Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu ali adnanı kasımpaşa falan alırsa şaşırmayın..

ama böyle yeteneği kaptırırsak üzülürüm..

hesabı fakedir

çocuğun sadece frikiğini izledim alınsın diyorum enterasan türk statüsünde oynarmı acaba

nereye alıon yabancı sınırında

reira yıllık 3 alıyor

ispanyada isteyen bir takım bul yıllık 1-1.5 veren geri kalan farkıda sen ver sözleşme fesih bedeli diye.

sonrada al genç adam oynat semih gibi. yabancı yabancı sanki hepsi sağlıklı olacakta hep oynatacaz.. böyle bir yetenek olsun hamit sağ bek oynasın razıyım(eboue yi çok sevmeme rağmen)

reira yıllık 3 alıyor

ispanyada isteyen bir takım bul yıllık 1-1.5 veren geri kalan farkıda sen ver sözleşme fesih bedeli.

sonrada al genç adam oynat semih gibi. yabancı yabancı sanki hepsi sağlıklı olacakta hep oynatacaz.. böyle bir yetenek olsun hamit sağ bek oynasın razıyım(eboue yi çok sevmeme rağmen)

rierayı yollamak kolay zaten. onu yollarsan zaten hiç durmadan al carlinhosu.

İrak in sol bekine Şemdinli den vukatli nufus kayit ornegi ayarlasak , Tupcu yer mi acaba :))

son durum

varmi bi gelisme

sikebahceye ikinci semsiye acilmasi ne zaman ???

rierayı yollamak kolay zaten. onu yollarsan zaten hiç durmadan al carlinhosu.

çözüm sundum rierayı yollama konusunda yönetim bu yolu denedi mi bilgi var mı?

carlinhos denen kendini sol back mevkisinin ronaldinhosu sanan zatı istemiyorum bu kadar net!

3 gün arayla 3 açıklama

"kalmak istiyorum ama çarşamba günü son maçım"

"iyi teklif gelirse değerlendireceğim."

"taraftar hiç korkmasın kalacağım"

bu tür yanar dönerlerin olduğu takım değil Galatasaray.. parçalı üstünde emanet durur..

Madem Şak diye Yabanci kontenjanini degistiriyorsun , o zaman kuluperin dogacagi zarari karsilayin bi zahmet . Culuio bile para kopartmak icin diretiyor baksaniza

Bu bizim tercüman Mert resmen sallıyor ya tercüme yaparken. Olmayan şeyleri de ekliyor cümlelere. Apaçık ortada yani.

Riera ya yillik 3 milyon euro nasil teklif edilmis hala aklim almiyor .

Madem Şak diye Yabanci kontenjanini degistiriyorsun , o zaman kuluperin dogacagi zarari karsilayin bi zahmet . Culuio bile para kopartmak icin diretiyor baksaniza

ne yazık ki şak diye değişmedi kardeşim.

1 yıl önce söylenmişti lakin bizimkiler(18 takım başkanları) bu zamana kadar beklemeyi uygun görmüş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt