Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BO46TaKCcAAXUpS.jpg:large

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un Torino'da yaptığı görüşmelerde İtalyan kulübünü 4. 5 milyon euro'ya razı etmeye çalıştığı ve sıkı pazarlıkların devam ettiği belirtiliyor.

Brezilyalı futbolcu için önce 6. 5 milyon euro isteyen Juventus kulübünün son yapılan pazarlıklarda ise önemli bir indirime gittiği belirtiliyor.

Galatasaray yönetimi bu konuda rakamı 4. 5 milyon euroya kadar indirip imzaları atmayı bekliyor. (lig tv)

Cole Karabük sporla anlaşamamış heralde şehrin şartlarından ötürü gerçi böyle bir kriteri varsa anlaşamaması çok normal oyuncu açısından Kasımpasa ile görüşcek diyolarda Kasımpaşa o kadar abartmaz heralde.

Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Blackburn'ün sol beki Martin Olsson, 2.9 milyon Euro'ya Norwich City'ye transfer oldu.

Shakhtar Donetsk, Arjantin'in Velez Sarsfield takımından Facundo Ferreyra'yı renklerine bağladı.

Ynt: Transfer Nöbeti

Tikirti yokmu twitter duyumcusu felan

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bruma sportingde kalmayacak sanırım. sürekli bi sorun yaşıyolar...uzlaşma yok henüz.

Bazı futbolcuların bu kadar para kazandığını görünce sinir oluyorum.Tamam futbol çok izlenen,talep gören bir oyun,kazansınlar da çok abartılı para alıyorlar.Sabriye,Gokhan Zan´a falan verilen paralar yazık.

Eskiden açlar futbol oynar toklar izlerdi bugün toklar oynuyor açlar izliyor. Şenol Güneş

Cenk Akyolun milli takıma alınmayısı bana Ersun Yanalın Hakan Sukuru milli takıma almayısını hatırlattı...İkiside siyasi...

Bizim transferlerle ilgili yöneticiler italyada iseler bence halen gökhan inler'i almaya uğraşıyorlar bekleyelim ve görelim yeni sezona kontejan mı açıcaz yoksa geleneği sürdürüp MELO ile mi yola devam edicez bana göre halen gökhan inler seferberliği var hadi hayırlısı yönetimimiz galatasaray'ın iyiliği için en iyi terciği yapacağından en ufak bir tereddütüm yok ... :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt