Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kadroya tatmin edici takviyeler yapamadık federasyon yabancı engeli yüzünden geçen yıldan daha iyi kadro kurma yönünde zayıf kaldık. Ama yönetimin de hatası var yerli genç oyunculara yönelmek lazımdı o yönde de tatmin edici bir adım atamadık. Kısacası transfer sezonu şu ana kadar fiyasko bizim için

ben hakan baltanın orta sahada göbeğe yakın daha başarılı olacağını düşünüyorum tekniği kötü değil ve bu adamda kanat olacak hiçbir özellik yokken sol bek yıllarca oynatılması garip gelmişti

sabri de çizgi oyuncusu değil adam daha orta yapamıyor.

iyi ve akıllı kazım tam sağ kanat oyuncusu dengeli

Kesinlikle genç iyi bir stoper uygun fiyata kapmalıydık gökhan zan da yaşlandı aykut tam bizlikti

dany-ched le baslarisin hamiti cekersin sag beke semih kulubeye.turkiyede bizde oynayacak turk stoper yok.semih-g.zan gibi bir adam daha olsun alalim ama yok

Yedek oyuncun sakatlandı diye as oyuncunu kesiceksin yani :)))))))))))))) 4.stoper olacak tonla adam var. Ceyhun oturur zaten en kötü ihtimalle, senin yazdığın ihtimal dahili bile değil.

dany-ched le baslarisin hamiti cekersin sag beke semih kulubeye.turkiyede bizde oynayacak turk stoper yok.semih-g.zan gibi bir adam daha olsun alalim ama yok

Dany-Ched

Muslera

Melo

Wes

Drogba

Sag bek sol bek turk olacak?

Yada Melo out Yekta in

Eboue sag bek..

Kaleci ve 2 stoper yabanci = lüks ül dehşet

ayrica bu tff gidecek bu kural degisecek bosa tartismaya gerek yok 6-0-4 diye birsey kalmaz

ben su an rieradan iyi sol bek goremiyorum turkiye liginde onu demek istedim:) onun icin dunya siralamasinida turkiye 57.sirada... hedeflerimiz dogrultusunda care kolarov

riera daha iyi sol bek hucum bakimindan bende göremiyorum türkiye liginde ama defansiv zafiyeti korkunc maalesef.. :SS:

bizim takimda daha cok defansiv anlamda isini iyi yapan bir sol bek lazim.

dany yi alalim mesela örnek olarak.

ligde bir ton hata yapior diyoruz ama sampionlar liginde cok iyi maclar cikartiginida savunuyoruz ayni zamanda. neden oluyor bu hic aklinizdan gecirdiniz mi acaba ?!

sampionlar liginde genelikle amrabat faktörü vardi da ondan. amrabat rieranin acigini kapatiyordu yardim ediyor ki dany dagilmiyordu. ligde ise yabanci kontenjanindan dolayi bundan faydalanamadik ve dany mecburen rieraya yardim etmek zorunda kaldi ve kendi kademesini kaybetti bol bol.

bunun en iyi göre bildigimiz mac belki bragadaki mac. ilk yari amrabat yokdu sahada rieraya resmen tecafüs ettiler. amrabat girdi rahatladik resmen ve bragayida iki tokat ile hal ettik.

Rieranin hucum yönünü tekniginden dolayi ve pass kalitesinden dolayi bende begeniyorum ama bunlar yetersiz bir bek icin.

iyi bir hakan balta ile degismem mesela ama eski hakandan eser kalmamis. belki iyi bir kamp dönemi ile kendine gelir diye dua ediyorum acikcasi yoksa bu senede chedjou yu yakacak büyük ihtimalde :SS:

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]Evren Göz @evrengoz [/TD]

[TD="class: timestamp"]11 saat [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Kazim ve Erman antrenmanda cok hirsliydi. Ceyhun da gecen yilin uzerine katmis...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Dany-Ched

Muslera

Melo

Wes

Drogba

Sag bek sol bek turk olacak?

Yada Melo out Yekta in

Eboue sag bek..

Kaleci ve 2 stoper yabanci = lüks ül dehşet
kaleci 2 yabanci stopere lüks ül dehset diyosunda biz defansta gecen yil 4 yabanci ile oynadik muslera-riera-eboue-dany

Kazım ve Ceyhun kalacak zaten takımda bu sene banko.

Yedek oyuncun sakatlandı diye as oyuncunu kesiceksin yani :)))))))))))))) 4.stoper olacak tonla adam var. Ceyhun oturur zaten en kötü ihtimalle, senin yazdığın ihtimal dahili bile değil.
iyi ozaman s.liginde g.zan sakatken yedekte ne oldugu belli olmayan eli ayagina dolanan turk stoper oturur.s.liginide dusun biraz,bu takim her hafta elazig karaburkle oynamayacak,dany sart ve kalmali,gerisini f.terim dusuneck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt