Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şimdiye kadar bundan hiç bahsetmedim ama merak etmeye başladım Eboue'den memnun olmayan bi ben mi varım forumda :o

vallah benim anladigim kadari ile meloda sorun yok. bizimkiler bonsverisini istedigi rakama indiremedi galiba.

Normalde. Gencleri almak dogru. ama bunlar "az az " Dakika ala ala , yavas yavas takima monte edilir.

Pat diye "defansi emniyet" edersen, ya direk patlar ve cok iyi yol alir, veya bu yükün altinda kalkamaz, ve özgüven kaybi ile "negatif sekilde patlar".

Wellington alinabilir, ama direk ilk 11 icin...soru isaretler hakli ile var.

Benim adayim "Yann M'Villa" ..oda biraz "sorunlu galiba.." ama bayiliyorum.. :D

birazda icimiz acilsin be....:)

melo..welo..melo...bulantiya girdim resmen :asd:

1044837_571010549624311_1159577690_n.jpg

Bu saatten sonra bize ne Melo dan ne Welo dan fayda gelir. Başkan acilen adam gibi birini al yoksa taraftar arasında iç savaş çıkacak...

De Rossi, Capue,Kondogbia uygunmudur herkes için...

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Hepinize iyi geceler yarın iş başı yapıyoruz bu sıcakta asfalt döküyoruz.

Kolay gele nani gele jessica gele

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Yaw sen ne zaman geldinde şimdi bye bye diyosun. :SS::sad007:

Karabatak gibisin yahu. nerden dalıp nerden çıkacağın belli değil.:D

Not : Bunu gündüz sen yokken de arkandan söylemiştim haberin olsun.:yenieek::lol:

MEHMET ÇIFTÇI‏@MehmetBarcelona1 dkVilla nin transferi Ardanin satisini kolaylastiracak..Atlético bence bir forvet daha alacak ve Villayi kanata monte ederek Ardayi satacaklar:b5:

MEHMET ÇIFTÇI‏@MehmetBarcelona1 dkVilla nin transferi Ardanin satisini kolaylastiracak..Atlético bence bir forvet daha alacak ve Villayi kanata monte ederek Ardayi satacaklar:b5:

Villa'yi kanata atmak sacma. Verimi düsiyor. Elimde Villa olsa, forvet oynatirim, merkezde. atsin gollarini

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı Wellington'un transferinde sorunlar olduğu iddia edilmişti.

Felipe Melo'nun transferinden vazgeçen ve bu boşluğu Wellington ile doldurma kararı alan Galatasaray, Sao Paulo ile anlaşma sağladı. Sao Paulo ile de anlaşan sarı-kırmızılılar, Wellington'u çarşamba günü İstanbul'a getirecek.

Brezilyalı futbolcu İstanbul'a gelip resmi sözleşme imzaladıktan sonra Galatasaray'ın İngiltere'deki kampına katılacak. Daha önce duyurduğumuz gibi Wellington'un ve beraberindeki menajerinin Çarşamba günü 21.55'te İstanbul'da olması bekleniyor.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

yav arkadas foruma bak ne hale gelmis,millet weboyu tribune gondermeye kiyamazken biz drogbayi gondeririz,Psg gibi takimlar sag bek boslugunu eboue ile kapatmayi dusunurken biz eboueyi begenmeyip sabri-hamit orayi idare eder deriz pehhh anasini yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt