Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera-eboue-ched-melo-sneijder-drogba 6 yabanci bunlar degismez..selcuk-burak-semih-hamit bunlarda garanti gibi,son 1 adaminda kim olacagini tahmin etmek zor degil tabiki h.balta:mad:

sol bek oynayabilen bir oyuncu daha lazım, erman emre oynar falan demeyin sakın

Yok haklisin zaten, bende öyle düsünüyorum. Ayrica Lucescu´nun aldigi oyuncunun bir moka da yaramayacagini söylüyorum.

Bu kafayla daha 10 sene daha gruplarda takilir, belki gruplardan cikar. Shaktar Baskani dünyanin en zengin adamlarindan biri.

10 senede yaptiklari cok cok az, kimse kusura bakmasin. Insan bi hedef koyar, hamle yapar.

ozaman kusura bakma. Adamlarin ligi zayif, sampion olup gruplara katilarak piyango vuruyorlar, bir iki genc oyuncu her ikiser sene reklam yaparak büyük takimlara satiyorlar. Bir avantajlar daha var, isteyen yoksa bile, nedense büyük rakamlara ruslara satiyorlar

Genius Football‏@GeniusFootball3hRoman Weidenfeller,Sokratis Papastathopoulos,Jakub Blaszczykowski,Henrikh Mkhitaryan,Pierre-Emerick Aubameyang.Good Luck Commentator

:D

fernandes değildee oguzhan olsa ii olurdu. ne kadar melo olayından dolayı sevmesemde gelecegi cok parlak bence

Bende bu Fernandesi neden bu kadar begendiklerini hic anlamam. Adam Turkiyede büyük maclarda bile ortada yok. Turkiye liginden baska sadece Katarda oynar. Clde basari hedefinde bir takim icin yetersiz, Turkiye sampiyonluk icin oynayan bir takim icin bile yetersiz. Turkiyeden birisini secsem, Batallayi secerdim, daha iyi oyuncu. Büyük maclarda da mac kazandiriyor.

Oğuzhan iyi bir oyuncu ama cok eksiği var. Yinede rotasyonda faydali olabilirdi.

ozaman kusura bakma. Adamlarin ligi zayif, sampion olup gruplara katilarak piyango vuruyorlar, bir iki genc oyuncu her ikiser sene reklam yaparak büyük takimlara satiyorlar. Bir avantajlar daha var, isteyen yoksa bile, nedense büyük rakamlara ruslara satiyorlar

En büyük sanslari, D.Kievin en zayif dönemlerine denk gelmeleri. Güclü bir D.Kiev olsaydi, bu kadar basarili olamazlardi liglerinde.

geçen seneki kadroya ilave sadece erman ve chedjou mu olacak şimdi. peh şaka gibi. başkan kesin şimdi melo ve umut u yeni transfer sayar :D

Riera'dan iyi kötü sol bek olur da Kerim çocuktan olmaz mı arkadaşlar? Merak etmiyor değilim. Biraz pozisyon bilgisi ile Baltadan iyi olmaz mı sizce?

arkadaşlar digitürk ü ferit şahenk in aldığı belirtiliyor ne diyorsunuz bu konuda ben kendi adıma üyeliğimi kapattıracağım siz de aynısını yapar mısınız merak ediyorum

Fenerin formasıymış. Fake değilse... Gerçek gibi duruyor ama :confused:

c9o2.jpg

Bize gelen ya da gelecek her oyuncuyu sol bek yapmak niyetindeyiz.:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt