GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 95

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
95/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gayet basit. Muslerayi satip Onuru alacagiz. Bir kontenjan acmis olacagiz. Musleranin ilk geldigi zamani hatirliyormusunuz? Hata üstüne hatalar.. Ancak Taffarerlin elinde müthis bir kaleciye dönüstü kendisi, ben ayni gelismeyi zaten su an gayet iyi bir kaleci olan Onurdan da bekliyorum Taffarelin elinde..

Tafferel'in eline verilen her kaleci iyi olacak diye bir kural mı var?Eğer öyle olsaydı Ufuk'ta iyi bir kaleci olurdu.

Mercato | Mercato - PSG/Monaco : Chedjou attire Digne vers Galatasaray

Chedjou'ya Digne'yi sormuşlar.."Digne müthiş bir oyuncu eğer Galatasaray'a katılırsa bizim için müthiş bir transfer olur. Digne'yi en iyi tanıyan kişilerden biriyim eğer onun hakkında bilgi vermem istenirse tabii ki veririm" demiş.

Genc transferi yapacaklarsa Digne´yi alsinlar. Müthis bir oyuncu. Cekinmeden bassinlar 10 Milyon Euro. 15 verilmez ama. O kadar istiyorlarmis.

Digne Bruma eyvallah. Orta saha da tecrübeli olsun. Ya Melo olsun ya da baska bir yildiz olsun.

Mercato | Mercato - PSG/Monaco : Chedjou attire Digne vers Galatasaray

Chedjou'ya Digne'yi sormuşlar.."Digne müthiş bir oyuncu eğer Galatasaray'a katılırsa bizim için müthiş bir transfer olur. Digne'yi en iyi tanıyan kişilerden biriyim eğer onun hakkında bilgi vermem istenirse tabii ki veririm" demiş.

Digne alınırsa muazzam bir iş olur ancak ben pek ihtimal vermiyorum yüksek bonservisinden ötürü.

digne gibi oyunculari hayal etmeyin beyler, bizim toplam transfer bütcemiz nekadar acaba onu merak ediyorum belki ancak 10milyon kalmistir onun icin bukadar uzun sürüyor transfer politikamiz, belki bunun icin wellingtonu kiralik almak istiyoruz

Gayet basit. Muslerayi satip Onuru alacagiz. Bir kontenjan acmis olacagiz. Musleranin ilk geldigi zamani hatirliyormusunuz? Hata üstüne hatalar.. Ancak Taffarerlin elinde müthis bir kaleciye dönüstü kendisi, ben ayni gelismeyi zaten su an gayet iyi bir kaleci olan Onurdan da bekliyorum Taffarelin elinde..

Alakası yok. Muslera geldiğinden bu yana çok ileri gitti denemez. Gelirken de şu anki kadar mükemmel br kaleciydi. 3-5 Onur eder.

Drogba'dan geçilir Muslera'dan geçilmez.

twitteri olan biri #wellingtonuistemiyoruz diye hashtag acsin, gec olmadan yapin. lauro gibi bunuda engelleyelim.

Bu yanlış olur amaca hizmet etmez, en iyisi #melodanbaskasiniistemiyoruz olsun.

Kıvırmadan, kaçak güreşmeye çalışmadan, Dürüst olmak lazım biraz. En azından elle tutacak bir tarafı olur...:yenieek:

Digne daha çocuk savunması ve fiziği zayıf kademesi yeterli gelmez, 3 sene sonra buyuk topçu olur ama...

Bize daha hazır bir bek lazım BONG :) :) :)))

önceki mesajı atan arkadaşla aynı fikirdeyim, muslera iyi kaleciydi 2 yılda world class a evrildi. onur en iyi tr kaleci ufukla kıyaslaman olmamış

Onur'u iyi kaleci yapan şey Şenol Güneş'le(Eskiden kaleciydi) 3 sene birlikte çalışmasıdır.Muslera lazio'dayken iyi kaleciydi,taffarel ile birlikte world class seviyesine çıktı.Onur bana göre gelişimini tamamlamış,zirveye tırmanamayacak bir kalecidir.Ama Muslera bize geldiğinde gelişime açık (fm tabiriyle wonderkid) bir kaleciydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt