Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fiyatına göre, well 2m ramazan 1.5 olson 3.5 carli 4.5
ya ne fiyati a.dürüst tv de kendi soylemisti gecen yil diarrayi alalmi hocam demisler pahali gerek yok demis.bunu ali durust soyledi. gecen yil s.ligine katilacagimiz kesinken 2 yabanci hakkimizi turkiye icinden dany-amrabat kullandik,2 yildir carlinhostan baska adam istenmezmi.teknik ekipte transferde vizyonsuzluk var bu acik net

Yabancilar: Muslera, Eboue, Dany, Chedjou, Riera, Culio, Amrabat, Sneijder, Drogba, Elmander (10 adet)

Gitmesi gerekenler: Dany, Culio, Elmander, Amrabat, (Muslera?!)

Gelmesi gereken: Melo

Kadro

----------Burak------Drogba---------

--------------Sneijder--------------

--------Selcuk---Melo--Hamit------

Riera------Chedjou--Semih---Eboue

--------------Onur---------------

care onur kivrak!!

Muslera kalede kalirsa da Hakan Baltayi oynatmak zorunda kaliriz o da sakatlanirsa hapi yutariz iste :)

Sol bekte Hakan oynasın ama Muslera satılmasın.

Dany kiralanacak yerli stoper alınacak diyorum ben transferin sonlarına doğru.

riera yı mundar ettiniz la AB pasaport olayı gerçekleşse ben bu adamı sol öne direk yazardım

valla şikecilere inat cardozo yu alsak ne gülerim:D

kardeş belki forumda birçok kişi bana kızacak ama ben cardozo yu hiç beğenmiyorum

çok ağır bir oyuncu portekiz ligi biraz yumuşak bir lig çok fazla gol atılabiliyor ve benfica çılgınca hucüm eden bir takım

cardozo bence başka bir takımda bu kadar etkili olamaz

benim fikrim bu

elmander hatırlayın ilk geldiği senede ilk başta giremedi kadroya , yavaş yavaş girdi ve patlama yaptı...

elmander biraz devamlılık oyuncusu ve bu mücadeleci yapısı tekniğinin önüne geçiyor.

Asaletin Yeter Dany-Serdar Aziz takası demişti 1-2 hafta önce.

Dany kiralanacak yerli stoper alınacak diyorum ben transferin sonlarına doğru.
neden kiraliyoruz ne sacma mantik,g.zan zaten kulubede durur,dany zaten cok az paraya oynuyor.alacagin stoper kac paraya oynayacak ve danyden iyi turk stopermi var turkiyede.ayrica alsan bile oda tribunde oturur,kulubede 2 yedek stoper olmaz

neden kiraliyoruz ne sacma mantik,g.zan zaten kulubede durur,dany zaten cok az paraya oynuyor.alacagin stoper kac paraya oynayacak ve danyden iyi turk stopermi var turkiyede.ayrica alsan bile oda tribunde oturur,kulubede 2 yedek stoper olmaz

G.Zan'a bişey olursa kulübede stoper kim oturacak? Ceyhun mu?

amrabat gitmez unutun gitmemelid e

elmander bile kalmak isterse kalacak diye haber okumuşptum

zaten başkan GS nin tribünde yabancı oturtacak gücü var demişti

Aykut Demiri kaçırmamalıydık bonserviside fazla değildi.Aykut-Gökhan yedek olurdu Danny'de kiralanırdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt