GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 90

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
90/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Memnun olmayan taraftarı Allah taş yapar. 2 sene de nerelerden nerelere geldik biraz saygı gösterin. Wellington'u niye açıklamıyolar sorusunu biraz araştırırsan öğrenirsin(amkspor'un Wellington haberinde yazıyor). Bugüne kadar transferlerimizin %90'ını anlaştığımız an da açıklamamışızdır.

Ya kardesim birakin 2 seneyi, Drogba, Sneijder´i ya. Bunlari yaptilar diye dursunlar mi?

Biz simdiden bahsediyoruz. Hedeflerimiz büyüdü. Ayrica cok da birsey beklemiyoruz.

Bu taraftar görevini yapti 45.000 kombine aldi. Melo, Umut, Stoper (alindi), Sol bek istedi taraftar.

Baska birsey istemediler. Eger bu durumda bu 3 transferi yapamiyorlarsa yazik gercekten.

_64529631_7992631.jpg

Madem Melo'nun yerine genç birini arıyoruz, o zaman bunu alalım. Hem genç, hem güçlü, hemde Avrupa tecrübesi olan bir futbolcu. Şu Brezilyalı'dan daha az riskli.

------------Tolga-------------

S.Kurtuluş---Sivok--Pedro Franco---İsmail

---------------Necip-----------------

---------Oğuzhan------Fernandes------

G.Töre------------------------------Olcay

----------------Pektemek----------------

beterin beteri var halinize şükredin

gayet güzel kadro. takviye de geliyor forvete..

Digne,Bruma,Wellington bu isimler gelirse gercekten Türk futboluna yeni bir cag acmis oluruz, genc yetenekleri getirerek. Wellingtonu pek tanimamda, Digne ile Bruma müthis olur.

shaktar 24 kagıda futbolcu alıyor bizimkilerin maksimum fiyat politkası 7.5.sonrada dünyanın en iyi 10 klubu olacağız diyorlar.

Melo, Umut takimda tutulacakti (gecen sezonun kadrosu zaten), üstüne de 2 transfer yahu. Baska birsey degil. Cok mu istedik?

Melo´nun taraftar icin önemini biliyor yönetim. Madem sen memnun degilsin, gidersin kimsenin tartismayacagi bir yildiz transfer edersin.

Yada Melo´nun yerini bir Türk ile doldurursun. Bu da Inler olur, en kötü Nuri olur. Onun disinda tabiki memnun edemezsin taraftari.

Su anda resmen sacmaliyorlar, kimse kusura bakmasin. Ünal Aysal´i cok severim tabiki, ama yanlis yapiyorlar su anda. Yapiyorlar iste.

emre çolakla , amrabat beşiktaşta oynasalar daha fazla katkı verirlerdi.. şimdi sen takımda drogba ,sneider , Selçuk,melo gibi adamlar varken ayağında top tutup insiyatif alabilir misin, beğenmediğin amrabat en pahalı transferlerimizden ve bize gelmeden Türkiye'deki en iyi kanat oyuncularındandı, yekta da dahil bizim yedekler bjk de star gibi dururdu diye düşünüyorum... Ayrıca emre ,amrabat ne zaman onbirde başladı ki ... :)

Sol kanatta özellikle ligin ilk yarısında bu ikili vardı. Ayrıca Emre, Amrabat - Drogba, Sneijder gelmeden önce de insiyatif falan almıyordu. Yine diyorum ben verdikleri skora katkıya bakarım. İster Messi gelsin. Beklenen katkıyı vermedikten sonra, benim gözümde başarısız sayılır. :)

vay be koca transfer nöbetinin 180 sayfasindan belki 120 sayfasi sirf melo vs wellington tartısmalarla geciyor

Ya kardesim birakin 2 seneyi, Drogba, Sneijder´i ya. Bunlari yaptilar diye dursunlar mi?

Biz simdiden bahsediyoruz. Hedeflerimiz büyüdü. Ayrica cok da birsey beklemiyoruz.

Bu taraftar görevini yapti 45.000 kombine aldi. Melo, Umut, Stoper (alindi), Sol bek istedi taraftar.

Baska birsey istemediler. Eger bu durumda bu 3 transferi yapamiyorlarsa yazik gercekten.

Durmayalım tabi. Ama bu kadar da acımasız olmayın. Olası bi transfer hatasında herkes yönetimin üstüne gelir. Melo'yu bütün taraftarlar istediğini nerden çıkardın bilmiyorum.Sanırım küçümsenemeyecek bi sayıda istemeyen vardır.( Ben dahil) Sol bek ben de istiyorum da şu salak yabancı sınırını nasıl aşıcaz. Riera o kadar para alıp tribünde mi geçirecek sezonu.Bunlar önemli sorular.Bi de transferlerin iç yüzünü bilmeden konuşmak çok doğru bi olay değildir.Ha wellington bekleneni veremez o zaman birlikte eleştiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt