Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adamin kendi formuyla alakali,sabri nekadar formda olursa olsun eboue yi kesebilirmi varmi onda o yetenek.ama enginin yetenekleri var ve gercek formunda oldugu zaman hamiti kesebilir olay bu

keser tabi hacı. ki, bir kaç maç kesti de geçtiğimiz sezon. bilmem farkında mısın?

Yeni sezon için kanat oyuncularımız olacağı hayalini kuruyordum ama yine hayal olarak kalacak sanırım. :(

Açıkçası 4-3-1-2 ile çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum ama öte yandan mecvut yabancı kontenjanı ve elimizdeki oyuncular başka şekilde oynamaya pek izin vermiyor gibi.

adamin kendi kapasitesiyle alakali,sabri nekadar formda olursa olsun eboue yi kesebilirmi varmi onda o yetenek.ama enginin yetenekleri var ve gercek formunda oldugu zaman hamiti kesebilir olay bu

Diyorsun ki Engin senede 3-5 defa şöyle haberler okutabilir bize?

Hamit Altıntop Maçın Oyuncusu Seçildi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci maç haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Manchester United ile karşılaştı. Takımımız, maçın 54. dakikasında Burak Yılmaz’ın attığı golle sahadan 1-0 üstün ayrılarak yedi puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Karşılaşmanın büyük bölümünde kontrolü elinde tutan Galatasaray, topa %58 ile hâkim olduğu maçta 90 dakika boyunca toplam 19 kez gol girişiminde bulundu.

UEFA’nın resmi internet sitesinde taraftarlar ve uzmanlar tarafından gerçekleştirilen oylama neticesinde maçın oyuncusu ise Hamit Altıntop olarak seçildi. Taraftar oylamasında ortalama 6,9 puan alan Altıntop, uzmanlar tarafından ortalama 7,5 puanla değerlendirildi. Ve bu iki oyun ortalamasının ardından en başarılı isim oldu. Milli oyuncu, 90 dakika sahada kalarak 31’i isabetli 41 pas yaptı. En fazla Felipe Melo’ya isabetli pas (7) veren yıldız oyuncu, Selçuk İnan ve Emmanuel Eboue’yi ise altışar kez doğru pasla buluşturdu. Hamit Altıntop'un maçın 78. dakikasında bir şutu direkten döndü.

Hamit Altıntop, Old Trafford’daki ilk karşılaşmada da uzmanlardan ortalama 8,0 puan alırken taraftar değerlendirmesinde ortalama 7,0 puana çıkarak maçın adamı seçilmişti.

Hamit Altıntop Maçın Oyuncusu Seçildi - 21.11.2012 01:45 (ŞAMPİYONLAR LİGİ) / Galatasaray.org

Arkadaş bu Hamit ne yaptı size de bu kadar düşman oldunuz bir türlü çözemiyorum gerçekten. :)

Diyorsun ki Engin senede 3-5 defa şöyle haberler okutabilir bize?

Hamit Altıntop Maçın Oyuncusu Seçildi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci maç haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Manchester United ile karşılaştı. Takımımız, maçın 54. dakikasında Burak Yılmaz’ın attığı golle sahadan 1-0 üstün ayrılarak yedi puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Karşılaşmanın büyük bölümünde kontrolü elinde tutan Galatasaray, topa %58 ile hâkim olduğu maçta 90 dakika boyunca toplam 19 kez gol girişiminde bulundu.

UEFA’nın resmi internet sitesinde taraftarlar ve uzmanlar tarafından gerçekleştirilen oylama neticesinde maçın oyuncusu ise Hamit Altıntop olarak seçildi. Taraftar oylamasında ortalama 6,9 puan alan Altıntop, uzmanlar tarafından ortalama 7,5 puanla değerlendirildi. Ve bu iki oyun ortalamasının ardından en başarılı isim oldu. Milli oyuncu, 90 dakika sahada kalarak 31’i isabetli 41 pas yaptı. En fazla Felipe Melo’ya isabetli pas (7) veren yıldız oyuncu, Selçuk İnan ve Emmanuel Eboue’yi ise altışar kez doğru pasla buluşturdu. Hamit Altıntop'un maçın 78. dakikasında bir şutu direkten döndü.

Hamit Altıntop, Old Trafford’daki ilk karşılaşmada da uzmanlardan ortalama 8,0 puan alırken taraftar değerlendirmesinde ortalama 7,0 puana çıkarak maçın adamı seçilmişti.

Hamit Altıntop Maçın Oyuncusu Seçildi - 21.11.2012 01:45 (ŞAMPİYONLAR LİGİ) / Galatasaray.org

Arkadaş bu Hamit ne yaptı size de bu kadar düşman oldunuz bir türlü çözemiyorum gerçekten. :)
uefa tarafindan macin oyuncusu secilmesi hamitin takima ne katki verdigi gercegini degistirmez.e begenmedigin enginin ilk yilki efsane sampiyonlukta katkisi en az muslera kadardi.hamit su formuyla takimin el fireni gibidir,ne dikine gidebilir ne calim atabilir ne kenardan bindirme yapabilir.1 yil oynadi hala kendine guveni yok,takim ataga cikarken 50 metre geriye pas yapiyor.gecin bu isleri

yapma hüso sabrinin yetenekleri neee ebouenin yetenekleri ne arada ucurum var

ben sabri eboue'den yetenekli demiyorum. sadece sizin engin şöyle formda olursa, melo böyle isterse demenize örnek olarak verdim. ayrıca o dönem bu forumda bile sabri oynasın diyen çok kişi vardı. artı bu takımda olan herkes ya yetekli ya da potansiyelli adam(az da olsa) o yüzden kim forda ise formayı kapar hacı.

Ünal Aysal kararı teknik ekibe bıraktıysa herhalde Melo tamamdır, diyebiliriz. Biraz acele etsek de bir an önce kampa katsak adamı...

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/09YSNgskamp_26.jpg

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/09YSNgskamp_23.jpg

:asd: topu stop mu ediyor yoksa arasina mi aldi anlamadim

ben sabri eboue'den yetenekli demiyorum. sadece sizin engin şöyle formda olursa, melo böyle isterse demenize örnek olarak verdim. ayrıca o dönem bu forumda bile sabri oynasın diyen çok kişi vardı. artı bu takımda olan herkes ya yetekli ya da potansiyelli adam(az da olsa) o yüzden kim forda ise formayı kapar hacı.
bu forumda neler neler diyolar ona bakarsan,drogba tribunde otursun,eboue satilsin,muslera yerine onur gelsin vsvs eheyyyyyy

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/09YSNgskamp_38.jpg

Fatih Terim'in sezon sonunda sürekli dile getirdiği sol bek transferi artık olmayacak gibi görünüyor.Chedjou bize gelmeden önce milli takımdaki son maçında sol bek oynamıştı izleyen var mıydı o maçı performansı nasıldı.Ayrıca Dany'de o bölgede düşünülebilir bazı maçlarda yokluktan yakında Ufuk'u felanda koyacaz sola :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt