Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şeref Aydın fazla konuşmasa iyi olur, yok efendim hoca istemişte yönetim almamışta he canım he.. 2 senedir Mustafa Sarp, Barış, Barusso, Cana gibi oyuncularla şampiyon olduk zaten dimi!

sanki cezaları biz aldık bjk ile fb de basında esen hoş rüzgara baksen !

Açın 2 gün önce oynadığı maçı izleyin kaliteli,yetenekli futbolcu sahada kendi belli eder.Avrupa'da tutunamamış aynı pozisyonda oynayan Denilson bile yanında Yaya Toure gibi gözüküyo diyorum size.Yan pas-geri pasdan başka opsiyonu yok adamın maç boyunca max. 3 kere dikine pas yapmaya çalıştı.70li dklarda denediği bi pas var ki görmeniz lazım.2 tane stoper Fabiano'yu markaj altına almış sağda solda 2 tane boş adam var tuttu Fabiano'ya doğru şut çeker gibi pas attı.Fatih hoca o maçı izlediyse direk vazgeçmiştir bu adamdan

Melonun yerine alinacak adam belli. Oyununun 2 yönünde etkili, topu cok iyi kullanan, ,iyi pas yapan(yana ve geri degil tabiki) skora ciddi katkisi olan, hava toplarinda cok iyi olan, rakibin oyunu bozmada da etkili olan, kalitesi belli bir isim. Capoue gibi birisi.

Ofansif yönü hic olmayan, yana ve geri pas yapan, biraz teknik, hava toplarinda cok etkisiz olan, oyunun savunma yönünde bile yetersiz olan, 2 ağir sakatlik yasamis, eski Wellingtonun yüzde 50sine bir daha ulasamamis, Avrupa futbolunda ve en yüksek seviyede kendini kanitlamamis, yetersizin yetersizi Wellington mu?

Yoksa 1.5 sezonda Galatasarayda üst düzey perfonmans gösteren, acik ara ligin en iyi ortasaha 2lisini olusturan, takima uyum sağlamis, Avrupa futbolunda ve en yüksek seviyede kendini kanitlamis, tecrübeli Melo mu?

Cevremde ne kadar rakip takim taraftari varsa, hepsi Melonun gidip, Selcuk ve Melo 2lisinin bozulmasini istiyor. Bu sayede sampiyon olacaklarina inaniyorlar.

Ayni seylerden bende bahsettim. Ne yazikki isteyenlerin hepsi, sakatlik öncesi döneme ait bir kac videosunu izleyip, onu yildiz adayi olarak görüyorlar.

zuhaaaaaaaaaaaaaaaaa ersun tenden masllarrr ne içtiysen bizede ver ersunnn:D:D:D:D uefa fenev out

Sen bu Wellington'un 1 tane maçını izledin mi?Büyük ihtimal izlemedin videoya göre yapıyosun.

Herkesin değerleme kriteri farklı. Benim savunmaktan kaçınacak bir durumum yok.

Ama bu konuyu sizin anlamsız, haksız değişecebileceğine ihtimal vermediğim önyargılarınız sebebiyle her ihtimale karşı iftar saatinden sonra devam etmenin daha uygun olacağı kanaatindeyim.:yenieek:

Saygılar.

Amkspor @Amkspor 11m

Ersun Yanal: Başkanımız Aziz Yıldırım'a vizyonundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle bir ortam varken, Avrupa'ya gitmeye ihtiyacımız yok.

Tam Polyanna ya az sonra İyi ki de gitmemişiz Avrupaya Rus takımıyla falan eşleşiyorsun çok soğuk oluyor kışın oralar falan diyecek....

Şeref Aydın fazla konuşmasa iyi olur, yok efendim hoca istemişte yönetim almamışta he canım he.. 2 senedir Mustafa Sarp, Barış, Barusso, Cana gibi oyuncularla şampiyon olduk zaten dimi!
ayrica f.terimin isteyip aldirdigi adamlarida burda saydirmasinlar bize.

Yasin kücük galiba, bu yüzden daha önce ciddiye aldiğima ne kadar büyük hata yaptiğimin farkina vardim.

Bu arada yil 2013 oldu, videodan oyuncu izlemeyi birak, 10 dakikalik videoda dünyanin en kötü oyuncusunu müthis oyuncu yaparlar. Bir oyuncuyu değerlendirmek icin en az 10 macini izlemek gerektiği her zaman söylenir.

Kapasite meselesi...:yenieek::cool::cool:

bunlar kesın uefa tokatı gelıcekk şimdiden kuşlarıı yemliyorlarr:D:D:D

Ayarımız Fatih Terim Ayarı, Hadi Geçsenize Galatasarayı.

Bu Gary Medel nasıl acaba. 25 yaşındaymış Sevilla da Kondogbia ile aynı takımda. sanki bizlede adı geçti. buda pitbulmuş :asd:

Bu Gary Medel nasıl acaba. 25 yaşındaymış Sevilla da Kondogbia ile aynı takımda. sanki bizlede adı geçti. buda pitbulmuş :asd:

o deli oyuncu engin baytar x 100.000 (mental olarak), bizde isi olmaz, melo nun bi bacagi etmez

1013505_571363876255645_601737084_n.jpg

ünal başgan fazlasıyla tehlikeli biri

Engellemek için yapılanlardan dolayı Şahsî Onur meselesi haline getirdiği hedeflerine ulaşabilmek adına daha hiç bir şey görmedik kanaatindeyim. :yenieek: Ama halen melo welo kıyası ile uğraşırken tıkanıp kalanlar var.

Bunlar resmen devrim in ayak sesleri...
Duymak veya hissetmek isteyenlere özel, yığınla mesaj veriyor kendileri...:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt