Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Talip Doğan Karlıbel‏@TDKARLIBEL4 dkUEFA Tahkim kurulu Fenerbahçe A.Ş nin KAZMA Avukatlarına Şunu sormuş. : " TFF nin hazirladığı birinci ve ikinci Tahkim kurulu raporlarında

Ćelişki var . Ikinci raporda bir şey yok gibi gözůksede Kíşilere verilen cezalar için ne diyeceksiniz " Sorusuna KAZMALAR kem kûm yapmış

Ama Denizli-Galaaaa dememişlermi:D

birde uefaya atıp tutuyorlar onlarla kavga ediyorlar adamlar sizin cezanızımı indirsin bizim tffnin tahkimi sandı orayıda :D artık der bunlar NAMUSLARI olan CASa geri gider birde ordan darbe yerler. en çok üzüldüğüm aziz yıldırım gidecek fenerin başından :(

#CASgittiNamusgitti

:ayatollah:

Bir mahkeme, bir kulüp, bir. bir bir..

Adam mahkeme tarafindan suclu bulunmus, 6 yil 3 ay ceza yemis. 5 mac sike ve tesvik tespit edilmis hala zorluyor herifler. UEFA size mi inanacak yoksa mahkemeye mi ?

Yargi süreci benim icin bitmistir zaten, belirli gruplar Aziz'in cezaevine girmesini engeller, Yargitay onay vermez bence.. Minimum 1.5 sene falan sürecek daha o kararin cikmasi.

AW: Transfer Nöbeti

Ne kadar salak bu Fenerliler aklım almıyor. Hala geri adım atmayı düşünemiyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

türk oyuncular kendilerine bakip utanmali bence.. özellikle salih salih salih diye sisirilen adamin aslinda NORMAL yasitlarina göre hicbir farki olmadigini görmesi lazim herkes

45 yasindaki horvath'tan top kapip gol atmak, uzaktan iki gol atmakla büyük oyuncu olunmaz. fizik olarak acayip yetersiz birisi, turnuva boyunca yerlerde süründü ve her faulden sonra agiz dolusu küfür etti..

Türk medyasının ürünüdür Salih Uçan,şişirilmiş balondur.u-20 dünya kupasında neredeyse her takımın orta sahasında en az Salih kadar becerikli ve ondan fizik olarak daha üstün birçok futbolcu var iken u-20 Türk milli takımının ve gelecekteki a-milli takımın sadece bu futbolcuya bağlanmasını ve üstelik de bu futbolcunun yaşıtlarına göre üstün yeteneklerinin bulunmadığını görmezden gelen Türk futbol kamuoyuna,türk spor medyasına acıyorum.

Bence tahkimden sonra cezaları artacak.3+2 olur direkt 5 yıl olur bir şekilde ayarlarlar artık :asd:

Şimdi ceza 3+2 olursa, bizim 2+1 sözleşme imzaladığımız oyuncuları tekrar kapa bildirsek de 3+2 yapsak olurmu ki acaba:asd:

Ünal Aysal ne dediyse çıktı,"bu ateş üfleyerek sönmez" dedi çıktı,"kangren olan parmağı kesmezseniz birileri gelir kolunuzu keser"dedi çıktı,"fb ve Aziz süreç sonunda ceza alacak" dedi çıktı.Gerizekalı fbliler Ünal Aysal'la uğraşcaklarına bu adamın söylediği sözleri dikkate alıp ve Aysal'la işbirliği içinde olsalardı çoktan yırtmışlardı.

arkadaşlar burası transfer nöbeti altında geciyo ama onun dısında her konu konusuluyo neden acaba

Neyse arkadaşlar,ben yatıyorum.Sabah erken kalkmak zorundayım.Herkese iyi geceler.

Tremoulinas Dinamo Kiev de, 7 milyon euro

Ali Adnan süper

ıraklı futbolcular Türkiye'de yerli statüsünde oynuyabiliyor mu?

Transfer Nöbeti

Herkes bu ali ednan'ı beğendiğine göre bir şey olmaz bundan.

sol bek falan amyız riera gitmeden oyuncu yazmayın boşa:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt