Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba Fatih Terim´e göbek yapmissin hoca diyor resmen :D

[video=youtube;0cZx0DFGBT8]https://www.youtube.com/watch?v=0cZx0DFGBT8#at=21[/video]

SA, hayırlı Ramazanlar..

Drogba Fatih Terim´e göbek yapmissin hoca diyor resmen :D

[video=youtube;0cZx0DFGBT8]https://www.youtube.com/watch?v=0cZx0DFGBT8#at=21[/video]

yalnız Ceylan Çalışkan'ın söylediklerini duyunca heyecanlandım. eski gücünde bir drogba'yı düşünmek istemiyorum bana ne volkan düşünsün :D

yalnız Ceylan Çalışkan'ın söylediklerini duyunca heyecanlandım. eski gücünde bir drogba'yı düşünmek istemiyorum bana ne volkan düşünsün :D

Sirf Drogbami? Drogbadan cok Sneijderin performansini dört gözle bekliyorum. 4 ay topa dokunmamis hali geldi bize ve yinede orta sekerde memnun etti. Bomba gibi patlayacagini düsünüyorum seneye.

Melo ya da Wellington dan biri veya ikisi yarından itibaren açıklansın artık.Bu belirsizlikten nefret ediyorum.

Sirf Drogbami? Drogbadan cok Sneijderin performansini dört gözle bekliyorum. 4 ay topa dokunmamis hali geldi bize ve yinede orta sekerde memnun etti. Bomba gibi patlayacagini düsünüyorum seneye.

Hamit'te var Hamit. O da arttıracaktır performansını. Kalırsa Elmander bile arttırabilir. fizik olarak sıkıntı çekmişti bu iki isimde.

Hamit'te var Hamit. O da arttıracaktır performansını. Kalırsa Elmander bile arttırabilir. fizik olarak sıkıntı çekmişti bu iki isimde.

Hamitten pek bir gelisme beklemiyorum acikca. Elmanderde keza öyle. Elmanderin gönderilmesinden yanayim Kontenjan yüzünden. Umut alinacak zaten büyük ihtimal. Pek 11de felanda yer alamaz.

lbDkMBf.png

SON DAKİKA | Galatasaray Umut Bulut'un bonservisi konusunda Toulouse ile anlaşmaya vardı (NTVSpor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt