Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kolarov icin Juventus 1.5 milyon kiralama bedeli ve 5.5 milyon euro opsiyon teklif etmis. City reddetmis. Kolarov'u 7-8'e verirler...

Ynt: Transfer Nöbeti

Bu sene6-0-4 olacak bu belli. Korkum seneye 5-0-3 olacak gibi geliyor. Bu tff dusmez gibi. Tek sansimiz uefa fifa şike baskisi yapmasi.

Seneye bu ihtumali dusunerek hareket etmeliyiz.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler yeni kalktim.

Son duyumlar ne... Fenerbahce tarafi olsun Transfer olsun Melo olsun :D

CÜMLELERİ CIMBIZLA ÇEKİYORUM:Tolga Deniz Aytöre:"Disiplin müfettişinin daha önce kullamadığı argümanlar kullandı. Yeni maçlar ortaya çıktı.Disiplin müfettişi dün akşam 6 – 7 sularında ikinci bir dilekçeyle ek dellileri sundu. "

O is öyle degil. Ingiltere'de antrenmana cikmak ve o ligde oynamak ile anamizin liginde antrenmana cikip teknik taktik yoksunu takimlar ile oynamak arasinda daglar kadar fark var. Mesela sen Barcelona'da antrenman yaparken etrafinda bir sürü yildiz oyuncu oluyor ve sen dogal olarak kendini göstermek icin daha fazla caba sarf ederek kendini gelistiriyorsun ama Katar takimina gidip o takiminin siradan oyunculari ile antrenmana cikarsan geriye dogru gidersin. Futbol oynayan yada oynamis olan biri bilir bunlari.

Tabiki biliyorum bunları çok yetenekli olduğu için mübalağa yaptım.

Gole bak, hizaya gel.

[video=youtube;Hvdi1m0hP6k]https://www.youtube.com/watch?v=Hvdi1m0hP6k[/video]

CÜMLELERİ CIMBIZLA ÇEKİYORUM:Tolga Deniz Aytöre:"Disiplin müfettişinin daha önce kullamadığı argümanlar kullandı. Yeni maçlar ortaya çıktı.Disiplin müfettişi dün akşam 6 – 7 sularında ikinci bir dilekçeyle ek dellileri sundu. "

bunlar nanayı yedi:yenieek:

Transferlerin çabuk bitmesini ve makası açmamızı istiyorum fakat şunu da unutmuyorum:

Bazıları UEFA Kararları Takip Başlığı'na mesaj yazarken ben ise Transfer Başlığı'na mesaj yazıyorum. :asd::asd:

aziz yıldıvım : şansımızı denedik ama ÇIKMADI (dogaclama kaynak burak sarıgöz )

Ali Adnan kim yahu ?

article-2345795-1A789C11000005DC-358_634x418.jpg

Yeşilli olan :asd:

[video=youtube;pxk_5s5du0A]https://www.youtube.com/watch?v=pxk_5s5du0A[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt