Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Cevap: Transfer Nöbeti
TRANSFER... Barcelonalı Gerard Deulofeu, kiralık olarak Everton'a gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk yabanci sinirlamasinda fb gibi sorun yaratacak gibi. Baskanlarinin aciklamasi bu yonde.
IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Real'deki Jesse de cok iyi.
İtiraz ettiler diye 5 seneye çıkabilir diye haberler vardı.Daha da yükselebilir bence.Kaşınıyor fener çünkü.
ırak u20 de ali adnan diye bir oyuncu var uruguaya mükemmel bir gol attı. ırakta ki bir çok oyuncu gayet iyi oynuyorlar ama bu adam gerçekten sol bek olduğu halde fizik olarak teknik ve hız olarak mükemmel oynuyor. bu oyuncular bizim ligde yerli statüsünde oynayabilirmi acaba aslında sudan ucuza alınıp alt yapıda oynatılabilir.
Bu konuda bilgin var mı bilmiyorum ama yinede sorayım diğer arkadaşlardan da bilgisi olan varsa cevap istiyorum.UEFA Tahkim Kurulu yeni delil bulursa mı cezayı arttırır yoksa disiplin kurulu az ceza vermiş,cezayı arttırmak daha uygundur deyip kendi kanaatini kullanabilir mi?
Bu konuda bilgin var mı bilmiyorum ama yinede sorayım diğer arkadaşlardan da bilgisi olan varsa cevap istiyorum.UEFA Tahkim Kurulu yeni delil bulursa mı cezayı arttırır yoksa disiplin kurulu az ceza vermiş,cezayı arttırmak daha uygundur deyip kendi kanaatini kullanabilir mi?
Bilmiyorum açıkçası.
Yabancı sınırlaması var,boyu 1.90 civarı olmasına rağmen teknik ve ofansif bir sol bek.
Cezayi hafif bulduklari taktirde, daha agir ceza verirler. Hayirlisi artik..
yani yerli olarak oynatabilme imkanımız olabilirmi gerçekten adam mükemmel oynuyor. şidi olmasa bile ilerde direk ilk 11 oynayabilecek bir adam ayrıca sol bek
Ali Adnan'ı alsak bir Türk kızıyla evlendirsek olur mu kontenjandan yırtar mı?
Yerli oynatma ihtimali ancak Türk pasaportu taşıyan kadınla evlenecek ki anca öyle Türk statüsünde oynar.
teşekkürler renktaş normalde ıraklı olduğundan belki bir şekilde yerli statüsünde kılıfına uydurulup oynatılabilir diye düşünmüştüm. ama gerçekten adam kendini belli ediyor attığı gol dışında bir sol bek için ve bu yaşta müthiş tekniği hızı var ıraklı olmasa şimdiye çoktan büyük takımlara gidebilecek kapasite bir topçu çünkü saha içinde bariz kaliteli olduğu göze çarpıyor