Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

TRANSFER... Barcelonalı Gerard Deulofeu, kiralık olarak Everton'a gitti

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bjk yabanci sinirlamasinda fb gibi sorun yaratacak gibi. Baskanlarinin aciklamasi bu yonde.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Onlar şike sürecinden itibaren her türlü ittifağı kurdular zaten.Ömer,Sezer,G.Töre'(büyük ihtimal tolga'yı da alacaklar)yi alarak sınırlama konusunda tutumlarını belli ettiler.

ırak u20 de ali adnan diye bir oyuncu var uruguaya mükemmel bir gol attı. ırakta ki bir çok oyuncu gayet iyi oynuyorlar ama bu adam gerçekten sol bek olduğu halde fizik olarak teknik ve hız olarak mükemmel oynuyor. bu oyuncular bizim ligde yerli statüsünde oynayabilirmi acaba aslında sudan ucuza alınıp alt yapıda oynatılabilir.

İtiraz ettiler diye 5 seneye çıkabilir diye haberler vardı.Daha da yükselebilir bence.Kaşınıyor fener çünkü.

Bu konuda bilgin var mı bilmiyorum ama yinede sorayım diğer arkadaşlardan da bilgisi olan varsa cevap istiyorum.UEFA Tahkim Kurulu yeni delil bulursa mı cezayı arttırır yoksa disiplin kurulu az ceza vermiş,cezayı arttırmak daha uygundur deyip kendi kanaatini kullanabilir mi?

ırak u20 de ali adnan diye bir oyuncu var uruguaya mükemmel bir gol attı. ırakta ki bir çok oyuncu gayet iyi oynuyorlar ama bu adam gerçekten sol bek olduğu halde fizik olarak teknik ve hız olarak mükemmel oynuyor. bu oyuncular bizim ligde yerli statüsünde oynayabilirmi acaba aslında sudan ucuza alınıp alt yapıda oynatılabilir.

Yabancı sınırlaması var :(,boyu 1.90 civarı olmasına rağmen teknik ve ofansif bir sol bek.

Bu konuda bilgin var mı bilmiyorum ama yinede sorayım diğer arkadaşlardan da bilgisi olan varsa cevap istiyorum.UEFA Tahkim Kurulu yeni delil bulursa mı cezayı arttırır yoksa disiplin kurulu az ceza vermiş,cezayı arttırmak daha uygundur deyip kendi kanaatini kullanabilir mi?

Bilmiyorum açıkçası.

Cezayi hafif bulduklari taktirde, daha agir ceza verirler. Hayirlisi artik..

Cezayi hafif bulduklari taktirde, daha agir ceza verirler. Hayirlisi artik..

Dediğin %100 doğruysa hafif bulabilme ihtimali yüksek bence çünkü bjk 1 maçta suçlu bulunurken 1 yıl ceza aldı,fb 4 ya da 5 maçla suçlu bulundu ama 2+1 yıl ceza.Tutarsızlık yok mu?

Ali Adnan'ı alsak bir Türk kızıyla evlendirsek olur mu kontenjandan yırtar mı?

yani yerli olarak oynatabilme imkanımız olabilirmi gerçekten adam mükemmel oynuyor. şidi olmasa bile ilerde direk ilk 11 oynayabilecek bir adam ayrıca sol bek

Yerli oynatma ihtimali ancak Türk pasaportu taşıyan kadınla evlenecek ki anca öyle Türk statüsünde oynar.

Yerli oynatma ihtimali ancak Türk pasaportu taşıyan kadınla evlenecek ki anca öyle Türk statüsünde oynar.

teşekkürler renktaş normalde ıraklı olduğundan belki bir şekilde yerli statüsünde kılıfına uydurulup oynatılabilir diye düşünmüştüm. ama gerçekten adam kendini belli ediyor attığı gol dışında bir sol bek için ve bu yaşta müthiş tekniği hızı var ıraklı olmasa şimdiye çoktan büyük takımlara gidebilecek kapasite bir topçu çünkü saha içinde bariz kaliteli olduğu göze çarpıyor

teşekkürler renktaş normalde ıraklı olduğundan belki bir şekilde yerli statüsünde kılıfına uydurulup oynatılabilir diye düşünmüştüm. ama gerçekten adam kendini belli ediyor attığı gol dışında bir sol bek için ve bu yaşta müthiş tekniği hızı var ıraklı olmasa şimdiye çoktan büyük takımlara gidebilecek kapasite bir topçu çünkü saha içinde bariz kaliteli olduğu göze çarpıyor

yok renktaş ıraklı,iranlı,filistinli bu adamlar yerli statüsünde oynayamıyor.Kalitesini belli eden oyuncular oldu bu u-20 dünya kupasında.Çoğuda alınabilecek fiyata sahip ama ne yazık ki yabancı sınırlaması yüzünden elimiz kolumuz bağlı,el atamıyoruz şunlara :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt