Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
Cevap: Transfer Nöbeti
koca 1 sezon 3 kulvar var 3 forvetlemi bitireceksinumut'u aldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koca 1 sezon 3 kulvar var 3 forvetlemi bitireceksinumut'u aldık
elmander kesinlikle kalmali,yoksa bizimkiler forvet falan almaz,alsalar bile sacma sapan bir turk forvet bulurla yanariz
koca 1 sezon 3 kulvar var 3 forvetlemi bitireceksin
kim size söylediyse bunları biraz fazla abartmış. neyse daha fazla bişey yazmıycam nasıl olsa çok kısa bi zaman sonra galatasaray'da izlemeye başlayacağız kendisini. ama tabi o zaman bu yorumları hatırlatacağım bir çok kişi var
![]()
forvet diyorum ya,kazima kaldiysak eheyyyyKazım'da var
yedek kaleci problemimizde var,allah korusun musleraya birsey olsa kale bo$donem icerisinde forvet ihtiyaci hissederiz umut yetmez belki neco gelse
3 forvet neyımıze yetmıyormus anlamadım...
Casemiro vardı o ne alemde bilen var mı ?
forvet diyorum ya,kazima kaldiysak eheyyyy
yedek kaleci problemimizde var,allah korusun musleraya birsey olsa kale bo$
kanat oyuncusu olarak kazımdan öncelikli beklentimiz asistlerinin yüksek olması.Kazım'da var
biz cift forvet sistemi oynayan bir takimiz,diyelimki forvetlerinden biri cezali veya sakat sahaya cift forvet ciktin eee yedekte oyuna sokacak forvetin yok.hadi onuda gectim drogba-burak 50 macmi oynayacak,arada rotasyon lazim dinlendirmek lazim3 forvet neyımıze yetmıyormus anlamadım...
Burak-Drogba ve Umut'un 2 forvetli bir sistemde yeterli olacağını sanmam.Hele ki Umut formsuz olduğu zaman ve Şampiyonlar Ligi maçlarında hiç çekilmiyor.
Sercan'dan ümidimi kestim zaten.Bi ihtimal hoca Kazım'ı forvette deneyebilir.Fenerbahçe'de forvet oynarken ciddi iş yapmıştı.