Emre Kartal
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2010
- 4.317
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Şeref aydın melo mu dedi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim anlamadim da bu neyine güvenerekten 5 milyon istiyorki? belki tek talibi biziz kendileri de istemiyor meloyu ama 5 milyon bonservis. simdiye kadar 3 milyona yakin bizden aldilar kiralik bedeli olarak arti 2 sezon melonun parasindan kurtuldular daha ne istiyorlar![]()
zamanında 25 milyon verdiklerinden az koymuyor adama 3e satmak
melo da gelisme var ellam. kendi instagram profilinden: Photo by _felipemeloo_ • Instagram
benim anlamadim da bu neyine güvenerekten 5 milyon istiyorki? belki tek talibi biziz kendileri de istemiyor meloyu ama 5 milyon bonservis. simdiye kadar 3 milyona yakin bizden aldilar kiralik bedeli olarak arti 2 sezon melonun parasindan kurtuldular daha ne istiyorlar![]()
valla şerefi bilmem ama bu twitter aleminde bir numara cimbom34 adama helal olsun herkes welington derken melo diyorduŞeref aydın melo mu dedi?
juve meloyu aldiginda melo 25 yasindaydi simdi kac yasinda acaba. barca henryi 25m euroya aldi 1,5m eruoya birakti bu isler boyledirjuventusta meloyu 25 milyona aldı sanırım 3-4 milyona niye bıraksın arkadaşlar adamlar okadar salak mı
adamı bırak kadroyu almayı kampa bile davet etmmeişler juve 3-4 bırakır aklı varsajuventusta meloyu 25 milyona aldı sanırım 3-4 milyona niye bıraksın arkadaşlar adamlar okadar salak mı
fenerin yıllığı bizden cokmu yıllık oyuncuların maliyetş
juventusta meloyu 25 milyona aldı sanırım 3-4 milyona niye bıraksın arkadaşlar adamlar okadar salak mı
acaba nekadar ugrastik meloyu almak icin? bilinen birsey varki baskan meloyu silmisti kafasindanniye bırakmıyor ozaman juve
juventusta meloyu 25 milyona aldı sanırım 3-4 milyona niye bıraksın arkadaşlar adamlar okadar salak mı