Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim okadar gecn adam vardi,gelecegin yildizlari diye konusluyodu ne oldu onlara,müfit alyapinin basina gecti kuruttu orayi

inler+kalorovu alsak hem şampiyonluk garanti hemde ş.ligi çeyrek finali. ama biz napıyoruz? welo mu melo mu diye günlerdir burda tartışıp duruyoruz. stratejimiz başından beri yanlıştı

inler 3.5 istiyor senelik üstüne mac başı yüksek istiyor adam...

Gelenler:

Chedjou 6,3

Erman 0

Melo 4

Umut 3

Sinan 0

Necati 500 bin

Jem/Tolgay 2

Tremoulinas 3.5

Gidenler:

Aykut 0

Ufuk 100 bin

Riera 0

Ceyhun 1

Yigit 500 bin

Culio 750 bin

Furkan 500 bin

M.Batdal 100 bin

Anil Dilaver 100 bin

Sercan 500 bin

Elmander 2

Harcama: 19,3 milyon

Gelir: 5.5 milyon

Zarar: 13,8 milyon

26 kisilik kadro.

rieranın karşısına -1m€ falan koy bence o kadar kolay değil bedavaya göndermek

Ynt: Transfer Nöbeti

Tam Polyanna ya az sonra İyi ki de gitmemişiz Avrupaya Rus takımıyla falan eşleşiyorsun çok soğuk oluyor kışın oralar falan diyecek....

Avrupa'ya gitmemeyi kamp için söyledi. Topuklamayi seviyor. Avrupa gelsin bizi burda topuklasin diyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1006143_525824800842778_65763153_n.jpg

Bir iki sene de tabi ki oturması, saydığımız takımların seviyesine gelinmesi mümkün değil. Türkiye şartları düşünüldüğünde yeni bir atılım yapılmaya başlandı galatasaray'da da bu konu da. Wellington transferi üzerinden söyledim ben de bunu. Öylesine ortaya çıkan bir oyuncu değil. defalarca izlendi. Misal Bruma ismi bir çok takımın gündemine u20 maçlarından sonra gündeme gelmişken 1 sene önce scout ekibi tarafından galatasaray'a önerildi. ama malum bizde ki yabancı sınırlaması yüzünden aman kaçırmayalım deyip oyuncuyu kadroya katamıyorsunuz. ciddi bir planlama gerekiyor. sadece brumada değil bir çok oyuncu önerildi ancak dediğim gibi türkiye'de ki şartlar bu çalışmaları da kısıtlıyor. o yüzden "fazla yüzüysel bir bakış açısı" olduğunu söyledim sizin düşündüklerinizin.

Wellington konusunda, benim beğendiğim bi oyuncu. tam tersine ben hem kendi izlediğim kadarıyla hem de aldığım referansla olumlu konuşabiliyorum. burdaki bir çok kişiyi de yanıltacağına eminim.

2 ağir sakatliktan önce benimde begendiğim oyunculardan biriydi. Fakat eski Wellingtonun yüzde 50si bile degil. Herkes box to box diyor ama eskiden öyleydi artik degil, simdi ofansif yönünü kaybetti ve yan ve geri pas. Kisaca cöpün cöpü bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt