Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

haluk yüreklide söyledi bugün melo için başkası gitti italyaya.

Evren Göz´e göre Bülent Tulun Istanbul´daymis ve cumartesi günü Ingiltere kampina gidecekmis.

Yani bu hafta Melo bile aciklanmaz. Tam fos ya bu sene. Cildirtacaklar bizi.

hm.. floryaya giremeyen adam nasilda kampa gide biliyor :confused:

Geçen sene CL'den, staddan, şampiyonluktan, sponsorluktan, ürün satışından vs. tarihimizin muhtemelen en yüksek gelirini elde ettik. Bu sene de geçen seneye yakın, belki de daha fazla bir gelir elde edeceğiz. Buna rağmen neden adam gibi transferler yapıp ortalğı dağıtmıyoruz, anlayamıyorum.

hm.. floryaya giremeyen adam nasilda kampa gide biliyor :confused:

Valla bilmiyorum onu da, artik kabak tadi vermeye basladi. Gercekten sacmaliyorlar artik.

1 ay evvel ne umutlarla Real´e filan salliyorduk "Geliyoruz" diye, bugünün hayalkirikligina bakin.

TFF degisirse devre arasinda transfer yapacakmis Baskanimiz :)

Southampton bile 12 Milyon Sterlin´e Wanyama´yi alirken, Galatasaray´in neye güvenerek CL sampiyonlugundan bahsettigini de bilmek istiyorum

Valla bilmiyorum onu da, artik kabak tadi vermeye basladi. Gercekten sacmaliyorlar artik.

1 ay evvel ne umutlarla Real´e filan salliyorduk "Geliyoruz" diye, bugünün hayalkirikligina bakin.

TFF degisirse devre arasinda transfer yapacakmis Baskanimiz :)

Southampton bile 12 Milyon Sterlin´e Wanyama´yi alirken, Galatasaray´in neye güvenerek CL sampiyonlugundan bahsettigini de bilmek istiyorum

Takim kimyasi önemli. ilaki cok mailyetli oyuncuya ihtiaycin yok ki. tabiki az cok kaliteli ayaklara gerek duyacaksin bu yüksek hedefler icin ama ayaklar bizde yok diyemez kimse. takim olmak önemli bu ayaklar ile. ronaldo-messileride gördük mesela gecen sene. dortmund sildi reali sahadan.

bence kalite olarak oyuncu grubu olarak dortmundun bizden cok fazlasi yok okadar ama adamlar takim olmus ciddi anlamda.

Sen simdi Wanyama gibi bir isme üzülüyorsun. evet kaliteli bir oyuncu ama geldigi zaman takima alisa bilecek mi mesela melo kadar. ?! selcuk ile melo kadar iyi ikili ola bilecek mi ?! bir cok faktör var takim ola bilme konusunda. oyuncunun sadece kalitesi yeterli olmuyor.

bence bizde az cok iyi kimya yakaladik hele hele selcuk-melo iletisimi avrupanin en iyilerinden.

Drogba.burak da baya iyi anlasiyor bence ama daha da iyi ola bilir.

sneijder sorun yaratiyor bu konuda bence ki umarim oda adapte sorunu hal eder ve takim ile kaynasir.

chedjou-muslera-eboue-semih---?

chedijounun ispanyolca bilmesi büyük avantaj bence. muslera ile anlasilirlar. arka 4lü ama su an gercekci olmamiz gerekiyorsa soru isareti takim olma konusunda. zaten gecen sene bu takim olma konusunda en büyük sorunu ordan yasadigimizi inaniyorum. urfi varken cok daha iyidik mesela.

suanki kadroyla CL de tas catlasa eger gecen sezon gibi iyi bir gruba düsersek 2. oluruz ondan sonra eleniriz. melo umut gelirse sirf chedjou ve erman gelmis oluyor yeni transfer olarak, ve bu sartla tekrar ceyrek final oynamamiz hayal.

suanki kadroyla CL de tas catlasa eger gecen sezon gibi iyi bir gruba düsersek 2. oluruz ondan sonra eleniriz. melo umut gelirse sirf chedjou ve erman gelmis oluyor yeni transfer olarak, ve bu sartla tekrar ceyrek final oynamamiz hayal.

Gecen sezon gruplarda Drogba ve Sneijder de yoktu..

4-2-3-1 benim hayalimdeki sistemim. sinirsiz yabanci ile ciddi transferler yapabilirdik. sol bek ve kanata mutlaka 10'ar milyonluk adamlar isterim. baska da transfere gerek yok. gönül ister ki yabanci serbest olsun, nani ve kolarov'u alalim.

muslera-eboue-hamit-chedjou-sneijder-selcuk-drogba-burak-melo.............

abi ya bunlar borumu :confused:

bence yeterince kadar üst seviye kalitede oyuncularimiz var. bundan sonrasi bunlari üst seviye bir takima üretmekdir buda az cok oyuncuya bagli ve bir cokda hocaya bagli bir durum.

sol bek ama alinsa keske diyorum bende. baska bir istegim yok :D

Katılıyorum çeyrek final ve ötesinin tesadüf olmaması için

Muslera, Eboue, Dany,Chedjou,Kolarov,Melo,Selçuk,Inler,Sneijder,Arda,Burak/Drogba

tarzı bir 11 kurmamız lazım. Bu da yaklaşık 6-Melo, 17-Arda, 12-Inler, 6.5-Kolarov =41.5 Milyon Euro bonservis+ ortalama 3 Milyon Euro*4=12 Milyon Euro ekstra senelik maaş yükü demek olur.

O zaman Çeyrek Final ve ötesinden kalıcı ve kura bağımsızı bir şekilde bahsetmek mümkün olabilir ama defansın durumu şampiyonluk için yine yetersiz olur. Eboue, Dany zayıf karın olur.

Takim kimyasi önemli. ilaki cok mailyetli oyuncuya ihtiaycin yok ki. tabiki az cok kaliteli ayaklara gerek duyacaksin bu yüksek hedefler icin ama ayaklar bizde yok diyemez kimse. takim olmak önemli bu ayaklar ile. ronaldo-messileride gördük mesela gecen sene. dortmund sildi reali sahadan.

bence kalite olarak oyuncu grubu olarak dortmundun bizden cok fazlasi yok okadar ama adamlar takim olmus ciddi anlamda.

Sen simdi Wanyama gibi bir isme üzülüyorsun. evet kaliteli bir oyuncu ama geldigi zaman takima alisa bilecek mi mesela melo kadar. ?! selcuk ile melo kadar iyi ikili ola bilecek mi ?! bir cok faktör var takim ola bilme konusunda. oyuncunun sadece kalitesi yeterli olmuyor.

bence bizde az cok iyi kimya yakaladik hele hele selcuk-melo iletisimi avrupanin en iyilerinden.

Drogba.burak da baya iyi anlasiyor bence ama daha da iyi ola bilir.

sneijder sorun yaratiyor bu konuda bence ki umarim oda adapte sorunu hal eder ve takim ile kaynasir.

chedjou-muslera-eboue-semih---?

chedijounun ispanyolca bilmesi büyük avantaj bence. muslera ile anlasilirlar. arka 4lü ama su an gercekci olmamiz gerekiyorsa soru isareti takim olma konusunda. zaten gecen sene bu takim olma konusunda en büyük sorunu ordan yasadigimizi inaniyorum. urfi varken cok daha iyidik mesela.

Biz hep Dortmund gibi örnekler veririz ülke olarak kendimizi tatmin etmek icin ama Dortmund´un yaptigini yapmak icin yeterli futbol bilgisine ve yürege sahip degiliz ülke olarak. O 3 kurus etmeyen Polonyali futbolculardan süperstar yaratmak da bi ülke becerisi, felsefesi ayrica. Bunu bizimkiler beceremez. Ayrica o basariya katki yapan Alman futbolcularin kalitesi de ortada. Teknik, fizik acidan 5´e carparlar bizimkileri.

Biraz da sans tabiki, bunu da kabul etmek lazim. Güzel bir jenerasyon, güzel bir uyum yakaladilar ve Klopp gibi eglenceli ve disiplinli bir adamla da tarih yazdilar.

Ama mesela simdi deli gibi para harcamaktan kacinmiyorlar. Evet genc oyuncular aliyorlar da, 15-25 Milyon da basiyorlar.

Biz genclesmek istiyoruz da kimi istiyoruz? 1-2 Milyonluk cöpleri. Bas madem Digne´ye parayi al, kimse agzini acmaz. Yok basmaz.

E madem Melo´dan memnun degilsin, bas parayi Wanyama´ya al. Yok basmaz.

Bruma´ya bas? Yok. E o zaman fazla konusmayacaklar. CL sampiyonlugu falan filan da demeyecekler.

muslera-eboue-hamit-chedjou-sneijder-selcuk-drogba-burak-melo.............

abi ya bunlar borumu :confused:

bence yeterince kadar üst seviye kalitede oyuncularimiz var. bundan sonrasi bunlari üst seviye bir takima üretmekdir buda az cok oyuncuya bagli ve bir cokda hocaya bagli bir durum.

sol bek ama alinsa keske diyorum bende. baska bir istegim yok :D

tabiki boru degil ama bu sartlarla ve haksiz rekabetle (yabanci konusu) ceyrek final yari final zor görürüz.

malesef yönetim neden zamaninda bu tuaf yabanci kararini onayladi alamiyorum ve sezon biter bitmez neden AB statüsü icin dava acmadi? TFF basindakiler kime hizmet ediyor kendileri de bilir kime güvenerekten birsey yapmadilar onu aklim almiyor

[h=1]F.Bahçe'nin cezası artacak mı? İşte cevap...

[GG][/h]

[h=2]Fenerbahçe'de UEFA Tahkim Kurulu'nda yapılan savunmanın ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.[/h]

11 Temmuz 2013 Perşembe - 14:34

Sporx.com

UEFA'nın İspanyol Disiplin Müfettişi Palacios'un Tahkim Kurulu duruşmasına yaklaşık 10 saat kala yeni delillerle ikinci bir ek dilekçe sunması her ne kadar F.Bahçeliler'in keyfini kaçırsa da, yaşanan bir gelişme sarı-lacivertlilere "oh" çektirdi.

Sevk işlemini gerçekleştiren müfettiş Palacios'un UEFA Tahkim Kurulu'nun verdiği 2+1 yıllık men cezasına karşılık Tahkim'e aleyhe temyizde bulunmaması sarı-lacivertlileri mevcut cezanın artma tehlikesinden kurtarmış oldu.

Talilmatlar gereği, UEFA Tahkim Kurulu tarafından cezanın artması, Disiplin Kurulu'nun verdiği kararın disiplin müfettişi tarafından aleyhine temyiz ettirilmesiyle mümkün.

Disiplin müfettişi Palacios'un Disiplin Kurulu'nun verdiği 2+1 yıllık cezaya itiraz etmemesi F.Bahçe'yi sık sık yaşanan Tahkim Kurulu'nun mevcut cezayı artırma tehlikesinden kurtarmış oldu.

Haber: Esat DERGİ

[/GG]

Melo ve Juve ile anlaşılacağını düşünüyorum.

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Hakan

Hamit-Melo-Selçuk

Sneijder

Burak-Drogba

​

Kalan dönemde sürpriz transfer hamleleri gelmezse yeni sezonda takım büyük ihtimalle böyle olacak. Riera'ya yabancı sınırından ötürü yer kalmayacak.

Hayalim 4-2-3-1 ya da 4-3-2-1 oynayan bir takım idi ama malesef elimizde çapsız Amrabat dışında kanat oyuncusu yok. Mecburen böyle oynayacağız.

Bu takımda kanat hücumları Eboue ve Hakan'a kalıyor. Eboue altından kalkabilir(gerçi o da savunmada kaytarıyor) ama Hakan ile epey sıkıntı yaşayacağız gibi.

Biz hep Dortmund gibi örnekler veririz ülke olarak kendimizi tatmin etmek icin ama Dortmund´un yaptigini yapmak icin yeterli futbol bilgisine ve yürege sahip degiliz ülke olarak. O 3 kurus etmeyen Polonyali futbolculardan süperstar yaratmak da bi ülke becerisi, felsefesi ayrica. Bunu bizimkiler beceremez. Ayrica o basariya katki yapan Alman futbolcularin kalitesi de ortada. Teknik, fizik acidan 5´e carparlar bizimkileri.

Biraz da sans tabiki, bunu da kabul etmek lazim. Güzel bir jenerasyon, güzel bir uyum yakaladilar ve Klopp gibi eglenceli ve disiplinli bir adamla da tarih yazdilar.

Ama mesela simdi deli gibi para harcamaktan kacinmiyorlar. Evet genc oyuncular aliyorlar da, 15-25 Milyon da basiyorlar.

Biz genclesmek istiyoruz da kimi istiyoruz? 1-2 Milyonluk cöpleri. Bas madem Digne´ye parayi al, kimse agzini acmaz. Yok basmaz.

E madem Melo´dan memnun degilsin, bas parayi Wanyama´ya al. Yok basmaz.

Bruma´ya bas? Yok. E o zaman fazla konusmayacaklar. CL sampiyonlugu falan filan da demeyecekler.

:SS:

hm..senin yasin 27 ise 96-2000 yilarini az cok hatirlaman gerekiyor aslinda. fatih hoca o dedigin 3 kurus etmedigi adamlari bulup uefa kupasini almis hoca. hakan ünsalar-ümitler nerden gelmis bulmus iyi bir arastir kardesim.

hem bizim elimizde de 3 kurusluk adamlar bile yok su an itibari yoksa sen selcuklara, buraklara, drogablara, sneijderlere ve saire 3 kurusluk adam mi diyorsun :confused:

dortmundun farki öyle büyük hedefleri yokdu bu takimi kurarken. sabir gösterdiler birazsda sanslari tutu hoca seciminde. klopp bence almanyanin en iyi hocasidir. hemde genc oyuncuyla muthis iletisim kuruyor.

Türkiyede bir takimi ciddi anlamda bir takim haline getire bilen bir hoca varsa oda fatih hocadir .

hoca takimi takim olmasini saglar..bunu basaramayanlarida gördük bakiniz chelseadeki benitez. tam balon hoca :D

Bayern Bruma icin 10 milyon önermis kabul etmemisler konusuluyordu.

tabiki boru degil ama bu sartlarla ve haksiz rekabetle (yabanci konusu) ceyrek final yari final zor görürüz.

malesef yönetim neden zamaninda bu tuaf yabanci kararini onayladi alamiyorum ve sezon biter bitmez neden AB statüsü icin dava acmadi? TFF basindakiler kime hizmet ediyor kendileri de bilir kime güvenerekten birsey yapmadilar onu aklim almiyor

bence abartilacak bir durum yok. takimin AS yerlileri de bence gayet üst seviyede ama sorun ilerki yillar icin bence daha cok. ha bide bu yabanci olayi serbest birakilsaydi bu sene mesela bence hoca system degiskligine gidecekdi büyük ihtimalde. ama pek fazla sorun yapmacagini zanetmiyorum.

takim olalimda...takim oldukdan sonra yari finalerde görürsün finalerde biraz futbol sansi ile.

futbol sansi herkeze lazim. barcayada, realede lazim sonucda.

Bence bizim takim gecen sene gayet iyi bir tercübe kazanmis oldu ve bu sene daha bir takim olma yolunda o arenaya katila bilir.

her sene yaz boz tahtasida olmaz ki takimlar.

Bazi takimlar 100 yil ariyor böyle takimi kura bilmeleri icin..milyonlarca paralar harciyorlar. kolay degil bu is.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt