Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seninde ehehe arkadaş bu forumda herkes niye kendini karar mercii olarak görüp insanları yargılıp böyle rol kesiyor anlamak güç he tamam her şeyi siz biliyorsunuz.

Sen kendini yönetime laf atacak kadar büyük görüyorsan yönetimi savunurum.

Sen kendini yönetime laf atacak kadar büyük görüyorsan yönetimi savunurum.

Eğer bu takımın taraftarı isem tabii ki bazı şeyleri eleştirme hakkım olacak bundan doğal olan ne var sadece oturup maç izlemek midir taraftarlık size göre ayrıca yorumum aciz olduğunu söylemek yönetimi savunduğunuz anlamına gelmiyor onuda belirteyim yorumumda bahsettiğim şeyin doğruluğunu yanlışlığını tartışıp size göre doğru olanı söyleseniz neden öyle olduğunu açıklasanız en azından daha "mantık" çerçevesinde konuşabiliriz sanki olayı bireyselliğe indirmektense.

Ya biz neden transfer yapmıyoruz hâlâ bu nasıl bir ciddiyetsizliktir ben anlamadım bu dönem transferinden bir şey.

Eğer bu takımın taraftarı isem tabii ki bazı şeyleri eleştirme hakkım olacak bundan doğal olan ne var sadece oturup maç izlemek midir taraftarlık size göre ayrıca yorumum aciz olduğunu söylemek yönetimi savunduğunuz anlamına gelmiyor onuda belirteyim yorumumda bahsettiğim şeyin doğruluğunu yanlışlığını tartışıp size göre doğru olanı söyleseniz neden öyle olduğunu açıklasanız en azından daha "mantık" çerçevesinde konuşabiliriz sanki olayı bireyselliğe indirmektense.

Eleştir eleştirmene bir şey dediğim yok ama sen Galatasaray yönetimine aciz dersen onları savunmak en doğal hakkımdır.

gs tvde akşam ekin yılmazla gizem akmanın konuk olduğu onların dünyası programı yayınlanacakmış, yoksa aydınla yeniden anlaştık mı ?

yönetim iyice rezilleri oynamaya başladı.kaç gün oldu transfer yok.geçmiş senelerden ders çıkarmadılar mı ?

Scott Piri Emre Çolak'a özel program verecekmiş cılız vucutu için. Lan olm daha yeni mi aklınıza geldi :o.

Yönetime aciz ve rezil diyen arkadaşlar takımın durumundan ve ihtiyaçlarından habersiz sanırım.

Umut, Melo, sol bek geldiği anda zaten yine açık ara en kaliteli kadro bizde. Neyin mücadelesini veriyorsunuz anlamıyorum..

Başka takviye yapılacaksa da yapılır Avrupa'nın en büyük takımları bile bütün transferleri kampa yetiştiremiyor, hala yönetim aciz hala rezil, bir gidin işinize...

bizim medya yine sallıyor eboueye falan adam dün açıklama yaptı gayet mutluydu ulan medya

Ynt: Transfer Nöbeti

Scott Piri Emre Çolak'a özel program verecekmiş cılız vucutu için. Lan olm daha yeni mi aklınıza geldi :o.

Valla cok yasa. Bende ilk duydugumda ayni seyi dusundum. Eger yeni akillarina geldiyse vahh vahhh.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2 sezon daha Melo

Wellington çok iyi bir savunmacı orta saha. Melo’nun ilk senesindeki hücumun da parçası olan tandemi ne derece oynayabileceği şüpheli. Direkt Brezilya’dan transfer yapmak ekol ülkeler için idealdir. Çünkü oyuncu Brezilyalı tekniğini o ligin ekolüyle birleştirir. Oyuncu iyi bir Fransız, Alman ya da İtalyan’a dönüşebilir. Türkiye’ye direkt Brezilya’dan yapılan transferlerde aynı etki genellikle olmuyor. Tabii bu bir genelleme. Belki Terim Wellington’dan başka bir şey çıkarabilir. Öte yanda yaş dezavantajına rağmen boy ve fizik olarak çok daha sağlam, İtalyan ekolüne hakim, ülke futbolunu özümsemiş ama zaman zaman disiplin sorunları yaşayan Melo var. Asıl önemlisi tribünün sahada gözlerinin aradığı bir isim. Onun futbol açısından değilse de tribün tarafından aranmama ihtimali yok. Tartıya koyduğumda 2 sezon daha Melo diyorum.

Mehmet Demirkol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt