Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bienvenu ve Ziegler'i gönderip, Kadlec ve Holmen'i almakta ne büyük çelişki :D

alır almaz , illa birilerini daha gönderecekler , orası önemli mevzu değil , ama ben planlarımı 1 senedir buna göre yapıyordum dese kağıt üzerinde haklılar , benim verdiğim örnekte yabancı sayısı sınırsız olsaydı bile muhtemelen bu 2 adam gönderilecekti ama işte biz kadromuzu bu kurala göre şekillendirmek için gönderdik derlerse kağıt üzerinde haklılar , bir şey diyemezsin adamlara , aksine bu 6+0+4 ile mağdur duruma düştük , eldeki yabancıları ne yapacağız tribünde oturan adama para mı vereceğiz diyenlere , kadro yapını ona göre kursaydın be adam deme hakları da var :D

neyse saçma bir mevzu , o haklı bu haklı yok bu konuda , işi son dakikaya bırakarak , biz ve diğer klüplerin mallığı var olayda.

Cavcav'in Genclerbirligi bu sene bir halt yapamaz bence. Aykut Demir, Cem Can, Randall Azofeifa, Björn Vleminckx 4 tane banko oyuncusu gitti.

Tek yabanci olarak ön libero almislar bir tane, Azofeifa yerine Nizamettin, Aykut yerine Sedat Bayrak, Cem Can yerine Serkan Yanik, Vleminckx yerine Deniz Naki..

Bu resmen Hamit-Melo-Selcuk'tan inip Baris-Ayhan-Sarp üclüsüne binmek gibi birsey. :b5::b5::b5:

Ynt: Transfer Nöbeti

Hala yabanci transfersen bahsediyorsunuz.farkindaysaniz tej bizim sesimiz cikiyor artik. Herkes sustu.

Yabanciyi unutalim tek melo gelir o kadar. Yedek kalacak oyuncuya o paralar verilmez. Birde seneye 8-0-3 kurali geliyor.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gonçalo Lopes ‏@_GoncaloLopes 1 dk

Bruma prefers #cfc, but Sporting believes that could sell him to Galatasaray

brumayı bize satacaklarmış sanırım:cool:

Flash Flash Flash Drogba Dollandirildi..

Cem_uzan_drogba.jpg

Cem uzan :lol:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Hala yabanci transfersen bahsediyorsunuz.farkindaysaniz tej bizim sesimiz cikiyor artik. Herkes sustu.

Yabanciyi unutalim tek melo gelir o kadar. Yedek kalacak oyuncuya o paralar verilmez. Birde seneye 8-0-3 kurali geliyor.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Birak abisi cocuklar hevesini alsin .. 2014 pes /Fifa cikinca herkez orda transferini yapar burda susar . :yenieek:

bruma ve melo'yu alirsak 12 yabanci oluyor. seneye 5+0+3 olacagini düsünürsek 4 adam gönderilecek. culio elmander riera garanti ++ dany veya amrabat gider o halde

beyler brumanın menajer diyormuş ki brumanın kontratı 30 haziranda bitti çünkü fifa kurallarına göre 18 yaş altında bir oyuncuyla 3 yıldan uzun kontrat yapılamaz, biz maaş olarak 8 milyon veriyormuşuz 12ye kadar çıkabilirmiş, sanırım bonuslar ve maçbaşıları kastediyor , bruma gelebilir, chelsea 2 milyon önermiş tabi kaç yıl için bilmiyorum

bruma ve melo'yu alirsak 12 yabanci oluyor. seneye 5+0+3 olacagini düsünürsek 4 adam gönderilecek. culio elmander riera garanti ++ dany veya amrabat gider o halde

muslera

eboue

drogba

melo (gelir ise)

kanat

snejder gider bence.. dünya kupasından sonra...

Bana sorarsaniz nekadar gereksiz yabanci varsa hepsini gönderip 8 yabanci yaparim kadromu. Muslera-Eboue-Chedjou-Melo-Sneijder-Drogba ilk 11 olur. Nordin Amrabat ve sol bekle 8 yabanciyi tamamlarim.

Dany falan filan hepsini gönderip yerlerini türklerle doldurmamiz lazim.

tffnin hala görevde kalacağını düşünen varsa böyle saçma şeyleri artık düşünmesin.imzayı topluyolar işte..ağustosa kadar ulusoy gelir. sonrası Allah büyük..

hem şampiyonlar ligi için gerekli bi solbek ve kanat.azıcık olumsuz olmayı bi kenara bırakın ve can sıkıntısı yaratmayın:yenieek: ok:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt