Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Madem Şak diye Yabanci kontenjanini degistiriyorsun , o zaman kuluperin dogacagi zarari karsilayin bi zahmet . Culuio bile para kopartmak icin diretiyor baksaniza

şak diye değiştirmediler ki , bizimkilerin itiraz etmek aklına yeni geldi yoksa geçen seneden beri belli olan bir şey 6+0+4 ve sonraki sezon 5 olacağı , asıl sorulması gereken , yabancı sayısındaki değişiklik ilk gündeme geldiğinde biz ve diğer klüpler neden ve hangi mantıkla onay verdi ?

Yabanci sinirini kaldiramazlar.. Culio'yu kiraliyacaksin baska çaresi yok

Tolga zengin Galatasaraya diye haber çıkmış her ne kadar kaynak fotomaçta olsa düşünülebilir bence

sene muslera zaten gidecek

Konuyla ilgili Vatan'a açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu, "Milleti kandırıyorlar. Yok 10, yok 5 milyon euro istemişiz. En başından beri Tolga için 3 milyon euro istedik. (Tolga’nın içerde 500 bin Euro alacağı var, onu da ödeyin) dedik. Tolga kendisi 250 bin eurodan vazgeçti. Yani Tolga için ödenmesi gereken 3 milyon 250 bin euro. Bu futbolda ilke kalmamış. Top yuvarlak, ama biz değiliz. 5-10 sefer konuştuk Beşiktaş’la. Araya 50 adam soktular, ama 2.5 milyon euronun üzerine çıkmadılar, istediğimiz 3 milyon euroyu vermediler" şeklinde konuştu.

son durum

varmi bi gelisme

sikebahceye ikinci semsiye acilmasi ne zaman ???

FENERBAHCE-LISANSLI-KUCUK-SEMSIYE__49473645_0.jpg

Lutfen lisansli urunler kullanalim diye bir aciklama yapmis Aziz' Uefa ya

bugün muhakkak bir gelişme olacak transfer de.

Arda Mayis ayinda kalmak istediğini söyleyip, transferin bitmesine sayili günler kala gidince, Riera panik transferi olarak yapildi.Bu yüzden ücreti de cok yüksek oldu.

Riera gecen sezon en iyi sol bekti fakat Riera ağir bir oyuncu ve kolay calim yiyor, calim yememek icin oyuncuyla aradaki mesafeyi fazla tutuyor yada hamle yapinca faul yapmak zorunda kaliyor. Hucumlarada geri dönemeyeceği korkusundan yeterince katilamadi.Bu sezon bana göre, lider stoperden sonra en büyük ihtiyac, dinamik, cabuk ve oyunun 2 yönünde de etkili bir sol bekti.

Keske İnlerle birlikte Rodriguezi falan alsaydik. Balta ilk tercih, yedeği bile yok, Riera trübünde, Balta sakatlanirsa, Riera oynayacak, diğer 6 yabancidan birisi trübüne cikacak.

şak diye değiştirmediler ki , bizimkilerin itiraz etmek aklına yeni geldi yoksa geçen seneden beri belli olan bir şey 6+0+4 ve sonraki sezon 5 olacağı , asıl sorulması gereken , yabancı sayısındaki değişiklik ilk gündeme geldiğinde biz ve diğer klüpler neden ve hangi mantıkla onay verdi ?

Gecen sezonda itiraz edildi, fakat o dönemde sike olaylariyla ugrasiyorlarmis, sonra bakariz diye gecistirmisler.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Wel'i keşke alsak. Keske yabanci siniri olmasa. Melo'ya guvenmiyorum. Millet tutturmus Melo'da Melo. Alcak parasini yatcak. Hepiniz gorursunuz. Welo ise belki sakatlik gecirmese olabilirdi ama eskisi gibi olabilir mi orasi tam bir kumar. Riskli

Annoww 1 mesajda kaç çelişki var lan hesaplayamadım :lol:

O nasıl oluyor yahu, meloya güvenmiyorum, ama wellington'a da güvenemiyorum yinede melo gelmesin :lol: nereden geliyor size bu kahinlik anlamıyorum ki.

Cidden bana biri açıklasın yahu. Melo 4 yıllık sözleşmeye imza atarsa yatacak kafasını, biri bana adam gibi mantık çerçevesinde açıkça anlatsın. Hatta konu açıp açıklasın neye dayanarak bu kahinlik geliyor sizlere.

Gelecek adamın yatmayacağı kanaatine nasıl varabiliyorsunuz. Sorun bizde sanırım bi bnim gibilerin ileriyi görme gücü yok heral...

Futbol_5 ‏@Futbol_5 2 dk Wellington defteri kapanmış Melo ile anlaşmak üzere oladugumuz söyleniyor...

Turgay Demir ‏@turgaydemirr 28 sn Fenerbahçe'nin cezası düşer diyenler şu mübarek günde insanları kandırıyor. O ihtimal yok denecek kadardan bile az

Neyse ki hiç bir Avrupa takımıyla dememişler,köprüyü bile geçemeyeceklerdi garipler :lol:

Orada yazan senin düşündüğünün tam tersine çıkıyor abi. Öyle birşey olursa köprüyü bile geçemeyecekler gerçektende.

Uefa ve fifaya bağlı olmayan takımlar demek, anca kuzey kıbrıs ile maç yapabilirler demek oluyor. Onların lisansı yok diye biliyorum.

Haiti denilen haritada bile bulunamayan ada ülkeleri bile bir şekilfe fifa'ya bağlı abi düşün işte. Fifaya bağlı olmayan amatör futbol oynayan ülkeler falan vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt