Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aciklayamazlar Wellington´u demistim :) Tepki verince akillaniyor bizim yöneticilerimiz. Gerci bence hep bir yemdi bu.

Ben öyle mi söylüyorum,Selcukla birlikte uyumlari, acik ara ligin en iyi ortasaha 2lisi olmalari bizim basarimizda cok önemliydi. o zeminde herkes penalti kacirabilirdi. Bu arada Braga ve United maclarinda tüm kirilma anlarinda Melo vardi. Bragada Aydinin bos kaleye gönderdiği topta kaleciden dönen sutun sahibi kimdi?

Wellingtonu sakatliğindan önceki youtube videosunu izleyip gelmesini isteyenler var. Bu adamin 6 aylik 2 ağir sakatlik gecirdiğinden haberleri bile yok.

Melonun alinmamasini anlarim da, yerine Capoue gibi isimler varken Wellington gibi kumar transferi yapilmasina karsi cikarim.

Seni ciddiye almam bile hata, GSli olduğuna bile inanmiyorum.

W33 e laf edip Capoue ile kıyaslanıyor da bu capoue denen adamı w33 den daha mı çok tanıyoruz sanki.:cool:

Üstelikte Taffarel bu güne kadar FT. e sadece 3 oyuncu için referans verdi...Muslera, Squeira ve W33..

Muslera ortada; Sq. ise zaten biraz ne olduğunu anladık. W33 de neredeyse toplam 30 dakikalık her yönün hakkında kısa bilgiler içeren videoları ile notumuzu verdik daha da önemlisi Maçlarını 90 dk. izleme imkanı olanlarda olumlu destek vermese de bu adamın şu tarafı çok kötü bize kesinlikle yaramaz demediler.

Başka ne lazım anlamadım ki, beğenmesenizde kabullenmeniz için.:yenieek:

Bi ise yarayin bos bos nöbete takilmayin :D

[GG]Beyler, 3-4 sene öncesinde kalan bi olay.. Kizla pek samimiyetim yoktu ama begeniyordum.. Son 1 haftada yine aklima geldi kafayi taktim kiza

baktim facebook acmis ama sadece bi resmi var pek takilmiyor yani..

Ekleyip yazsam mi diye dusundum ama arkadas listesinde ortak bi arkadasimiz da yok simdi eklesem veya yazsam sapik sanacak unutamadim sanacak

disarida görme denk gelme imkanim da yok oyle olsa zaten son 3-4 yilda rastlardi ustelik ayni sokakta oturuyorduk

sapi da vardir belki

napim acil yardim pls caresizim [/GG]

wellington aşkı için bir abime beste yaptırdım prodüksiyon için çok masraf yaptık dinlerseniz sevinirim dostlar

[video=youtube;p1pTwwd6iS0]https://www.youtube.com/watch?v=p1pTwwd6iS0[/video]

Aciklayamazlar Wellington´u demistim :) Tepki verince akillaniyor bizim yöneticilerimiz. Gerci bence hep bir yemdi bu.

bence wellingtonda gelir.TR kupasında falan oynar,şampiyonlar ligi kadrosunda olur.melo ya da selçuk cezalı olduğu zaman da ligde kadroya girer.denemekten vazgeçmeyelim weloyu.

Ben öyle mi söylüyorum,Selcukla birlikte uyumlari, acik ara ligin en iyi ortasaha 2lisi olmalari bizim basarimizda cok önemliydi. o zeminde herkes penalti kacirabilirdi. Bu arada Braga ve United maclarinda tüm kirilma anlarinda Melo vardi. Bragada Aydinin bos kaleye gönderdiği topta kaleciden dönen sutun sahibi kimdi?

Wellingtonu sakatliğindan önceki youtube videosunu izleyip gelmesini isteyenler var. Bu adamin 6 aylik 2 ağir sakatlik gecirdiğinden haberleri bile yok.

Melonun alinmamasini anlarim da, yerine Capoue gibi isimler varken Wellington gibi kumar transferi yapilmasina karsi cikarim.

Seni ciddiye almam bile hata, GSli olduğuna bile inanmiyorum.

İlk ManU maçında sahada gezip Galatasaray'ı 10 kişi oynatan kimdi? Sonraki Braga maçında sahada gezip takımı 10 kişi oynatıp bir de gereksiz sarı kart gören kimdi? Sonraki Cluj maçında yine sahada gezip takımı 10 kişi oynatıp gereksiz bir sarı kart daha görerek cezalı duruma düşen kimdi?

4. Maçta Melo yoktu 3-1 kazandık ve bunu orda Yekta oynarken yaptık. Kalan maçlarda da öyle çok bir numarasını görmedik de hadi siz damga vurdu diyorsunuz sizi kırmayayım.

Peki şuna cevap ver, beğenmediğiniz Hamit Altıntop geçen sene Cluj rövanş maçında, ManU rövanş maçında ve Schalke rövanş maçında UEFA resmi sitesinden maçın adamı seçildiğinden haberin var mı?

Sen Melo'yu geçen sene kaç kez maçın adamı seçtin ve hangi maçlarda lütfen söyle. Madem bu kadar kritik, bu kadar önemli bu adam söyleyin şu maçta mükemmel oynadı o olmasa kazanamazdık diye.

Benim bu sezonda da en güvendiğim adamların başında geliyor Hamit. Alkışlayın peşinden koşun falan demiyorum şu adamı yuhlamayın, küstürmeyin, moralini bozmayın yeter.

nerden biliyon belki ünal aysal bekletiyordur yada başka oyuncuyla görüşülüyor melo bekletiliyordur melonun menejerimisin ?

meneceri olmaya gerek yok ki olayların içinde olmak için .

sağolsun meloyla babası herşeyi bizim başkandan çok anlatıyo dünyaya.:mad::cool:

doğru anlatsalar gam yemem üstelik..

melo Galatasaray tarihine gelmis gecmis en iyi ön liberodur,varsa baska isim ortaya atin tartisalim

bence wellingtonda gelir.TR kupasında falan oynar,şampiyonlar ligi kadrosunda olur.melo ya da selçuk cezalı olduğu zaman da ligde kadroya girer.denemekten vazgeçmeyelim weloyu.

öyle olursa süper olur bencede. wellington gibi birisi ilaki alinacaksa senin anlatigin cekilde olmalidir. tutarsa tadindan yenmez ama ya tutmazsa o zaman isi garantiye almis oluruz. genc oyuncular genelikle zaten bu cekilde takima monte edilir. üst düzey oyunculari saymazsak tabiki ama wellinton icin kimse üst düzey oyuncu oldugunu söyleyemez. belki ilerde olur kim bilir ama ilerisi icin bir camia degiliz. büyük camialar hazir oyuncu alir ilk 11 icin.

Yak gel be Felipe Melo. Aslanim benim. Haydi

[video=youtube;AKfBh7Se26I]https://www.youtube.com/watch?v=AKfBh7Se26I[/video]

melo iyi güzel istiyoruz ama tarih falan ayip olur

[video=youtube;UUaMnAYHoRE]https://www.youtube.com/watch?v=UUaMnAYHoRE[/video]

:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt