Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Konuda huzursuzluk yaratanlar atılacaktır bilginize.

Oruç elime vurmuş kusuruma bakmayın :)

:)

1000822_571363999588966_1789539900_n.jpg

C28; xelçuğu istemeden incitmekten ve zarar vermekten çekinerek, tedbirli oynuyor.:yenieek::ayatollah:

fazla yüzeysel bi bakış açısı olmuş.

Seninkide biraz ezbere bir bakis acisiydi.

Lazionun ve Udinesenin scoutlari ortada, adamlar neleri buluyorlar. Yada Roma 3-4 milyon euroya Marquinhosu buldu, bugün en az 25 milyon euro değerinde.Oralarda önce rotasyon oyuncudan basliyor oyuncu, yavas yavas seneler icersinde ilk11e monte ediliyor.

Bizde scouting sistemi yeni, henüz bir sey söylemeden önce biraz bekleyelim, sonra iyi mi kötüler mi karar verelim.

Bu arada bitik Wellingtonu kimse begenmez. Ben azindan su ana kadar izleyen kimsenin begendiğini duymadim. Bizim inter taraftari futboldan cok anlar, isteyeni henüz görmedim. Brezilyali o kadar kisiyle konustum, onlar da begenmiyor.

aaa Xelçuk sen zahmet etme lütfen çalım mı atacaksın şurdan buyur ! :ayatollah: Pas mı vereceksin bak arkamdan saat 3 yönünde Drogba boş !

C28; xelçuğu istemeden incitmekten ve zarar vermekten çekinerek, tedbirli oynuyor.:yenieek::ayatollah:

Lazio, Felipe Anderson a 5 yillik imza attirdi

galatasaray takimin hazirlik yapti zemine bakiyorum bide bizim stadin zeminine daglar kadar fark vardir heralde

O degilde, ön liberoya yabanci gelirse, sol bekte Hakan oynayacak. Bir yedeği bile yok. Allah korusun Hakan sakatlansa, mecburen Rierayi orada oynatip, diğer yabancilardan birisini ilk11den keseceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt