Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son olarak. Bizim başımıza dert olan şey rakiplerin kontra atak futbolu kornerleri değil......

Son olarak. Bizim başımıza dert olan şey rakiplerin kontra atak futbolu kornerleri değil......

evet türkiye liginde bu kesinlikle dogru tespit bana görede. ama dikat cekmek istiyorum. brezilya ligindeki cok kötü bir macda konterden santos atak yapmisdi ..ortalikda wello yok resmen. tv görüntülerinde yokdur resmen . 4lü savunma resmen tek basina kalmisdi. gol olmadi ama wellonun savundugunuz burda konterde geriye hizli cekilde yardim eder olayi buhar gibi yok oluyor burda.

Edit: neyse..welo konusunda ben ama pek fazla negativ de konusmadim aslinda genel degerlendirme yaptigimda :) simdi bu aksam hep kötü yanlarini yazdim ister istemez belki cünkü yetersiz buluyorum simdiki hali ile. sakatlikdan önceki halinden bide eser yok bu elemanin onuda söyleyim yani. yani sizin izlediginiz videolardaki wello yok kesinlikle. en azindan son 2 maci ile videoodaki ile alakasi olmayan iki oyuncu izledim ben. youtube videolarinda adam muthis bencede. ama gercekler bazen farkli oluyor gibi perfomans olarakda farkliliklar vardi baya diyerek burda noktayi koymak istiyorum :)

Sercan´da Gökhan Töre´de cok iyi oyuncular. Ancak Sercan fenerli, BJK hem bjli hemde charaktersiz. Yinede Gökhan Töre oynarken Hamburg´da daha yasi 19´du. Ilk yarim sezonda 6 assist yapmisti ve Arjen Robben ile assist kralligini paylasiyordu. Sonra sakatlandi, Hamburg yönetimi hareketlerini begenmedigi icin postaladi makul bir rakama Rusya´ya.

Bunlari bilmeyen futbol cehaletin´den bahsetmesin lütfen. Olcay Sahan 11 Gold 5 assist yapti ve bu Olcay eger 5 Numara topcu ise Gökhan Töre 10 Numara topcudur.

Tunay Torun

Tolgay Arslan

Samed Yesil

Nuri Sahin

Tolga cigerci

Tunay Torun

Hakan Calhanoglu

Alpaslan Öztürk (Belcika)

Sercan Saraer

Gökhan Töre

Bunlar hep 1. Sinif gurbetcilerdir, öbürlerine nazaran. Niye ? Cünkü cogu Bundesliga takimlarinda yükselebilmislerdir. Yani yetenekleri daha üstündür digerlerinden. Digerleri kim ?

Baris Özbek (3. Lig)

Ömer Sismanoglu (3. Lig)

Hasan Ali Kaldirim (3. Lig)

Özer Hurmaci (4. Lig)

ve daha niceleri. Bunlar hep 3. Sinif gurbetcilerdir. Ama takimlara milionlara kakaliyorlar.

David Villa 5 Million Avroya Atletico Madrid´e gidiyor, adamlar Türkiye´de düz kosabilen herkez icin 5 Million dan asaga satmaya yanasmiyor. Nasil bir adalettir bu.

David Villa 5 Million Avroya Atletico Madrid´e gidiyor, adamlar Türkiye´de düz kosabilen herkez icin 5 Million dan asaga satmaya yanasmiyor. Nasil bir adalettir bu.

o da 3 taksit galiba çok enteresan ben villanın daha fazla edeceğini düşünürdüm.

çok sıktı artık bu transfer politikamız.en önemli bölgeye alamadık kimseyi.

Alper potuk david villadan pahalı :)Mantığa gel

Her ülke kendi ic piyasasını belirler bu mantıkla gittiğimiz için suan transfer yapamıyoruz 33 senedir sol bekimiz yok neymiş sneijderi 7,5 a almışız ee üst sınır buymuş..

buda cok mantıklı gelmiyor..

İngiltere ligi,Rusya ligi Ve bizim ligdeki fiyatlar ic piyasada uçuk ama yapıcak bişey yok cunku bunu oluşturanlar yine kulupler

MEHMET ÇIFTÇI ‏@MehmetBarcelona 2 sa

Villa nin transferi Ardanin satisini kolaylastiracak..Atlético bence bir forvet daha alacak ve Villayi kanata monte ederek Ardayi satacaklar

inş atletico villayı sol kanat oynatacaktır :D , yoksa arda :eek:

bid böyle bişey var

Mert Deniz ‏@_MertDeniz 1 sa

Arda Turan için Atletico Madrid'e 17 Milyon € Teklif verilmiş.

gençlerden kimler var kampta? berk yıldız, sadık, merthan, ismail falan alındı mı? ben hiç göremedim.

felipe_melo_fenerbahce_galatasaray_forma.jpg

En iysi, olumlu ikilgi bozmamak.

Seviyoriz keratayi :)

Wellington Transfleri icin en az 6+2 olmasi gereki. Yavas yavas alismasi lazimdir, hele ilk defa avrupa'ya gidiyorsa...

fft96mm2396263.jpg

Sneijder sananlar?

Cevabi ; [GG]Erkan Zengin[/GG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt