Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

üstüne loca vermediklerine dua ediyorum:SS:

bkz: Galatasaray'da yıldızlar da taşın altına ellerini koydular. Johan Elmander-Albert Riera ve Selçuk İnan- Burak Yılmaz, Türk Telekom Arena'da üç yıllığına loca satın aldı. 10 kişilik localarda yıllık ücret 65 bin Euro...

bkz: Galatasaray'da yıldızlar da taşın altına ellerini koydular. Johan Elmander-Albert Riera ve Selçuk İnan- Burak Yılmaz, Türk Telekom Arena'da üç yıllığına loca satın aldı. 10 kişilik localarda yıllık ücret 65 bin Euro...

Yillik ücretleri 65 bin euro olamaz, çok ucuz bence

ali adnan gelirse sanırım türk statüsünde oynayabilir... çünkü kasımpaşa bir adamı aldı suriyeli o oynayabiliyor , bizde en kötü babası türkmen felan deriz oynar

[video=youtube;lReYzX29Hlw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lReYzX29Hlw[/video]

Abooo Everton Deulofeu'yu kiralimis bedelsiz. Bakalim bu cocuk EPL'de neler yapacak.

ali adnan gelirse sanırım türk statüsünde oynayabilir... çünkü kasımpaşa bir adamı aldı suriyeli o oynayabiliyor , bizde en kötü babası türkmen felan deriz oynar

Yok öyle bir şey.Kasımpaşa'nın aldığı forvetin annesi Türk'tü sanırım.Ali Adnan'ın böyle bir olayı yok.Olsa bile TFF varken 1 sezonu bulur onu Türk statüsüne geçirmek.

Selamın Aleyküm.. Hayırlı Ramazanlar !!...

Devrim Zengi : dün uefadaydım. İçerden çıkanlara bakınca Fenerin cezasının kalkacağından çok umutlandım. Karabük maçını bile sormamışlar. O kadar rahatım... Beyaz Tv

---------------------------------------------

Bunların harbiden kafaları kumda gerisi dışarda bekliyolar.. Karar verilmiş olanlardan bile, bize sormaya gerek duymadılar sonucu çıkarıyolar. O ZAT içerde 50 dakka konuşmuş, ne konuşmuş: Bize yapılan bu haksızlığıa artık bir son verin, ispatlarsanız dışarda ŞİKE diye bağıracam artık.. :asd::asd:

kumda-deve-kuşu.jpg

Tahir KUM : Uefanın ceza artırma yetkisi yok.:asd:

1+1 ve 2 sene evvel bu 1 cezayı çektiği içinde +1 ile bu sene uefaya gideceğini umuyorum...

Dabi Dabi Dabi...:trollface:

q4fg7.jpg

oynayamaz,

yanlis ornek, arastirin sonra yazin

keyfine gore olmuyor bunlar

sneijder de amcasi trabzon lu desin turk statusunde oynar :rolleyes:

epic fail

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt