Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Radyospor a konusan FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, Digne hakkindaki yorumu

DIGNE ZOR

Chedjou'nun eski takım arkadaşı, Lille'nin sol beki Lucas Digne'ninGalatasaray'a transfer olasılığıyla da ilgili yorum yapan Çalışkan, "Digne'yi 6 defa izledim. Bilmiyorum, Galatasaray'ın gündeminde mi; ama her gittiğim maçta Chelsea, M.United, City, Chelsea'nin ekipleri onu izlemek için geliyor. Lille'nin onun için biçtiği fiyat 15-20 milyon euro arasında. Oldukça zor vemaliyetli bir transfer.

BOux-aJCYAAar4W.jpg

inler+kalorovu alsak hem şampiyonluk garanti hemde ş.ligi çeyrek finali. ama biz napıyoruz? welo mu melo mu diye günlerdir burda tartışıp duruyoruz. stratejimiz başından beri yanlıştı

Radyospor a konusan FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, Digne hakkindaki yorumu

DIGNE ZOR

Chedjou'nun eski takım arkadaşı, Lille'nin sol beki Lucas Digne'ninGalatasaray'a transfer olasılığıyla da ilgili yorum yapan Çalışkan, "Digne'yi 6 defa izledim. Bilmiyorum, Galatasaray'ın gündeminde mi; ama her gittiğim maçta Chelsea, M.United, City, Chelsea'nin ekipleri onu izlemek için geliyor. Lille'nin onun için biçtiği fiyat 15-20 milyon euro arasında. Oldukça zor vemaliyetli bir transfer.

iyi iste bizde 15 vermeye hazirmisiz ortasini bulup 17 ye baglariz:)

Gelenler:

Chedjou 6,3

Erman 0

Melo 4

Umut 3

Sinan 0

Necati 500 bin

Jem/Tolgay 2

Tremoulinas 3.5

Gidenler:

Aykut 0

Ufuk 100 bin

Riera 0

Ceyhun 1

Yigit 500 bin

Culio 750 bin

Furkan 500 bin

M.Batdal 100 bin

Anil Dilaver 100 bin

Sercan 500 bin

Elmander 2

Harcama: 19,3 milyon

Gelir: 5.5 milyon

Zarar: 13,8 milyon

26 kisilik kadro.

Hayal ettigim

----------Muslera---------

Eboue-Semih-Chedjou-Kolarov

--------Inler-Selcuk-------

Burak------Sneijder----Arda

------------Drogba---------

Gerçekte olan

-----------Muslera----------

Eboue-Semih-Chedjou-Hakan

-----Hamit-Welo-Selcuk-----

-----------Sneijder---------

--------Burak---Drogba-----

:sad007:

Harbiden ya.....Bizle alakası yok ama Şelçuk Şahan ( şahin ) bunların fenomen lideri

riera sabri aydin gibi adamlar dogustan balli doguyor yapacak birsey yok,bunlara karsi en cimri yonetimler en iyi t.direktorlerin basiretimi baglaniyo nedir anlamadim:)

Seninkide biraz ezbere bir bakis acisiydi.

Lazionun ve Udinesenin scoutlari ortada, adamlar neleri buluyorlar. Yada Roma 3-4 milyon euroya Marquinhosu buldu, bugün en az 25 milyon euro değerinde.Oralarda önce rotasyon oyuncudan basliyor oyuncu, yavas yavas seneler icersinde ilk11e monte ediliyor.

Bizde scouting sistemi yeni, henüz bir sey söylemeden önce biraz bekleyelim, sonra iyi mi kötüler mi karar verelim.

Bu arada bitik Wellingtonu kimse begenmez. Ben azindan su ana kadar izleyen kimsenin begendiğini duymadim. Bizim inter taraftari futboldan cok anlar, isteyeni henüz görmedim. Brezilyali o kadar kisiyle konustum, onlar da begenmiyor.

Bir iki sene de tabi ki oturması, saydığımız takımların seviyesine gelinmesi mümkün değil. Türkiye şartları düşünüldüğünde yeni bir atılım yapılmaya başlandı galatasaray'da da bu konu da. Wellington transferi üzerinden söyledim ben de bunu. Öylesine ortaya çıkan bir oyuncu değil. defalarca izlendi. Misal Bruma ismi bir çok takımın gündemine u20 maçlarından sonra gündeme gelmişken 1 sene önce scout ekibi tarafından galatasaray'a önerildi. ama malum bizde ki yabancı sınırlaması yüzünden aman kaçırmayalım deyip oyuncuyu kadroya katamıyorsunuz. ciddi bir planlama gerekiyor. sadece brumada değil bir çok oyuncu önerildi ancak dediğim gibi türkiye'de ki şartlar bu çalışmaları da kısıtlıyor. o yüzden "fazla yüzüysel bir bakış açısı" olduğunu söyledim sizin düşündüklerinizin.

Wellington konusunda, benim beğendiğim bi oyuncu. tam tersine ben hem kendi izlediğim kadarıyla hem de aldığım referansla olumlu konuşabiliyorum. burdaki bir çok kişiyi de yanıltacağına eminim.

[video=youtube;EbjtjJtj9po]https://www.youtube.com/watch?v=EbjtjJtj9po[/video]

Chedjou Ispanyolcada biliyormus

O degilde su Alpaslan Öztürk'ün bonservissiz gitmesi cok kötü oldu, Ceyhun kazmasindan her türlü yetenekli. Yedek kadroda Alpaslan-Yekta göbekte iyi olurdu.

Bence oraya Tolgay Arslan veya Jem Karacan sart. 4 forveti olmali cift forvet oynayan takimin Necati geri gelmeli, Riera gönderilip adam gibi sol bek alinmali ve yedekte kaleci olmali.

Ama bizim yönetimin maksimum yapacagi Umut ve Melo'yu kadroda tutmak.

arda meselesi nolcak atletico ucuna adam aliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt