Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu takımdan çağlar aydın gider geri kalan herkesin gidebilme ihtimali var riera hariç.ona kimse yıllık 3 küsür vermez hatta 3 yılda anca kazanır o parayı o gittiği yerde onun için hiç kimse almaz onu.

bana göre ucuz ve genc bir sol bek alinmali. Mecbursan o oynar hele Avrupa da... Hakan Balta cok agir kaliyor, tamam Riera da pek iyi degil ama futbol bilgisinle bircok aciklarini kapata bildi gecen sezon

tarafar ne isterse o oluyor sonunda aldırdık lan Meloyu:)

Amkspor ‏@Amkspor1 dk https://twitter.com/Amkspor

SON DAKİKA ! Son söz Terim söyledi: Sarı-kırmızılı ekip, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Melo'yu satin alma opsiyonu ile birlikte 1 yıl daha kiraladi.

[GG]Olacak sanki.:trollface:[/GG]

1 yil daha kiralamak daha mantikli, eger olursa tabi. Artik gelecek yil yabanci sinirlamasi kalkar ve bizde umarim daha genc ve iyisini aliriz.

En az 10 tane çöp diye tabir edebileceğimiz oyuncumuz var.İnşallah en kısa zamanda kurtuluruz bunlardan da .

Melo ve Umut haberleri de doğruysa hayırlı olsun.Kime ve neye inanacağımızı şaşırdık artık.

Galatasaray gibi bir takımda oynayacak olması bile büyük gurur olması lazım, Türkiye kupası maçları var çok iş düşer yedek kalecilere akıllı olan gelir kardeşim.

adam taraftar değil hocam fütbolcu. o yüzden oynayacağı kulübe gitmek istemesi gayet normal. ayrıca yedeklik barça ve real de bile olsa gurur murur olmaz.

1 AY ÖNCE melo ve umutu alıp transferi kapatırız dedim (ironi tabi) herkes kızdı falan lan şimdi herkes bayram ediyor

Valencia Riera ile Mathieu´yü takas etmek istemis, Riera da kabul etmis ama bir miktar da para istemis. Bizimkiler de kabul etmemis.

Osman Altunterim Hürriyet WebTV´ye söyledi bugün. Ne kadar dogru bilemem.

Ama Mathieu iyiydi be :)

Valencia Riera ile Mathieu´yü takas etmek istemis, Riera da kabul etmis ama bir miktar da para istemis. Bizimkiler de kabul etmemis.

büyük fırsat kaçmış

Melo kiralımık mı ? Bu adamın kaç yıl daha kontratı var 3 yıldır kiralıyoruz zaten.

umut ve meloya sevindim ama bir an önce resmi açıklamalada gelsin iyice rahatlasak:)

Bence çok mantıklı bir takas olurdu Riera'yı severim ama 3€ alacak adam değil.

Re: Transfer Nöbeti

Salliyor bence riera+3 bile vêrir bizimkiler

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ynt: Transfer Nöbeti

MELO ALINMASIN! 3 yillik sozlesme gelince yaticak. Biliyorum. Oyle para goz biri o. 1 yilligina kiralansin. Yabanci siniri kalkarsa daha iyileri gelir. Daha PROFESYONELİ gelir.

Hamitten pek bir gelisme beklemiyorum acikca. Elmanderde keza öyle. Elmanderin gönderilmesinden yanayim Kontenjan yüzünden. Umut alinacak zaten büyük ihtimal. Pek 11de felanda yer alamaz.

Hamit, Elmander gibi oyuncular için bu fizik kondisyon durumları çok önemli. Hazır bi Elmander'in ne kadar faydalı olduğunu ilk sezonunda gördük. Hamit'te o tipte bir oyuncu. Bu sene kilit isimlerden olacaktır Hamit ben buna inanıyorum. Yerli olduğunu da düşünürsek bizim için çok önemli bi oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt