Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nerde , ne zaman , neden ?

BOriOpACMAA-EfL.jpg

iyi izlemeye devam et ozaman dingilleri seni tutanmi var

İnsanlar neden duymak istediği şeyleri söylemeyenlerden hoşlanmazlar, bir türlü anlamadım ki.

Ortada ne var.

Ekleme ve çarpıtma yapılmadan verilen haberin daha dürüstçe olduğunu söylemenin neresi incitici yani..

Alındıysan kusura bakma teo... Özür dilemicem bu hususta. Çünkü haklılık payım çok..

yönetimin yerinde olsam 5 senelik sözleşme önerir ustune kaptanlık verirdim biraz guvenin şu adama sahada herşeyini veriyor snejdere yıllık 5 milyon euro verilen bir ortamda neloya verilen paralar çok az

Melo olayı artık hastalığa dönmüş. Kaptanlık+5 yıllık sözleşme ve Sneijder'a sallama var aynı cümlede. Umarım gelmez bu adam yoksa taraftarın psikolojisini kendisine benzetecek iyice.

İnsanlar neden duymak istediği şeyleri söylemeyenlerden hoşlanmazlar, bir türlü anlamadım ki.

Ortada ne var.

Ekleme ve çarpıtma yapılmadan verilen haberin daha dürüstçe olduğunu söylemenin neresi incitici yani..

Alındıysan kusura bakma teo... Özür dilemicem bu hususta. Çünkü haklılık payım çok..
alinmadim tamer,sonucta herkesin dusuncesi farkli.senin icin habercilikleri ve haber anlayislari iyidir benim icin kötüdür,alinacak bir durum yok yani;)

Melo....pardon..WELO geldi mi?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Penalti kacirdi diye elestirmek bel alti vurmaktir

Olmamis reis

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mesajımın tamamını ve de alıntı kaynağınıda okuduktan sonra halen bu yorumu yapabiliyosanız, devam ettirmek kimseye bişey kazandırmaz..:yenieek:

vay Chedjou Reis, sari yapmis cizigyi sacinda...bayildim :ayatollah::cool:

Bana sanki Elmander kalacakmis gibi geliyor.

ucak ters yönden ucuyormus. gecikecek diyorlar...

yarin gelmezse, ********************* fena patlar

... ilk önce Welo diyordum...ama biraz okuma, düsünce ile... bi de "takima ve taraftara hava verme" tarafindan bakdim...

Melo sanki daha hayilir olur simdilik. Umarim cok "direnmez" ve bize Evet'der.

Hep yönetim tarafindan degil, birazda Melo biraz yardimci olmasi lazim.

drogba icin takimdaki butun yabancilara cizgi cekerim ne tribunu be.nasil bir afsanenin takimda oldugunu kavramayanlar var hala

Re: Transfer Nöbeti

Hepinize iyi geceler yarın iş başı yapıyoruz bu sıcakta asfalt döküyoruz.

Kolay gele nani gele jessica gele

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

yarin gelmezse, ********************* fena patlar

... ilk önce Welo diyordum...ama biraz okuma, düsünce ile... bi de "takima ve taraftara hava verme" tarafindan bakdim...

Melo sanki daha hayilir olur simdilik. Umarim cok "direnmez" ve bize Evet'der.

Hep yönetim tarafindan degil, birazda Melo biraz yardimci olmasi lazim.

vallah benim anladigim kadari ile meloda sorun yok. bizimkiler bonsverisini istedigi rakama indiremedi galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt