1-) Transfer sezonu bitmeden eleştirmeye başlamak çok saçma, daha Sneijder antremana çıkmadı. Önümüzdeki 1 hafta içinde kampa kim katılır kim katılmaz bakar ona göre eleştirirsen daha mantıklı olur.
2-) Felipe Melo size göre tartışılmaz olabilir bana göre değil, belli ki Fatih Terim'e göre de tartışmasız değilmiş ki ne gerekiyorsa verip almamışız.
3-) Kimin transfer edileceği taraftara sorulmaz, Muslera transferinde taraftar istedi diye Muslera alınmadı. Nasıl olsa avrupada yokuz diye ucuz bir kaleci alınacaktı o sırada Lazio Cana teklifiyle gelince Muslera takası gündeme geldi daha mantıklı bulup Muslera'yı aldılar. Yoksa 3-5 kişi forumdan twitter'dan bu olmaz şu dedi diye transfer yapılsa Ruffie alınırdı Muslera değil.
4-) Melo'nun yerini yerli oyuncuyla doldurmaya çalıştılar, İnler fazla para isteyince vazgeçtiler. Galatasaray'ın çok borcu var kafasına göre para dağıtamazlar sağa sola. Melo istedi ver, İnler istedi ver, Farfan istedi ver sen ve senin gibiler mutlu olsun diye klüp batsın mı? Nedir istediğiniz anlamak zor gerçekten.
Kimsenin yanlış yaptığı falan yok, şuana kadar alınan bütün oyunculardan son derece memnunum ben, Fatih Hoca da memnundur diye düşünüyorum, takım kötü oynarsa veya başarısız olursa o zaman hepimiz beraber eleştiririz ama daha ortada hiçbişey yokken sırf senin istediğin futbolcu alınmadı diye o saçmalıyor bu saçmalıyor çekiceksek işimiz var.