Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hic geregi yok senede 5 mac bile oynamayacak belki 3 milyon verilir mi yedek kaleciye?? bonservisi yokken sinan bolat alinmali iste aykut-ufuk gibi 5.lig kalecileriyle olmaz

1,5 milyon Ramazan'a veriliyorsa Tolga'ya da 3 milyon verilir.

Kaldı ki takasla falan halletme ihtimalin de yüksek TS'nin işine yarayacak bir sürü oyuncu var kadroda.

Muslera'ya son anda talip falan çıkarsa başımız da ağrımaz en azından. Sinan bence yetersiz.

türkiyede göbegi saliyolar,arda aynen boyle gobekliydi ispanyaya gitti 1 ayda tig gibi oldu.türk futbolcusunun calisma anlayisi kafa yapisi bu iste

aslında burak, selçuk, hamit gibi oyuncular gayette iyi bakıyor kendine. ama daha çok çalışıp kendini göstermeye çalışması gereken oyunculardaki durum içler acısı. engin zor forma şansı bulur bu kafayla.

1,5 milyon Ramazan'a veriliyorsa Tolga'ya da 3 milyon verilir.

Kaldı ki takasla falan halletme ihtimalin de yüksek TS'nin işine yarayacak bir sürü oyuncu var kadroda.

Muslera'ya son anda talip falan çıkarsa başımız da ağrımaz en azından. Sinan bence yetersiz.

yedek dedim zaten..

muslera bir yere gitmeyecek. :yenieek:

Aydın Cingöz ‏@AydinCingoz5 dk

Galatasaray 3 milyon Euro verip Tolga'yı alsa nasıl olur?

Aydın Cingöz ‏@AydinCingoz1 dk

Bu fikri menajerine sordum. Menajeri, " Fatih hoca geçen yıl çok istedi. Tolga 2.kaleci olarak gitmek istemedi. Şimdi gider" dedi.

Alalım şu Tolga'yı..

muslera'yı yedekleyecek iyi bir kaleci lazım tolga'nın annesi kanser hastası ve tedavisi istanbul'da yapılıyor onun için tolga'nın muslera'nın arkasında durmayı sorun edeceğini sanmıyorum.ayrıca yabancı sınırlaması seneye 5 e düşüyor ,seneyede muslera'yı iyi bir paraya satıp onur'u alırız:asd:

gecen yil neden istememis onurun arkasinda ikinci kaleciligi kabul ediyoda musleranin arkasinda olmayimi istememis. o kafasiyla anca trabzonda kalir bi halt olmaz ondan

Geçen sezon başında Onur sakatlıktan yeni dönmüştü durumu net değildi, belki oynayacağını düşünmüştür.

Gerçi Tolga da performansıyla ilk 11'de kalmayı hak etmişti ama Onur'u oynattılar...

Geçen sezon başında Onur sakatlıktan yeni dönmüştü durumu net değildi, belki oynayacağını düşünmüştür.

Gerçi Tolga da performansıyla ilk 11'de kalmayı hak etmişti ama Onur'u oynattılar...
herkes biliyorki onur onlarin birinci kalecisi zaten oylede olmasi lazim,onur iki gomlek daha iyi kaleci.demek istedigim suydu,gecen yil s.liginde oynayacak bir takim ve o takimda muslera gibi dunya capinda bir kaleci taffarel gibi kaleci antrenoru varken insan kendini gelistirmek icin bundan guzel ortam bulamaz.bize gelseydi bir cok macta sans bulurdu ama düsünce yapisi dar,o yuzden ondan bi halt olmaz dedim

juventus kamp kadrosuna bile almamis meloyu yine tatilini yapiyor, juventus bunun icin 5 milyon mu istiyordu :lol::lol: :confused:

melo bugün kapa düşer diyen cagri renktaş haklı çıkacak sanırım

juventus kamp kadrosuna bile almamis meloyu yine tatilini yapiyor, juventus bunun icin 5 milyon mu istiyordu :lol::lol: :confused:

benim anlamadim da bu neyine güvenerekten 5 milyon istiyorki? belki tek talibi biziz kendileri de istemiyor meloyu ama 5 milyon bonservis. simdiye kadar 3 milyona yakin bizden aldilar kiralik bedeli olarak arti 2 sezon melonun parasindan kurtuldular daha ne istiyorlar:)

benim anlamadim da bu neyine güvenerekten 5 milyon istiyorki? belki tek talibi biziz kendileri de istemiyor meloyu ama 5 milyon bonservis. simdiye kadar 3 milyona yakin bizden aldilar kiralik bedeli olarak arti 2 sezon melonun parasindan kurtuldular daha ne istiyorlar:)

zamanında 25 milyon verdiklerinden az koymuyor adama 3e satmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt