GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 91

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
91/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sizde yönetimi iyice cimri çıkardınız.O dediğiniz kulüplerin 220 Milyon Dolar borcu var mı acaba?15-20 Milyon'luk transfere daha var yani.

Digne,Bruma,Wellington bu isimler gelirse gercekten Türk futboluna yeni bir cag acmis oluruz, genc yetenekleri getirerek. Wellingtonu pek tanimamda, Digne ile Bruma müthis olur.

Bruma da henüz bir ciddiyet göemediğim içim tam analiz yapmadım ama; madem ki leo dan ses yok şu nancy li digne için tek sözüm var: Squeira nın biraz daha yavaş olan versiyonu kesinlikle. Maliyet/ Performans analizi yapıldığında:

Squeira = 1.5xDigne diyorum. Aynı yaşta olsalar Squeira = 2xDigne olurdu.. Ama Squeira daki 27 yaşın verdiği sağlamlık ve tecrübe de inkar edilemez.

Artı olarak Squeira daki en büyük potansiyel, birebirde çalıma başlarken yada dripling başlangıçlarındaki ani hızlanmasında, rakibi faul yapmadan durduramıyor. Bunun avantajı da daha ilk yarıda rakibin sağ kanadını sarı belki de kırmızı kartlara mahkum etmek demek.

Bruma da henüz bir ciddiyet göemediğim içim tam analiz yapmadım ama; madem ki leo dan ses yok şu nancy li digne için tek sözüm var: Squeira nın biraz daha yavaş olan versiyonu kesinlikle. Maliyet/ Performans analizi yapıldığında:

Squeira = 1.5xDigne diyorum. Aynı yaşta olsalar Squeira = 2xDigne olurdu.. Ama Squeira daki 27 yaşın verdiği sağlamlık ve tecrübe de inkar edilemez.

Artı olarak Squeira daki en büyük potansiyel, birebirde çalıma başlarken yada dripling başlangıçlarındaki ani hızlanmasında, rakibi faul yapmadan durduramıyor. Bunun avantajı da daha ilk yarıda rakibin sağ kanadını sarı belki de kırmızı kartlara mahkum etmek demek.

u-20'deki Fransa'nın çoğu maçını izlemiş biri olarak söylüyorum.Digne 3 sene sonra dünyanın en iyi sol beki olacaktır.

Yemin ederim sogudum artik herseyden. Wellington ne lan wellington ne? CL'de basarili olmak istiyoruz ama brezilyadan 5. sinif topcu aliyoruz. Bir zamanlar karsi cikmasak lauro denen mali almalari gibi bir olay.

10 sene bekledi bu taraftar adam gibi bir önlibero icin, BAM'lari gördü bu gözler hala daha salak sacma isler yapiyorlar biktirdi artik bu is.

Birsürü para girdi kasaya, taraftar süper destek veriyor ve siz Melonun yerine dünya capinda bir önlibero alamiyorsaniz beceriksizsiniz yada bu isi anlamiyorsunuz demektir.

Solbeke Digne gibi bir adam ama önliberoya wellington celiskiye bak arkadas. Aklima tuhaf tuhaf komplolar geliyor komisyon gibi mesela ya neyse.

Yemin ederim sogudum artik herseyden. Wellington ne lan wellington ne? CL'de basarili olmak istiyoruz ama brezilyadan 5. sinif topcu aliyoruz. Bir zamanlar karsi cikmasak lauro denen mali almalari gibi bir olay.

10 sene bekledi bu taraftar adam gibi bir önlibero icin, BAM'lari gördü bu gözler hala daha salak sacma isler yapiyorlar biktirdi artik bu is.

Birsürü para girdi kasaya, taraftar süper destek veriyor ve siz Melonun yerine dünya capinda bir önlibero alamiyorsaniz beceriksizsiniz yada bu isi anlamiyorsunuz demektir.

Solbeke Digne gibi bir adam ama önliberoya wellington celiskiye bak arkadas. Aklima tuhaf tuhaf komplolar geliyor komisyon gibi mesela ya neyse.

:ayatollah:

Melo, Umut takimda tutulacakti (gecen sezonun kadrosu zaten), üstüne de 2 transfer yahu. Baska birsey degil. Cok mu istedik?

Melo´nun taraftar icin önemini biliyor yönetim. Madem sen memnun degilsin, gidersin kimsenin tartismayacagi bir yildiz transfer edersin.

Yada Melo´nun yerini bir Türk ile doldurursun. Bu da Inler olur, en kötü Nuri olur. Onun disinda tabiki memnun edemezsin taraftari.

Su anda resmen sacmaliyorlar, kimse kusura bakmasin. Ünal Aysal´i cok severim tabiki, ama yanlis yapiyorlar su anda. Yapiyorlar iste.

1-) Transfer sezonu bitmeden eleştirmeye başlamak çok saçma, daha Sneijder antremana çıkmadı. Önümüzdeki 1 hafta içinde kampa kim katılır kim katılmaz bakar ona göre eleştirirsen daha mantıklı olur.

2-) Felipe Melo size göre tartışılmaz olabilir bana göre değil, belli ki Fatih Terim'e göre de tartışmasız değilmiş ki ne gerekiyorsa verip almamışız.

3-) Kimin transfer edileceği taraftara sorulmaz, Muslera transferinde taraftar istedi diye Muslera alınmadı. Nasıl olsa avrupada yokuz diye ucuz bir kaleci alınacaktı o sırada Lazio Cana teklifiyle gelince Muslera takası gündeme geldi daha mantıklı bulup Muslera'yı aldılar. Yoksa 3-5 kişi forumdan twitter'dan bu olmaz şu dedi diye transfer yapılsa Ruffie alınırdı Muslera değil.

4-) Melo'nun yerini yerli oyuncuyla doldurmaya çalıştılar, İnler fazla para isteyince vazgeçtiler. Galatasaray'ın çok borcu var kafasına göre para dağıtamazlar sağa sola. Melo istedi ver, İnler istedi ver, Farfan istedi ver sen ve senin gibiler mutlu olsun diye klüp batsın mı? Nedir istediğiniz anlamak zor gerçekten.

Kimsenin yanlış yaptığı falan yok, şuana kadar alınan bütün oyunculardan son derece memnunum ben, Fatih Hoca da memnundur diye düşünüyorum, takım kötü oynarsa veya başarısız olursa o zaman hepimiz beraber eleştiririz ama daha ortada hiçbişey yokken sırf senin istediğin futbolcu alınmadı diye o saçmalıyor bu saçmalıyor çekiceksek işimiz var.

Shaktar'ın borcu var mıymış acaba?

Avrupa Kulüpleri De Borç Batağın Da - Ofansif.com

Dünyada borcu olmayan külüp yok denecek kadar azdır heralde olanlarda küçük çaptaki külüplerdir büyük külüplerin hepsinin borcu mevcut hatta dünyaki en çok borçlu külüpler haberde de görüldüğü üzere dünyanın en güçlü külüpleri bu borçların sayısal değerinden ziyade sürdürülebilir olması mesele yani.

Digne-İnler gelsin :yenieek::yenieek::yenieek: Melo'dan vazgeçeceksek ya İnler ya Melo'dan daha iyi birisi ya da en azından Welo'dan daha ümitli olduğumuz genç birisi gelmeli.

Avrupa Kulüpleri De Borç Batağın Da - Ofansif.com

Dünyada borcu olmayan külüp yok denecek kadar azdır heralde olanlarda küçük çaptaki külüplerdir büyük külüplerin hepsinin borcu mevcut hatta dünyaki en çok borçlu külüpler haberde de görüldüğü üzere dünyanın en güçlü külüpleri bu borçların sayısal değerinden ziyade sürdürülebilir olması mesele yani.

Yüksek borçlu kulüplerde dünyanın en iyi kulüpleri var ama bu kulüpler zaten transfere harcadığı parayı sadece sponsor ve forma satışından çıkarıyor.Yani sen bu kulüpleri bizimle ölçü alamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt