Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bruma sözlesmesı bıtmıs

yanı avukatın soyledıgı bu

bız toplam malıyetı olarak vermıstırız o parayı

portekızde oyuncular ıyı paralar kazanmıyor

hımm

bu işler bakkal dukkanı işletmeye benzemiyor

taraftara kalsa messı gelsın

her zaman mutlu olmayan bı kesım olur

sneıjderı drogba yı muslerayı da bu yonetım getırdı

Ne alaka? Bişeyi överken niye diğerini itin bi tarafına sokmak gerekiyorki yönetimin alamadıklarınıda sayarım istersem mesele o değil mesele biz niye kiev gibi transferler yapamıyoruz mesela demek istediğimi anlatabildimmi? shaktarı geçtim bak hadi onlardaki para bizde yokda kiev gibi niye yapamıyoruz mesela

Zaten ligde ya sağ bek yada sol bek yerli olacak mecburen.

Birde üstüne Bruma alınmaz.

Fakat alınıp hemen kiralanması düşünülüyorsa bilemem.

kaynaginiz var mi rdaslar brumanin kontrati ile alakali ? Benim bildigim bosta olmamasi gerek.

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell Devre arası YENİ TFF yabancı futbolcu saçmalığını düzeltince, Ünal Aysal Farfan ya da Nani ve çok iyi bir sol bek getireceğini söyledi.

Sacmalik. Sezonun ortasinda karar filan degismez. Seneye anca

Edit: Ayrica bi ölüm grubuna düsersen, gruptan cik da öyle transferden bahset Baskan :)

transfer yapılacaksa "ön libero ve umut dışında" sol beke yapılır bence. ya da yapılmalı.

ha bir de farfan ve nani'de hazır bekleyecekler devre arasında galatasaray bizi alsın diye. yaşından utanmıyo yea

Zaten devre arasinda karar filan degismez. Gerci Türkiye gibi komik bir hukuk devletinde hicbirseye imkansiz diyemiyorum ya neyse.

Onu gecelim de, CL´de o bicim bir gruba düsersek, görürüm devre arasi transferini. Sol bek almamak icin bahanelere bakin hele.

Evren Göz´e göre Bülent Tulun Istanbul´daymis ve cumartesi günü Ingiltere kampina gidecekmis.

Yani bu hafta Melo bile aciklanmaz. Tam fos ya bu sene. Cildirtacaklar bizi.

Melo transferine Kalpakcioglu bakmiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt