Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaptığımız tek olumlu iş Erman transferi oldu şimdiye kadar. Chedjou yerine daha üst düzey bi stoper bekliyordum ben şahsen.

yilin defans adamini aldim fransanin, bide orda bana göre de gelecek icin bir cok kaliteli adam oynayan lig dir. Yani Chedjou bana göre Dany den kat ve kat daha iyi. Dany Semih gibi, ikisi de Leader tipte adam degil, öylece defans da bir cok kez kirilma ani buluyor... hele ki Dany kafa toplari berbat, Chedjou tam tersi. Ben de ilk basta karsiydim, ama cidden iyi is oldu. Fransa Ligi de sert ve hizli dir

yine 4 3 1 2 oynayacağız ama bizim 3 + 1 lik oyuncuların hiçbiri kanat özelliği taşımıyor bu sistem en iyi o şekilde sonuç verir malum kanatsız oynadığın için beklerin çok iyi çalışması lazım ve orta sahadaki oyuncuların desteklemesi lazım malesef elde bir eboue var o da tek başına olmuyor hamit kanser ediyor

gelecek senenin kadroları bence bu şikilde olacak,bizim bariz olarak tek eksimiz solbek ama mamafih yerli solbek te zaten balta dan başkası yok.yabancı alsanda oynatamayacağından böle olacak.

fenerbahçe

--------------volkan---------------

gönül------egemen---alves----kadlec

-------------meireless-------------

-------emre---------potuk--------

kuyt----------------------caner--

--------webo-----sow-----------

feneri 12 kişi yazmışsın...

Yaptığımız tek olumlu iş Erman transferi oldu şimdiye kadar. Chedjou yerine daha üst düzey bi stoper bekliyordum ben şahsen.

Chedjou alinabilecek en iyi stoperdi. Bize birakmazlar diye düsünüyordum, Avrupada en fazla aranan stoper profili, cabuk, teknik ve lider. Böyle stoperleri bulmak cok zor.

Terry ve Toure gibi isimler eski hizlarini kaybettiler ve high line defence icin artik uygun degiller.

Benim istediğim 2 oyuncu vardi, Vidic yada Chedjou. Chedjou geldi.

gelecek senenin kadroları bence bu şikilde olacak,bizim bariz olarak tek eksimiz solbek ama mamafih yerli solbek te zaten balta dan başkası yok.yabancı alsanda oynatamayacağından böle olacak.

fenerbahçe

--------------volkan---------------

gönül------egemen---alves----kadlec

-------------meireless-------------

-------emre---------potuk--------

kuyt----------------------caner--

--------webo-----sow-----------

beşiktaş

-----------------tolga------------------

y.transfer---sivok---franco-------ismail-

holosko----necip----fernandes----olcay---

--------almeida--enaramo----------

GALATASARAY

--------------muslera-------------

eboue----semih---chedjou---balta--

------------melo------------------

------hamit---------selçuk--------

-------------sneijder-------------

---------burak----drogba---------

Fener eziği 12 kişimi oynucak.Sende haklısın anca başa çıkarlar bizimle...

cok klas santrafor taniyan bilir, bunu biz bile alsak yonetimi ayakta alkislamak gerekirdi

Iste Shaktar, Dortmund alinca öyle oluyor. Galatasaray alinca "Biz aldigimiza göre cöptür" oluyor.

65 Milyon Euro cebe indirmissin, yap saglam bir transfer.

şu ana kadar en aktif transferde çalışan takım net beşiktaş.sayı olarak kasdettiğim.ömer şişmanoğlu,güvenç günay,sezer öztürk,,pedro franco,gökhan töre gibi genç adamları adılar az paraya çok iş yapmak istiyorlar artı tolga ve enaramoyu da alma niyetindeler.ki bence enaramo yu alırlarsa yaptıkları en iyi iş olacak bu sene.bence çok iyi bir forvet.diğerleri ya tutarsa tutmazsa da önemli değil çokta para vermedik transferleri.birde sağ bek alıcaklar bence ve şu 11 kafalarındaki herhalde

-----------------tolga------------------

y.transfer---sivok---franco-------ismail-

töre----necip----fernandes----olcay---

--------pektemek--enaramo----------

kadrolara göre değerlendirme yaparsak ligde 3.lüğe oynarlar.futbol bu belli olmaz da bu kadro 3.lük için oynar.

Şu sistemde ki orta saha yapısıyla delik deşik olurlar, belki Pektemek yerine Sezer'i oynatıp 4-2-3-1 oynayabilirler, o zaman daha dengeli bi takım olurlar muhtemelen..Tabi iyi de bir sağ bek bulurlarsa o zaman iddiaları artar.

suan ligin en oturmus kadrosu bizde bence, özellikle fener-bjk gereksiz yere adamlari doldurdu. 32'lik stoper, sirf biz almayalim diye alper.. besiktas ise ömer,sezer gibi adamlara bosu bosuna bonservis ödedi bir sürü. aslinda hicbir takim dogru dürüst kuvvetlenmedi, yine sabit hersey. bizim rahatlikla götürmemiz lazim sezonu.

------------muslera-----------

eboue--chedjou--semih--hakan

--altintop--melo--selcuk-------

-------------sneijder----------

----------burak---drogba------

eboue'nin cok formsuz oldugu maclar vardi, dany gibi saatli bomba yerine chedjou var, melo artik adam gibi oynar bu sene, sneijder-drogba kamp gecirmis olacak +++ dört gözle bekledigimiz hamit..

hakan balta o sol tarafi iyi kötü savunsa yeter :yenieek:

Iste Shaktar, Dortmund alinca öyle oluyor. Galatasaray alinca "Biz aldigimiza göre cöptür" oluyor.

adamlarin mentalitesi farkli, oyle cok para var git harca gibi salak mantiklari yok iyiki, cok guzel yonetiyorlar kulubu

+ top class kaleci+ top class santrafor. amaa 0 kanat :/

İskeleti kurduktan sonra kanat-forvet bi şekilde halledilir ;) Yabancı zımbırtısı kalktığı zaman kanatları sol beki falan da elden geçiririz al sana Şampiyonlar liginde yarı final-final kovalayacak kadro.

suan ligin en oturmus kadrosu bizde bence, özellikle fener-bjk gereksiz yere adamlari doldurdu. 32'lik stoper, sirf biz almayalim diye alper.. besiktas ise ömer,sezer gibi adamlara bosu bosuna bonservis ödedi bir sürü. aslinda hicbir takim dogru dürüst kuvvetlenmedi, yine sabit hersey. bizim rahatlikla götürmemiz lazim sezonu.

------------muslera-----------

eboue--chedjou--semih--hakan

--altintop--melo--selcuk-------

-------------sneijder----------

----------burak---drogba------

eboue'nin cok formsuz oldugu maclar vardi, dany gibi saatli bomba yerine chedjou var, melo artik adam gibi oynar bu sene, sneijder-drogba kamp gecirmis olacak +++ dört gözle bekledigimiz hamit..

hakan balta o sol tarafi iyi kötü savunsa yeter :yenieek:

bu sistemin mükemmel olabilmesi için drogba sneijder ve ve eboue ye çok görev düşüyor

mehmet baransunun haberine göre ferit şahenk ligtv yi almış. f5 in medya gücüne bir de yayıncı kuruluş eklendi iyi mi :mad:

ben bu sene en büyük patlama demeyelimde performansı hamit ten bekliyorum.çoğu kişi sneijder diyecektir ama bu sene ben hamit ten çok iyi şeyler bekliyorum.geçen sene bile direklere değilde içeri girse toplar şimdi millet habire yazıyordu adam şu kadar gol attı daha ne yapacak diye.bence hamit bu senin sürprizini yapacak kadrolarına yazmayanalara

yönetim bu sene için sadece yeni olarak chedjou yu transfer edip geri kalan kadroyla devam edecek gibi duruyor.bariz bir solbek problemi var ama yabancı bir solbek transferi yapsak bile oynatamama riski var.bu yüzden şu aşamada transfer olmuyor diye yönetimi şuçlayamıyorum.herşey dönüp dolaşıp yabancı sınırına dayanıyor.

kardesim anlamak mi istemiyorsun, onlarin öyle cok ahim sahim yabanci kurallari yok. Dortmund istedigini alir, ve oynatir. biz da elimizdekini gönderemedik... ve su an daha önemlisi gerekli olan yerlere acil ve kaliteli adamlar almak mecburuyyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt