Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umud tekrardan hayırlı olsun camiamıza.

Hahahhaha Owlhead <3 :D:D:D:D

melo haylirli olsun beyler

Riera'yı şutlayıp Carlinhos'u almaya çalışacağız diyor hissiyatım.

Melo ve Umut ile transfer kapanirsa gecen seneye bakarak pek ve nerdeyse hic güclenmemis olacagiz . Solbek sart takima.

nee ramazan mı gelmiş Allahım bana birşeyler oluyor bu adam kovanın teki :mad:

Aslında Melo ile Welo yuda keşke alsalar. Hem herkes mutlu olur hemde tutarsa 2-3 sene sonra as kadroya alınır. Ama işte yabancı kontenjanı sorunu var.

Yoksa yeri geldimi ikisi beraber oynardı adapte ederdik takıma. neyse. hangisi gelirse gelsin umarım en hayırlısı olur. Kimseyi üzmez.

Bu asaletin yeter kim?

Adam saglam duyumcu ne dedikleri cikiyor harbiden

şaka gibi bir transfer sezonu resmen şaka gibi,insan şöyle diyor resmen bu kadar hengame chedjou içinmiydi.umut ve melo geçen sezon zaten bu takımdaydı alınan bir chedjou var ve koparılan fırtınalar önlibero ya kim gelcek tartışmaları derken derken gelen chedjou arkasında bir de tranferi kapatık haberi gelirse al sana transfer.aslında bence zaten bir stopper bir de sol bek lazımdı gerisi fuzuli masraftı ki chedjou alınıca ki en başta o geldi gerisi çin bu kadar ayaygaraya gerek yoktu.

Arkadaslar ben kacirdim sanirim. Artik Umut, Burak, Selcuk, Drogba videolari eklemek yasak mi?

Hay ben senin LigTV gibi. Ne alakaysa.

Biliyorum pek umrunuzda değil ama Transfermarkt,Ramazan'ı bizim transferlerden sildi.Daha bitmedi sanırım.

Riera'yı şutlayıp Carlinhos'u almaya çalışacağız diyor hissiyatım.

riera gitse bile solbek alınmayacak bence.6 yabancılı kadroda solbek yabancı nasıl olacak,ben terim in eboue den vazgeçeceğini sanmıyorum,keza hamit de bu takımda ilk 11 çıkacak bence transfer kapandı bana göre.gelirse anca yedeğe ya tutarsa adamları gelebilir.

riera gitse bile solbek alınmayacak bence.6 yabancılı kadroda solbek yabancı nasıl olacak,ben terim in eboue den vazgeçeceğini sanmıyorum,keza hamit de bu takımda ilk 11 çıkacak bence transfer kapandı bana göre.gelirse anca yedeğe ya tutarsa adamları gelebilir.

balta.jpg

Sezon boyu yeter diyorsun sanırım. :asd: imkansız Riera giderse kesin alırız birini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt