GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 94

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
94/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bende bundan korkuyorum melo kesin olarak istenmiyorsa wellington dan daha iyi birini alacaklarını sanmıyorum para harcamak istemiyorlar belli

bütce diye bir sey var...bide arda dedikodulari veya baska klas oyuncu nani mesela gibi bir oyuncuya büyük parayi yatira bilir bizimkiler. bütceyi acmamaya dikat ediyor bizimkiler.

En kötü ihtimalle 2-3 güne liberomuzun İngiltere kampında olması lazım artık.

13 ve 16 temmuzda hazırlık maçlarımız var.

q162t.jpg

fransada var bi tonda kim gelse mırın kırın edecek millet

çok üst düzey birisi gelmediği sürece.

pdomba mi neydi fransa u20 milli takiminda. onu alsan mesela ...100 yilin transferi olur gercigi :D bide nerde oynadigini bile bilmiyor. onu yedirtmzeler bize de fransda tas gibi ön liberolar var. avrupadan alinan adamin az cok kalitesi olur yani. bu wellingtoon nedir kimin nesidir belli degil ya. riske girilmez ki. ha iyi garanti bir ön liberon olur kadronda mesela melo gibi ek olarak wellington gibi bir yatirim riskine girersin. tutmasza canin yanmaz.

ya shaktar haberleri bence yem taraftar icin. bakin baskalarida almak istedi gibiler..shaktarin bu transferden para kazancagini ama kimse düsünmüyor :D

yok artık.. İnşallah çok iyi çıkar da meloyu aramayız olmasın o.. :)

su an kafayı sıyırdım yani. deseler ki oldur wellingtonu gidip sıkacam o derece.

saka bi yana melo gelir kotu oynar. bu adamda gider dunya yıldızı olur. arkadas kahin değilim bilemem. elimdeki rasyonel verilere gore, melo gelsin diyorum ya. bazen hersey gorunduğu gibidir. basit.

su an kafayı sıyırdım yani. deseler ki oldur wellingtonu gidip sıkacam o derece.

saka bi yana melo gelir kotu oynar. bu adamda gider dunya yıldızı olur. arkadas kahin değilim bilemem. elimdeki rasyonel verilere gore, melo gelsin diyorum ya. bazen hersey gorunduğu gibidir. basit.

wellington büyük yildiz olsa bile ancak 2-3 sene sonra olur. okadar bekleyecek zamanimiz mi var bizim ?!

pdomba mi neydi fransa u20 milli takiminda. onu alsan mesela ...100 yilin transferi olur gercigi :D bide nerde oynadigini bile bilmiyor. onu yedirtmzeler bize de fransda tas gibi ön liberolar var. avrupadan alinan adamin az cok kalitesi olur yani. bu wellingtoon nedir kimin nesidir belli degil ya. riske girilmez ki. ha iyi garanti bir ön liberon olur kadronda mesela melo gibi ek olarak wellington gibi bir yatirim riskine girersin. tutmasza canin yanmaz.

Juventus'ta gözüküyor transfermarktte öyledir zaten muhtemelde o adamı bırak Wanyama'yı alamayız bize Gravesen şart ya :D

Re: Transfer Nöbeti

Almanya'nın Wolsburg kulübü, Juventus'tan Mirko Vucinic ve Sebastian Giovinco'nun transferi için İtalyan ekibine 25 milyon pound ödemeye hazır. (Bild)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt