GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 93

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
93/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o melonun yerini tutmaz bu melonun yerini tutmaz. melo daha kendi yerini tutamadı geçen sene :lol:

birde gelecekse melodan daha iyi birisi gelsin diyenler var kim mesela daha iyi?

daha iyisini zor aliriz...yaya toure mesela :D

en az onun kalitesinde ve az altinda birisini istiyorum ben acikcasi melo olmazsa. mikel olmasinda ama :D

tff ye yeni sezon listesi ne zaman en son verilecekse o zamana kadar kadronda isterse 100 tane yabanci olsun. sorun yok yani.

diyelim wellington gercekten gelmiyecek, melo da maglum heralde baskan istemiyor, simdi kimin pesine kosacaklar haftalarca? umarim alternativ bir oyuncuyla görüsülmüstür wellington pazarligi yapilakene yoksa isimiz baya zor

daha iyisini zor aliriz...yaya toure mesela :D

en az onun kalitesinde ve az altinda birisini istiyorum ben acikcasi melo olmazsa. mikel olmasinda ama :D

yaya toure 30 yaşında meloda 30 yaşında

melo 2 sene oynadı takımı tanıyo yayayı almak mantıklı değil bence aynı parayı vercen aşağı yukarı.

mikel olmasın dedin kim gelsin hacı :D?

Kardeş bende onu diyorum onlar borcunu sürdürebilecek şekilde ilerliyorlar yani hiç borçları yok değil onlar bir oyuncu bonservisine 50-60 verip alabiliyorlar dediğin şartlardan dolayı ama aynı seviyede olmasa bile bizimde kombine sponsor forma satış gelirlerimiz olsun o borcu sürdürebilir halde tutar yani bir oyuncuya 10-20 m versek batmayız böyle riskleri almalıyız demek istiyorum sadece.

Dediklerinde haklısın kardeş,bizim borç 360 Milyon Dolar'dan 220 Milyon dolara indi(başkan açıkladı).Başkan bizim borcumuzu 100 Milyon Doların altına indirip inanılmaz riskler alacak(bu benim tahminim).Şu anda 20 Milyon Euro'luk oyuncu almaya gerek duymuyor bence,risk almayı gereksiz buluyor yani.Ama dediğim gibi borç 100'ün altına inerse sen gör o zaman.Burdan başkana cimri diyenler yazdıklarından utanacak.Ünal Aysal bilmiyor mu 20 Milyon Euroluk oyuncu almayı?Her şeyin zamanını bekliyor.Ünal Aysal'ın her yönünü eleştirin ama finans olayında eline su dökemezsiniz.Zaten bizim giderek azalan borcumuz yüzünden 6+0+4 kararı çıkarıldı.Onlarda biliyorlardı ki eğer böyle bir karar çıkarmazlarsa GS 2 sene sonra borçlarını iyice azaltır ve başarıya endeksli olarak büyük yabancı transferler yapardı.Tabi bunlar kendi düşüncem,sizin görüşünüz farklı olabilir elbette.

diyelim wellington gercekten gelmiyecek, melo da maglum heralde baskan istemiyor, simdi kimin pesine kosacaklar haftalarca? umarim alternativ bir oyuncuyla görüsülmüstür wellington pazarligi yapilakene yoksa isimiz baya zor

bende bundan korkuyorum melo kesin olarak istenmiyorsa wellington dan daha iyi birini alacaklarını sanmıyorum para harcamak istemiyorlar belli

yaya toure 30 yaşında meloda 30 yaşında

melo 2 sene oynadı takımı tanıyo yayayı almak mantıklı değil bence aynı parayı vercen aşağı yukarı.

mikel olmasın dedin kim gelsin hacı :D?

ya dalgami geciyorsun benimle :) yaya tourenin yasina mi bakilir. yaya toure acik ara en iyisi bence.

mikel e kisisel gicikligimdan dolayi istemiyorum :D

fransada bir ton ön libero var ya. gidip buluruz saglam bir adam. okadar zor degildir herhalde. real den belki alonsoyu ala biliriz.

baska kim var ... ya bakmak lazim acikcasi. dünyada ön liberomu yok ya :D

baris-ozbek-ayhan-akman-mustafa-sarp-uclusu_179933.jpg

ne günlerdi be...

ya dalgami geciyorsun benimle :) yaya tourenin yasina mi bakilir. yaya toure acik ara en iyisi bence.

mikel e kisisel gicikligimdan dolayi istemiyorum :D

fransada bir ton ön libero var ya. gidip buluruz saglam bir adam. okadar zor degildir herhalde. real den belki alonsoyu ala biliriz.

baska kim var ... ya bakmak lazim acikcasi. dünyada ön liberomu yok ya :D

fransada var bi tonda kim gelse mırın kırın edecek millet

çok üst düzey birisi gelmediği sürece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt