Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim anlamadim da bu neyine güvenerekten 5 milyon istiyorki? belki tek talibi biziz kendileri de istemiyor meloyu ama 5 milyon bonservis. simdiye kadar 3 milyona yakin bizden aldilar kiralik bedeli olarak arti 2 sezon melonun parasindan kurtuldular daha ne istiyorlar:)

kime güvenecek bizim gibi meloyla yatıp kalkan taraftara tabi. ha yanlış anlaşılmasın ben melo karşıtı değilim ama başkanda kalkıp ya melo ya welo derse kusura bakmasın ama bin defa melo derim

takımın yaş ortalaması cidden baya yükseldi. oyuncuların tecrübeli olması şuan bizim için önemli ama iki üç sene içinde bu bizim için sorun yaratabilir önlem almazsak. gelecek sene transferde yaş konusunda da daha dikkatli olmalılar.

benim anlamadim da bu neyine güvenerekten 5 milyon istiyorki? belki tek talibi biziz kendileri de istemiyor meloyu ama 5 milyon bonservis. simdiye kadar 3 milyona yakin bizden aldilar kiralik bedeli olarak arti 2 sezon melonun parasindan kurtuldular daha ne istiyorlar:)

bilmiyorum ki tek talibi biziz, biz ne versek naz etmemeleri lazim normalde. 3 milyon verelim olsun bitsin

Carlton Cole Karabükspor Tesislerinde
BO0aESeCMAE1BQw.jpg:large

juventusta meloyu 25 milyona aldı sanırım 3-4 milyona niye bıraksın arkadaşlar adamlar okadar salak mı

Karabük için Diego ribas diyolla ya bu bildiğimiz hani şu Werder'de çıkış yapıp Juvede sönen abimiz değil mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt