- 16 Haziran 2010
- 208.893
- 162.525
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ünal başgan fazlasıyla tehlikeli biri
ayrica f.terimin isteyip aldirdigi adamlarida burda saydirmasinlar bize.
topuk yaylasi icin demis, kusura bakmayin renktaslar...
ben başkan'ın kendi ayağına sıkacağını hiç mi hiç zannetmiyorum. o yüzden fatih terim'le arasında hala sorun varmış gibi yorumlar yapılması çok anlamsız. fatih terim geçenlerde katıldığı bi programda melo olsa da olmasa da oraya bir transfer yapacağız demişti yani fatih terim içinde melo'nun birinci tercih olmadığı bariz. iyi bi scout ekibimiz var wellington'u da gerek bu ekip olsun gerekse fatih terim yeterince takip etmiştir yoksa bu transfer yapılmazdı. ben de gerek sakatlıktan önce gerekse sonra yorum yapabilecek kadar izledim, o bölgeyi kesinlikle doldurabilecek bir oyuncu. daha da iyi olacaktır çok değişik özellikleri olan bi oyuncu. sezgileri çok kuvvetli.
benim takıldığım nokta bu yabancı sınırı ne olacak. hakan baltayla mı devam edeceğiz. iki senedir bi sol bek eksikliği bariz bi şekilde var ama hep ihmal ediliyor.
enginde saglam göbek var![]()

gecen sene moral bozuklugundan ve profesyonel de degil malesef 7-8kilo almis
hani durmadan amrabat fedakarlik yapti diyorlar. erman sivasta aldiginin yarisina geldi bize bildigim.:yenieek:
sen benim mesajlarimi alinti falan yapmaFatih Terim düşman falan değil farkındasın değil mi ? 6 kere şampiyonluk yaşatmış , uefa kupası almış , Şl çeyrek final oynatmış birisine az biraz saygın olsun. Sen burada iki tuşa basarken adam gecesini gündüzüne katıyor.
İyi bir scout ekibimiz mi var? Hangi oyuncular kesfettiler de iyi oldular, merak ediyorum.