Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

forvet olarak kullanacak terim kazım'ı. yerli olsaydı kalırdı elmander belki yine kalır ama yedek bile oturtamadığın yabancıyı kadro'da tutmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. tabi elmander'de koca bir sezon tribünde oturmak ister mi orası da ayrı bi konu. ben gider diye tahmin ediyorum. Burak-Drogba-Kazım-Umut 4'lüsü bize yeter.
terim kazimi forvet olarak kullanacaksa vay halimize.ayrica dany-amrabat-elmander elimizde olan ve faydalanacagimiz ayrica az ücret odedigimiz yabancilar,tribunde oturmalarinda bir sakinca yok.yeni yabanci alip tribunde oturtacagina elimizdekileri oturturuz daha iyi

Başkan sol bek ile ilgili bir şey demedi galiba. Bu sene Riera-Balta kombinasyonuna devam gibi gözüküyor.

Bu kadar yavaş ve kısır bi transfer dönemi geçirdiğimize inanamıyorum.Bize dinamik iki tane kanat oyuncusu lazım yoksa en azından ben yine maçlarda saç baş yolucam.Sol bek transferi de 2. planda ah ah

Kimse bana söylemedi, Brezilya ligini her zaman izlerim. Bu benim kendi görüsüm. Fakat Wellingtonu taniyan ne kadar İnterli ve Brezilyali varsa, coğuna sordum, onlarda cöp olduğunu söylüyorlar. İnter aldiğinda Jonathani da övenler vardi, ben o zamanda cöp olduğunu söylemistim ve Daniloyu istemistim.

Sakatliktan önce Wellingtonu ben Galatasaraya alirdim. Sakatliktan sonra Wellingtonu almam, Melo, Capoue yada İnlerden birisini alirdim. Eski Wellingtonun yüzde 50si yok.

Bİzim inter forumunda taktik deha bir kiz var, oyuncular hakkinda asla yanilmaz, dünyada kimsenin onun kadar futboldan anladiğini sanmiyorum, kizla futbol expertlerinin futbol konusacak seviyeleri olmuyor, düsün yani, sakatliktan sonra, o da cöp olduğunu söylüyor.

Transferi ben yapmıyorum netice de beni bu konuda ikna etmeye çalışman bir şeyi değiştirmeyecek :) büyük ihtimal oyuncu artık biz de izleyip görücez yararlı olacak mı olmayacak mı? ben de izledim sakatlıktan önce de sonra da hala iddalıyım bize melo'dan çok daha yararlı olacaktır.

elmander tam bir profesyonel, aldigi parada oyle cok degil,tribunde oturmayi dert etmez,gorev verildigi an en iyisini yapar.gondermek cok mantiksiz.asil takimdaki gereksizleri gonderip verdigimiz paralardan kurtulmamiz lazim

Real Madrid aldı ama bu sene as kadroda kullanılması düşünülmüyor yönünde söylemler var.Büyük ihtimalle kiralık verilecek.Hani diyorum biz kiralasak sonrasında anlaşırız nasıl olsa :D

zannetmiyorum ama kiralik verselerde satin alma opsiyonlu vermezler

terim kazimi forvet olarak kullanacaksa vay halimize.ayrica dany-amrabat-elmander elimizde olan ve faydalanacagimiz ayrica az ücret odedigimiz yabancilar,tribunde oturmalarinda bir sakinca yok.yeni yabanci alip tribunde oturtacagina elimizdekileri oturturuz daha iyi

maliyetleri de az olduğu için benim açımdan bi sorun yok ama oyuncular oturmak ister mi onu da düşünmek lazım.

Yerini yadırgamış ve huzursuz.....:sad007:

Dro ile eboue devreye girmeli acilen.. Kazara birisi ile problem yaşarsa, psikolojik olarak işler sakata girer...:yenieek:

ne sacmaliyon Tuna:D Oruc sana iyi gelmemis belli :asd:

Real Madrid aldı ama bu sene as kadroda kullanılması düşünülmüyor yönünde söylemler var.Büyük ihtimalle kiralık verilecek.Hani diyorum biz kiralasak sonrasında anlaşırız nasıl olsa :D

Brezilyadayken simarik, calismayi sevmiyor, kendini gelistirmiyor deniyordu. Herkes ondan bir sey olmaz diyordu. Real Madrid castillaya gitti. Orada oynar.

eger melo gelecekse hayirli olsun, ama eger wellington baska bir takima transfer olur ve orda büyük bir patlama yaparsa ve cok büyük paralara transfer olursa kimse biz neden porto gibi genc oyuncu almiyoruz ve 20-30 milyona satmiyoruz bir daha demesin.

porto gibi olmak isteyen mi var burda :confused:

fazla FM oynamayin diyoruz dinlemiyorlar bizi hocam dinlemiyorlar ...:D

biraz gulelim :asd:

[video=youtube;CslEYMdD6SA]https://www.youtube.com/watch?v=CslEYMdD6SA[/video]

Ynt: Transfer Nöbeti

biz cift forvet sistemi oynayan bir takimiz,diyelimki forvetlerinden biri cezali veya sakat sahaya cift forvet ciktin eee yedekte oyuna sokacak forvetin yok.hadi onuda gectim drogba-burak 50 macmi oynayacak,arada rotasyon lazim dinlendirmek lazim

Yalniz biz Drogba yi ve Buragi kesmemek icin birazda zorunluluktan 2 forvet oynuyoruz aslina bakarsan tek forvet arkasi Sneijderle oynamak daha mantikli ama kimi keseceksin dunya yildizi drogbayimi yoksa leblebi gibi gol atan buragimi?????

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Meloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :f50::f50::f50::f50::f50:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt