşı 10 kişiyle gol pozisyonuna girdik, mevcut bjknin mevcut kadromuzla başedebilmesi için sahaya 9 kişi çıkmamız lazım bence..

Bizde ilk 11'e girenler nasıl peki? Örneğin Amrabat, Emre Çolak

Bu Olcay Şahan'ı geçen sene biz alacaktık. Son anda vazgeçtik galiba. Ama ben verdiği katkıya bakarım. 10 gol, bir o kadar da asist yaptı. Yani bizim bütün orta saha oyuncularımızdan daha iyi performans sergiledi.

Madem anlastilar, niye aciklayamiyorlar Wellington´u? Yemiyor cünkü. Bu sene bir halt beceremediler de ondan.

Gecen sene yaptigimiz en büyük hatayi (Melo´nun cok gec gelmesi) yine yapiyorlar resmen :) Bu da ayri tez konusu.

Wellington´u Arda + 1 yildiz sol bek paketiyle anca aciklayabilirler. Onun disinda taraftari memnun edemezler.

Memnun olmayan taraftarı Allah taş yapar. 2 sene de nerelerden nerelere geldik biraz saygı gösterin. Wellington'u niye açıklamıyolar sorusunu biraz araştırırsan öğrenirsin(amkspor'un Wellington haberinde yazıyor). Bugüne kadar transferlerimizin %90'ını anlaştığımız an da açıklamamışızdır.

bizde gökhan töre gibi kanat yok.oğuzhan yeteneğinde genç bi futbolcu da yok.olcay da iyi çıkış yaptı.

ferda beşiktaşın kadrosunda fernandesın dışında fark yaratan adam yok.büyütme bunları.arenada 4 çekeriz.ayrıca arenadaki maçta 10 kişiyle yarım saat oynadık bi kere gelemediler kaleye.kaçırdıklarımızda cabası

Bizde ilk 11'e girenler nasıl peki? Örneğin Amrabat, Emre Çolak

Bu Olcay Şahan'ı geçen sene biz alacaktık. Son anda vazgeçtik galiba. Ama ben verdiği katkıya bakarım. 10 gol, bir o kadar da asist yaptı. Yani bizim bütün orta saha oyuncularımızdan daha iyi performans sergiledi.

emre çolakla , amrabat beşiktaşta oynasalar daha fazla katkı verirlerdi.. şimdi sen takımda drogba ,sneider , Selçuk,melo gibi adamlar varken ayağında top tutup insiyatif alabilir misin, beğenmediğin amrabat en pahalı transferlerimizden ve bize gelmeden Türkiye'deki en iyi kanat oyuncularındandı, yekta da dahil bizim yedekler bjk de star gibi dururdu diye düşünüyorum... Ayrıca emre ,amrabat ne zaman onbirde başladı ki ... :)

David Villa'nın Atl. Madride transferi doğruysa ve ödeme söylenen şekildeyse çok çok başarılı bir transfer yalnız. Tamamen Atl. Madridin çıkarlarına bir transfer olmuş. Bir de Lucas Digne haberleri dolanıyor çok çok düşük bir ihtimal fakat en çok istediğim transfer. İnler-Digne inanılmaz olur bas parayı al işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt