Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Napoli Jackson Martinezi istiyor. Teklif yapmislar. 30 milyon euroluk bir teklif.

Cavaninin yerine alabilecekleri en iyi oyuncu.

Melonun yerine alinacak adam belli. Oyununun 2 yönünde etkili, topu cok iyi kullanan, ,iyi pas yapan(yana ve geri degil tabiki) skora ciddi katkisi olan, hava toplarinda cok iyi olan, rakibin oyunu bozmada da etkili olan, kalitesi belli bir isim. Capoue gibi birisi.

Ofansif yönü hic olmayan, yana ve geri pas yapan, biraz teknik, hava toplarinda cok etkisiz olan, oyunun savunma yönünde bile yetersiz olan, 2 ağir sakatlik yasamis, eski Wellingtonun yüzde 50sine bir daha ulasamamis, Avrupa futbolunda ve en yüksek seviyede kendini kanitlamamis, yetersizin yetersizi Wellington mu?

Yoksa 1.5 sezonda Galatasarayda üst düzey perfonmans gösteren, acik ara ligin en iyi ortasaha 2lisini olusturan, takima uyum sağlamis, Avrupa futbolunda ve en yüksek seviyede kendini kanitlamis, tecrübeli Melo mu?

Cevremde ne kadar rakip takim taraftari varsa, hepsi Melonun gidip, Selcuk ve Melo 2lisinin bozulmasini istiyor. Bu sayede sampiyon olacaklarina inaniyorlar.

Geoffrey Kondogbia

q1z14.jpg

Melonun yerine alinacak adam belli. Oyununun 2 yönünde etkili, topu cok iyi kullanan, ,iyi pas yapan(yana ve geri degil tabiki) skora ciddi katkisi olan, hava toplarinda cok iyi olan, rakibin oyunu bozmada da etkili olan, kalitesi belli bir isim. Capoue gibi birisi.

Ofansif yönü hic olmayan, yana ve geri pas yapan, biraz teknik, hava toplarinda cok etkisiz olan, oyunun savunma yönünde bile yetersiz olan, 2 ağir sakatlik yasamis, eski Wellingtonun yüzde 50sine bir daha ulasamamis, Avrupa futbolunda ve en yüksek seviyede kendini kanitlamamis, yetersizin yetersizi Wellington mu?

Yoksa 1.5 sezonda Galatasarayda üst düzey perfonmans gösteren, acik ara ligin en iyi ortasaha 2lisini olusturan, takima uyum sağlamis, Avrupa futbolunda ve en yüksek seviyede kendini kanitlamis, tecrübeli Melo mu?

Cevremde ne kadar rakip takim taraftari varsa, hepsi Melonun gidip, Selcuk ve Melo 2lisinin bozulmasini istiyor. Bu sayede sampiyon olacaklarina inaniyorlar.

abi yok anlamıyrlar uyum diye bir şey var ama ısrarla anlamıyorlar..neyse HOCA meloyu seçecektir..

[video=youtube;vO16ceB2LgY]https://www.youtube.com/watch?v=vO16ceB2LgY[/video]

Baskan Melo ile ilgili olumsuz bir sey soylememis cok sukur . Fatih Hoca iki oyuncu arasindan secim yapacakmis

Welo (Melocularında bu tabiri kullanması nedeniyle kullanıyorum) konusunda sakatlık konusunda testler yapılarak tam olarak ikna oluncaya kadar, bu transferin açıklanmayacağını duydum. Kaynak Beyaz Tv. :yenieek:

Bu sorun kalkarsa ve welo gelirse, tek endişem futbolu değil; bu çocuğun gençliğinden dolayı başarı sarhoşu olup, yoldan çıkması ihtimalidir.:sad007:

Aile ve düzenli hayat konusunda meloyu rahatlıkla örnek alabilir.:yenieek:

Re: Transfer Nöbeti

Napoli Jackson Martinezi istiyor. Teklif yapmislar. 30 milyon euroluk bir teklif.

Cavaninin yerine alabilecekleri en iyi oyuncu.

Gomez e fiorentinadan 4 milyon euro fazla verdiler ama Gomez fiorentinaya gitmek için rica etti bayerne.

Ben olsam dzekoyu alırım hem fiyatı uygun.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Umut un hala bitirilememesi cok dusundurucu . Allah tan cok delikanli yoksa Alper gibi olsa coktan Solugu Fenerde almisti

renktaş yorum için alıntı yaptım ama cevap niyetiyle yazmıyorum yanlış anlama.

ne üzücü ki günümüzde sözünü tutmak çok taktire şayan bişey sayılıyor. ne acı ki biri adam gibi davrandı diye tebrik edilmesi düşünülüyor..

Yahu sakatlik testi yapilmasinin ne anlami var, adam artik sakat degil zaten. Sorun, adamin 2 tane 6 aylik sakatlik yasadiktan sonra eski seviyesinin yüzde 50sine bile erisememesi. Barosun yasadiği sakatliklar sonrasi bir daha toparlanamasi gibi. İtalyada Barussoya yeni Essien diyorlardi. Milan ve Roma kapisti, Roma aldi. O sirada uzun bir sakatlik yasadi, bir daha da toparlanamadi. Böyle bir cok örnek var.

Granada sol bek almış, Siqueira hayırlı olsun diyebilir miyiz? :D

Gary Linton ‏@AlbaEspana2 sa

Official: Granada have signed 19 year old left-back, Douglas Santos from Náutico. Was called up to the national team earlier this year.

hakan korkususuz arkadaşa, 2. yarıdaki antep maçı sahada 1-0 yendimiz sahada ayakta duran 1,2 isimden biri, 2) içerdeki fener maçı oldukça super oyun, 3) ibb maçı 2-0 lık,4) elazığ maçı 4-2 lik, 5) kayseri maçı deplasman 3-0 6) beşiktaş maçı 2-1 lik sen şimdi 10 kişi bıraktı dersin takımı! 7) m.united maçı 1-0 8) shalke maçı deplasman 9) braga maçı deplasman 10) içerdeki real madrid maçı, seni bunlar tatmin etmez ama idare et takmışın meloya:)

Ben dedim ki ya 10 tane kurtardığı ya da 20 tane iyi oynadığı maç yaz. 10 tane yazdığına göre iyi oynadığını değil kurtardığını düşündüğün maçları yazmışsın.

1-) Antep maçı gerçekten iyi oynadı doğrudur kurtardı diyebilirsin.

2-) FB maçı, bu maçı kurtaran Selçuk. Sahanın en iyisi olmakla kalmadı vasat geçen maçı attığı mükemmel frikik golüyle kazandırdı. Melo sadece sahada işini yaptı ekstra bi olayı yoktu. İyi oynadığına itiraz etmiyorum, sadece kurtardı demek biraz abartmak olur.

3-) İBB maçı 78. dakikada çıkarıldı, iyi oynadı ama Burak'ın 2 gol attığı maçta maçı Melo kurtardı demek yine biraz yanlış olur diye düşünüyorum.

4-) Elazığ maçı demişsin ama 4-2 yendiğimiz bir Elazığ maçımız yok. 3-1 yendik Elazığ'ı maça damga vuran Drogba idi. Maçı kurtaran adam Drogba, Melo yine iyi oynamıştı bu maçta. Sana yardımcı olayım 4-2 yendiğimiz Sivas maçı var ama orda da sahanın yıldızları Burak, Eboue ve Selçuk'tu. Özellikle Selçuk sahanın açık ara en iyisiydi. Melo yine sahada ve yine iyi futbol oynadı.

5-)3-0 kazandığımız Kayserispor maçında Felipe Melo sakat olduğu için sahada yok. 3-1 kazandığımız Kayseri maçından bahsediyorsan o maçta da Melo iyi oynasa da maçın yıldızı 2 gol atan Burak Yılmaz'dı. Hatta erken gol bulduğu için Sneider de olabilir ama Melo maçı kurtardı denecek bir durum olmadı.

6-)Beşiktaş maçını kurtardı demişsin gerçekten çılgınlık. Kırmızı kart görene kadar iyi oynadı Felipe Melo ama takımı 10 kişi bırakıp maçı riske atan ve nerdeyse 3 puandan olmamıza sebep olan adama maçı kurtardı nasıl diyebiliyorsun? O maçı kurtardıysa Hamit Altıntop kurtardı başka kimse değil. Tek başına taşıdı son 30 dakika takımı.

7-) ManU maçı 1-0 kazandığımız Melo'nun yine iyi oynadığı bir maç ama maçı kurtaran 12Km koşan, asisti de yapan ve UEFA tarafından maçın adamı seçilen Hamit Altınop'tur başka birisi değil.

8-)Schalke deplasmanı için de aynı şey geçerli yine Melo'nun iyi oynadığı bir maç olmakla beraber maçın adamı harika bir gol atan Hamit Altıntop.

9-)Braga deplasmanı, bak bu maçta haklı olabilirsin gerçekten düşününce o gün sahada en etkili isimlerin başında geliyordu Melo.

10-)İçerideki Real Madrid maçı bütün takımın harika oynadığı bir maç. Krediyi 1-2 kişiye vermek çok yanlış olur ama illa ki birisini seçiceksek sanırım maçın adamı seçilen Sneijder daha mantıklı bir seçim olur.

Bak tek tek maçların hakkındaki fikrimi söyledim, farkettiysen 7 maçta iyi oynadığını kabul ediyorum, 2 tanesinde maçı kurtardı diyebilirsin diyorum, 1 maçta da (Beşiktaş maçı) kesinlikle katılmıyorum, gereksiz bir tartışmanın içerisine girerek takımını 10 kişi bıraktı, nerdeyse çok önemli bir maçta puan kaybedicektik onun yüzünden, devamında 4 maç takımı eksik bırakmış olması da ayrı bir sıkıntı.

Hamit mi? Yoksa 2011-2012 sezonundaki Engin mi? Hangisini tercih edersinz?

FM efsanesi Christian Benitez 12 milyon euroya Katar'a gitmiş.

BOlQMD9CIAEoMHX.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt