Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

seneye hem drogba bırakır hem yabancı sınırı değişir , o zaman akan kanatlar gelir , 1 sene daha sabır

suan ligin en oturmus kadrosu bizde bence, özellikle fener-bjk gereksiz yere adamlari doldurdu. 32'lik stoper, sirf biz almayalim diye alper.. besiktas ise ömer,sezer gibi adamlara bosu bosuna bonservis ödedi bir sürü. aslinda hicbir takim dogru dürüst kuvvetlenmedi, yine sabit hersey. bizim rahatlikla götürmemiz lazim sezonu.

------------muslera-----------

eboue--chedjou--semih--hakan

--altintop--melo--selcuk-------

-------------sneijder----------

----------burak---drogba------

eboue'nin cok formsuz oldugu maclar vardi, dany gibi saatli bomba yerine chedjou var, melo artik adam gibi oynar bu sene, sneijder-drogba kamp gecirmis olacak +++ dört gözle bekledigimiz hamit..

hakan balta o sol tarafi iyi kötü savunsa yeter :yenieek:

Sadece Balta değil, Hamit de baya sırıtıyor bu kadroda..Tabi bu sene olağanüstü bi geri dönüş yaparsa onu bilemem.

yilin defans adamini aldim fransanin, bide orda bana göre de gelecek icin bir cok kaliteli adam oynayan lig dir. Yani Chedjou bana göre Dany den kat ve kat daha iyi. Dany Semih gibi, ikisi de Leader tipte adam degil, öylece defans da bir cok kez kirilma ani buluyor... hele ki Dany kafa toplari berbat, Chedjou tam tersi. Ben de ilk basta karsiydim, ama cidden iyi is oldu. Fransa Ligi de sert ve hizli dir

Chedjou alinabilecek en iyi stoperdi. Bize birakmazlar diye düsünüyordum, Avrupada en fazla stoper profili, cabuk, teknik ve lider. Böyle stoperleri bulmak cok zor.

Terry ve Toure gibi isimler eski hizlarini kaybettiler ve high line defence icin artik uygun degiller.

Benim istediğim 2 oyuncu vardi, Vidic yada Chedjou. Chedjou geldi.

Umarım dediğiniz gibi olur, hiç izlemediğim için hakkında yorum yapamıyorum.

volkan

topuz bruno egemen kadlec

emre topal meir/cris

kuyt webo sow

süper kupada bu 11 oynayacak bize karsi.

gönül sakat, egemen'i bekir'e tercih eder

topal'i ersun-aykut gibiler kesmez, emre dokunulmaz

ilerideki 3'lü zaten belli. meireles/cristian ikisinden biri kesin oynar.

özellikle savunmada maden var, göbek rezalet topuz zaten kötü eleman, kadlec'in son durumu bilinmiyor, volki tolki omzu sakat, emre eskisi gibi degil, topal kazma..

en tehlikeli adamlar ileri 3'lü, orta sahadan pek sürpriz yapacak oyuncu yok gibi.

​

volkan

topuz bruno egemen kadlec

emre topal meir/cris

kuyt webo sow

süper kupada bu 11 oynayacak bize karsi.

gönül sakat, egemen'i bekir'e tercih eder

topal'i ersun-aykut gibiler kesmez, emre dokunulmaz

ilerideki 3'lü zaten belli. meireles/cristian ikisinden biri kesin oynar.

özellikle savunmada maden var, göbek rezalet topuz zaten kötü eleman, kadlec'in son durumu bilinmiyor, volki tolki omzu sakat, emre eskisi gibi degil, topal kazma..

en tehlikeli adamlar ileri 3'lü, orta sahadan pek sürpriz yapacak oyuncu yok gibi.

​

volki yok mert veya kırıntı oynayacak

Hakan Balta'yi kadro da gördüm zaman, icim aciyor.

bazileri Hakan Balta'nin "Hakan Balta" oldunu unutmus...

volki yok mert veya kırıntı oynayacak

oo süper, bizim aykut'un bu ikisinden asagi kalir yani yok 2-3 sene mac yapmasa bile :lol::lol:

s.inan-sneijder'den kesinlikle gol bekliyorum, drogba ve burakta affetmez allahin izniyle

rierayı tribünde görünce de benim içim acıyor, kiraladığı locadan izler herhal iç saha maçlarını

suan ligin en oturmus kadrosu bizde bence, özellikle fener-bjk gereksiz yere adamlari doldurdu. 32'lik stoper, sirf biz almayalim diye alper.. besiktas ise ömer,sezer gibi adamlara bosu bosuna bonservis ödedi bir sürü. aslinda hicbir takim dogru dürüst kuvvetlenmedi, yine sabit hersey. bizim rahatlikla götürmemiz lazim sezonu.

------------muslera-----------

eboue--chedjou--semih--hakan

--altintop--melo--selcuk-------

-------------sneijder----------

----------burak---drogba------

eboue'nin cok formsuz oldugu maclar vardi, dany gibi saatli bomba yerine chedjou var, melo artik adam gibi oynar bu sene, sneijder-drogba kamp gecirmis olacak +++ dört gözle bekledigimiz hamit..

hakan balta o sol tarafi iyi kötü savunsa yeter :yenieek:

tek korktugum bu bölge benim...riera gibi birisi orda oynamasin ama gecen senedeki hakan baltada olmaz hic bir cekilde. Riera gecen sene hem dany yi bozdu hemde takima sabote etti resmen. Ya hic mi sol bek yok piyasada Türk...:sad007:

kardesim anlamak mi istemiyorsun, onlarin öyle cok ahim sahim yabanci kurallari yok. Dortmund istedigini alir, ve oynatir. biz da elimizdekini gönderemedik... ve su an daha önemlisi gerekli olan yerlere acil ve kaliteli adamlar almak mecburuyyuz

Yok haklisin zaten, bende öyle düsünüyorum. Ayrica Lucescu´nun aldigi oyuncunun bir moka da yaramayacagini söylüyorum.

Bu kafayla daha 10 sene daha gruplarda takilir, belki gruplardan cikar. Shaktar Baskani dünyanin en zengin adamlarindan biri.

10 senede yaptiklari cok cok az, kimse kusura bakmasin. Insan bi hedef koyar, hamle yapar.

Solbek ve hücum almazsak işimiz zor. Melo yu alsak bile maalesef ben pek pozitif bakamıyorum.

Riera büyük maçlarda solbek i taşıyamıyor, ve hücumda oyunu çizgiye açacak, içeri kat edecek bir oyuncumuz yok.

Sneijder gibi bir adam varken yanına onla pas alışverişi yapacak 2 tane taş gibi kanat olması lazım diye düşünüyorum.

Kerim Frei olayı ne oldu cidden bu çocuğu almalıyız..

Yani neyi bekliyoruz verelim 3-5 neyse bitsin bu iş çok yetenekli çocuk Emre Çolak'ı top diye oynar..

Kerim Frei olayı ne oldu cidden bu çocuğu almalıyız..

Yani neyi bekliyoruz verelim 3-5 neyse bitsin bu iş çok yetenekli çocuk Emre Çolak'ı top diye oynar..

Fulham yanaşmıyor olabilir satmaya

6+0+4 varken , 12,5 milyon euroluk drogba+sneijder varken yabancı kanatlar beklemek enteresan, amrabat kazım oynarız arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt