Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

federasyon gitsin fener zaten rakip değil de federasyonla bir olunca saha dışı oyunları çıkarıyolar işte

.SON DAKİKA : UEFA Tahkim kurulu Cumartesi günü Saat 17.00 kadar kararını hazırlayacak 3+2 veya 4+1 ceza öngörülüyor Fenerbahçe için

Talip doğan karlıbel...buda doğru çıkar inşalahhhhh:))))

Bu Karlibelinde hic birzaman olumsuz birsey yazdigini gormedim...

Yani fener hakkinda olumlu gelisen birsey :D

Temennisimi yoksa harbiden bildigi birsey varmi cozemedim gitti:o

Bu Karlibelinde hic birzaman olumsuz birsey yazdigini gormedim...

Yani fener hakkinda olumlu gelisen birsey :D

Temennisimi yoksa harbiden bildigi birsey varmi cozemedim gitti:o

tuhaf adam üslubu da değişik zaten hafif kafadan sorunlu gibi ama tutuyosa dedikleri sorun yok temennimi çözemiyoruz zaten günlerdir temennileri tutsun yeter:)

Tvitırda kim ne yapsa Son Dakika ile giriyor.Ne son dakikaymış be kardeşim.Eskiden de flaş flaş flaş flaş diye geçerlerdi.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL17m

SON DAKİKA : UEA TAHKİM kurulu kararla birlikte FENERBAHÇE SPOR .A.Ş nin LİSANSLARINI DA iptal etmek için CEZA verildikten sonra çalışma Başlatacakmış. BU kararla FENERBAHÇE SPOR .A.Ş hiç bir uluslararası FİFA ve UEFA ya bağlı takımlarla hazırlık maçı bile yapamayacak.

SON DAKİKA : UEA TAHKİM kurulu kararla birlikte FENERBAHÇE SPOR .A.Ş nin LİSANSLARINI DA iptal etmek için CEZA verildikten sonra çalışma Başlatacakmış. BU kararla FENERBAHÇE SPOR .A.Ş hiç bir uluslararası FİFA ve UEFA ya bağlı takımlarla hazırlık maçı bile yapamayacak.

yuhhh :D

Victoria Plzenle yapar artik dicemde onlar bile bagli

kimle yapacaklar lan :D pendiklemi

Cumartesi "Semsiye gerekdirecek" hava olacakmis, dogru mu?

bonservis.jpg

Melo,Instagram hesabından bunu paylasmıs,catlak erif ya:D

Neyse ki hiç bir Avrupa takımıyla dememişler,köprüyü bile geçemeyeceklerdi garipler :lol:

kusuruma bakmayında.

bu talip tweetlerini niye buraya taşıyorsunuz konu var zaten..

uefa-fb cezası ile ilgili lütfen konu açın- orda yazınn..

kusuruma bakmayında o herife inanıpta yorum yazılırmı yahu???

şuna inanan var mı Allah aşkına.. oruç ağız küfür edecem.

bes belli adam rant peşinde.. yok hazırlık maçı bile yapamayacakmış.... yavaşşşş..

şikecilere herşey müstahak ama o dediklerini yapamazlar. biraz(!) abartıyor..

ramazan geldi iyice sinirlerim arttı..

transfer filan yok unutun arkadaşlar..

umut-melo almak transfer mi yahu??? 3 transfer

chedjou

erman

ramazan

teşekkürler yönetim. avrupadaki hedef için büyük adımlar bunlar...

Sol beke şu ıraklı ali adnanı denesek fena olmaz gibi hem çok genç hemde çok ucuz bi paraya transferini yapabiliriz bence kesinlikle alınması gereken bir isim olmadı bir takıma kiralık veririz ileride belki türk olma ihtimalide kolay olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt