Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yanlış anladın renktaş ciddi olmadığını biliyordum..

ben tavır olarak söyledim alıntının sebebi de konuyu belirtmek:yenieek:

kırdıysam kusuruma bakma:ayatollah:

Yok canım neden kırılayım sana.:)

Anladım ne demek istediğini.

Yav hala ne istifası bekliyor başkan.İstifa onurlu insanların alacağı bir karardır.Normalde şimdiye 120 değil 1200 imza toplayıp işi bitirmemiz lazımdı.

Tolga Zengin alınmalı... Ramazan kötü kaleci ballı sadece. Sinan Bolat kendini bişi sanıyor ama orta düzey ve önemlisi dengesiz bir kaleci, istediği rakamları düşürmesi lazım. Sinan ya Anderlecht, S.Liege'de falan kalır ya da paşa paşa bjk ya da bize gelir.

Ne Melo ne Wellington Touluse'dan E.Capoue alınmalı...

Onur ve Arda alınmalı, mecburen Muslera ve Sneijder gidebilir bu durumda... Onur da Arda da GENÇ... G.İnler'e o kadar para dökeceksin 3 sene sonra pili bitecek.

------------Onur---------

Eboue-Ched-Semih-Rodri(carli)

Nani--Capoue--Selçuk--Arda

------Burak---Drogba

6
yabancı işte Nani olmaz Farfan olur hatta Hamit olacağına Amrabat olur. Muslera+Sneijder'den gelen parayla Arda + Onur'u rahat alırız. Hatta Arda + Onur + İnler'i alsak daha iyi olur.

g.gönül kupa macinda oynayamayacak heralde,tüylü bamyada yok.baska ne eksikleri var o macta acaba

Dany-Tolga takası nasıl olur?

tff gider ulusoy gelir,bu yil 6-2-2 uygulanir,seneye AB statüsü getirilir yabanci serbest birakilir

Ayı suyamı girmiş avatarda :D

Tüpcü tatilde

4_3539.jpg

1_3953.jpg

:asd::asd::asd::asd:

Konten jan olayı değişmedikten sonra en az 2 kaliteli yerli alınıp Muslera Eboue Melo Sneijder Drogba dan 2 si gitmeli yoksa takım kurulamıyor, Hamitli Hakanlı takımı takım saymıyorum.

-------?????-------

??--Semih--??--??

??--Selçuk--??--??

----Burak--??------

Elinde 3 yerli as dışında kim var? En az 5 olmalı halbuki.

Sen varsın
Konten jan olayı değişmedikten sonra en az 2 kaliteli yerli alınıp Muslera Eboue Melo Sneijder Drogba dan 2 si gitmeli yoksa takım kurulamıyor, Hamitli Hakanlı takımı takım saymıyorum.

-------?????-------

??--Semih--??--??

??--Selçuk--??--??

----Burak--??------

-------?????-------

??--Semih--??--??

??--Selçuk--??--??

----Burak--??------

saydigin adamlar nereye gidiyor ya.tff gidecek tff,biz bu adamlari getirene kadar elli dereden su getirdik iki serefsizin yuzunden kadromuzumu bozacaz

-------?????-------

??--Semih--??--??

??--Selçuk--??--??

----Burak--??------

erman-kilic-fatih-terim-e-soz-vermistim-8327.jpg

-------?????-------

??--Semih--??--??

??--Selçuk--??--??

----Burak--??------

Konten' i bilmiyorum ama sana Jan buldum bak..

[GG]
dyn010_original_298_449_pjpeg_2574970_6e739ac208a08262178f2b0171bea351.jpg

Jan Polak[/GG]

688e7d4885e0fe0b56d86f47dd1b70ad.png

-------?????-------

??--Semih--??--??

??--Selçuk--??--??

----Burak--??------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt