Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

MUSLERA MUSLERA FERNANDO MUSLERA :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

BO6C_paCIAAEdLT.png:large

Bu eşitlik bile hatalı aslında:D Hepsini verseler Selçuk İnan'a değişmem,kimse de değişmez zaten :ayatollah:

o kadar diil,2 sene daha oynar,caresiz Drogba yı izlemek istemez bu gözler,zirvede bırakmalı,kendine de bize de eziyet etmemeli

Drogba 40 a kadar oynar sıkıntı yapmaz sonrada sportif direktör olarak kalmalı takımda transfer yaparken drogbanın bir kişiyi araması bile neleri degiştirir

Transfer Nöbeti

brumanın önümüzdeki sezonki sözleşmesi geçersiz , 18 yaş altındayken 4 yıllık imzalamışlar, bu fifaya göre geçersiz, avukatı söylüyor

Bence Bruma'nın menajeri piyasa yapıyor.12 vereceğimizi sanmıyorum. :asd:

Bruma zor ya ihtimal vermiyorum.Ama sözleşmesinde böyle bir açık varsa faydalanmak lazım :asd:

bony swanseaya gıtmıs

öve bıtırelemeyenlerden buda

Swansea 15 mn € ya transfer yapıyor adamların derdi Avrupa ligine gidebilmek bizim hedefimiz sözde avrupada ilk 10 kulübün içine girebilmek cift haneli bonservisli transferimiz en son jardel onunda nasıl alındığı belli

12 teklif ettiysek bu zaten bonservis değil 4 yada 5 yıllık sözleşme karşılığında Brumanın alacağı toplam ücrettir.Menajeri zaten Brumanın serbes kaldığını iddia ediyor.Klübüne teklif edilen paradan bahsetmez.

Swansea 15 mn € ya transfer yapıyor adamların derdi Avrupa ligine gidebilmek bizim hedefimiz sözde avrupada ilk 10 kulübün içine girebilmek cift haneli bonservisli transferimiz en son jardel onunda nasıl alındığı belli

hımm

bu işler bakkal dukkanı işletmeye benzemiyor

taraftara kalsa messı gelsın

her zaman mutlu olmayan bı kesım olur

sneıjderı drogba yı muslerayı da bu yonetım getırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt