Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla bilmiyorum onu da, artik kabak tadi vermeye basladi. Gercekten sacmaliyorlar artik.

1 ay evvel ne umutlarla Real´e filan salliyorduk "Geliyoruz" diye, bugünün hayalkirikligina bakin.

TFF degisirse devre arasinda transfer yapacakmis Baskanimiz :)

Southampton bile 12 Milyon Sterlin´e Wanyama´yi alirken, Galatasaray´in neye güvenerek CL sampiyonlugundan bahsettigini de bilmek istiyorum
yonetime salliyosunda yabanci kontenjani icinde bir liste cikarda bizde gorelim senin kafandaki plan neymis.

:SS:

hm..senin yasin 27 ise 96-2000 yilarini az cok hatirlaman gerekiyor aslinda. fatih hoca o dedigin 3 kurus etmedigi adamlari bulup uefa kupasini almis hoca. hakan ünsalar-ümitler nerden gelmis bulmus iyi bir arastir kardesim.

hem bizim elimizde de 3 kurusluk adamlar bile yok su an itibari yoksa sen selcuklara, buraklara, drogablara, sneijderlere ve saire 3 kurusluk adam mi diyorsun :confused:

dortmundun farki öyle büyük hedefleri yokdu bu takimi kurarken. sabir gösterdiler birazsda sanslari tutu hoca seciminde. klopp bence almanyanin en iyi hocasidir. hemde genc oyuncuyla muthis iletisim kuruyor.

Türkiyede bir takimi ciddi anlamda bir takim haline getire bilen bir hoca varsa oda fatih hocadir .

hoca takimi takim olmasini saglar..bunu basaramayanlarida gördük bakiniz chelseadeki benitez. tam balon hoca :D

Iste o kadrolar hep kurulmaz kardesim. Dortmund bile kuramaz. Yakaladigi bu basaridan sonra alsin hadi yine 1 Milyonluk Polonyali?

Almiyor iste cünkü herseyin farkinda. O zamanlar kimsenin beklentisi yoktu ki, bizim de yoktu. Kac sene sabrettik. Onlar da sabretti.

Yukarda kalmak kolay degil öyle. Onlarin hedefi yine CL finali, basiyor 20 Milyon´lari mesela.

Bizim icin CL ceyrek finalinde kalmak bile yatirim ister. Böyle olmaz o is. Gruptan bile cikamayabilirsin.

Kadromuz iyi hos da, eksik bölgeler belli. Neden daha fazlasini basaramadigimizi da biliyoruz. Zaten fazla birsey de beklemiyoruz.

Bu arada CL kurasindan sonra transfer dönemi hala acik mi? Bilen var mi? Belki kuradan sonra akillanirlar

suanki kadroyla CL de tas catlasa eger gecen sezon gibi iyi bir gruba düsersek 2. oluruz ondan sonra eleniriz. melo umut gelirse sirf chedjou ve erman gelmis oluyor yeni transfer olarak, ve bu sartla tekrar ceyrek final oynamamiz hayal.
ne bekliyodun kimi almamizi bekliyodun? drogbayi gonderip ibrahimovicimi,meloyu gonderip x.alonsoyumu,ched yerine tiago silvayimi alacaktik nedir yani.naniyi alip eboueyi tribune gonderip sag bekte sabriyimi oynatacaktik.anlamiyomusunuz yabanci kontenjani butun planlarin icine etti

nedir o haber hocam ?

Hocam arkadaşın biri Bruma'nın menajerinin Bruma'nın serbest kaldığını iddia edip bizim 8 milyon bonuslarla 12 milyona kadar çıkabilecek şekilde Chealse'nin ise oyuncu için 2 milyon önerdiğini iddia etmiş ama kaç yıllık olduğu yoktu arkadaş 4 yıllık olabileceğini iddia etti bende senelik baz aldım çünkü Chealse 4 yıl için 2 milyon öneriyorsa oyuncu neden kabul etsin tarzında itiraz etmiştim zaten çocuk külüpte yıllık 1 m € istediği için bu tarz bir kıllık içine girdiği için öyle demiştim biraz karışık anlattım sanırım ama umarım anlamışsındır.

diğer ülkelerde çıkan haberleri bilemem.ama brumanın avukatına göre elinde olan iki teklif var biz ve chelsea..bunu bi tv kanalına göstermiş,anlatmış hatta:yenieek:

melo ve umut'u alıp transferi şimdilik kapatıyoruz büyük ihtimalle. dany, amrabat ve elmander kalıcı gibi (tatmin edici bir teklif gelmezse gitmezler, çok fazla yıllık ücret almadıkları için bizde göndermek istemiyoruz.) culio gider kısa süre içinde, riera'da iyi bi teklif alırsa gider onun yerine bir sol bek gelir. riera gitmezse sol bekte gelmez.

cidden sıkıcı bi transfer dönemi, şu hazırlık maçları başlasa da izlesek bari bi an önce.

Iste o kadrolar hep kurulmaz kardesim. Dortmund bile kuramaz. Yakaladigi bu basaridan sonra alsin hadi yine 1 Milyonluk Polonyali?

Almiyor iste cünkü herseyin farkinda. O zamanlar kimsenin beklentisi yoktu ki, bizim de yoktu. Kac sene sabrettik. Onlar da sabretti.

Yukarda kalmak kolay degil öyle. Onlarin hedefi yine CL finali, basiyor 20 Milyon´lari mesela.

Bizim icin CL ceyrek finalinde kalmak bile yatirim ister. Böyle olmaz o is. Gruptan bile cikamayabilirsin.

Kadromuz iyi hos da, eksik bölgeler belli. Neden daha fazlasini basaramadigimizi da biliyoruz. Zaten fazla birsey de beklemiyoruz.

Bu arada CL kurasindan sonra transfer dönemi hala acik mi? Bilen var mi? Belki kuradan sonra akillanirlar

bence eksik bölgeler, melo aldigimizi düsünerek söyliyorum, stoper ve sol bek di. baskada adama gerek yok. en azindan megcut systeminde gerek yok.

sol bek almiyoruz dedikodulari veya baskaninda kendi agzidan o tür aciklamalari benide hem korutuyor hemde hayretlere düsürmüypr degil acikcasi

tek elestirdigim nokta bu sol bek konusudur . 2 senedir sol bek ,sol bek bagriyor taraftar +hoca...

:sad007:

Arena Aslanı ‏@ArenAslani 4 dk

Umut Bulut, Galatasaray'ın İngiltere kampına katılmak için İstanbul'a geldi. (DHA)

ne bekliyodun kimi almamizi bekliyodun? drogbayi gonderip ibrahimovicimi,meloyu gonderip x.alonsoyumu,ched yerine tiago silvayimi alacaktik nedir yani.naniyi alip eboueyi tribune gonderip sag bekte sabriyimi oynatacaktik.anlamiyomusunuz yabanci kontenjani butun planlarin icine etti

Peki bu yabancı kontenjanı muhabbetinin böyle olacağını geçen seneden beri burada konuşmuyor muyduk ? Hangi planın içine etti ? Sen neye göre plan yaptın ki ? Zaten belliydi böyle olacağı.

Alper'i alsaydık Melo'yu almayıp sol beke yabancı koyacaktık tek planımız buymuş bizim, İnler de maliyetli geliyor bize belli ki (gelmemesi lazım artık halbuki)

Tek planımız buydu, bunu da beceremedik, iyi ki de becerememişiz, Alper, Melo'nun verdiği defansif katkıyı hiç bir türlü veremezdi.

bence eksik bölgeler, melo aldigimizi düsünerek söyliyorum, stoper ve sol bek di. baskada adama gerek yok. en azindan megcut systeminde gerek yok.

sol bek almiyoruz dedikodulari veya baskaninda kendi agzidan o tür aciklamalari benide hem korutuyor hemde hayretlere düsürmüypr degil acikcasi

tek elestirdigim nokta bu sol bek konusudur . 2 senedir sol bek ,sol bek bagriyor taraftar +hoca...

İlk 11 için 6 yabancı hakkımız da dolu.

Muslera, Chedjou, Eboue, Melo, Sneijder, Drogba

Bu tabloda sol beke transfer gelmesi çok düşük ihtimal bence.

2 gün sonra hazırlık maçı var ,fatih hoca maç sonunda açıklama yapar bruma hakkında:yenieek:

Zaten taraftarin %95´i baska birsey istemiyor ki. Sezon bittiginden beri aynisini söylüyor taraftar.

Kadro korunsun, üstüne defansa 2 transfer yapilsin, alabiliyorlarsa da 2-3 Türk alternatif alsinlar diyorlardi.

Ama Melo ve Umut icin 2 ay ugras, hala sonuc belirsiz olsun, sol bek transferi de muamma olsun. Taraftar da sinirleniyor dogal olarak.

Herkes yabanci kararinin farkinda. Kimse de Nani nerde, Farfan´i da diger kanada koyalim, üstüne de Ibrahimovic´i alalim demiyor ki.

Peki bu yabancı kontenjanı muhabbetinin böyle olacağını geçen seneden beri burada konuşmuyor muyduk ? Hangi planın içine etti ? Sen neye göre plan yaptın ki ? Zaten belliydi böyle olacağı.
neye gore plan yapacaktin acaba,alacagin en iyi turk adamlar arda-g.inler baska kimi alabilirsin takima güc katacak ondan bahsediyoruz heralde.s.liginde basari icin yabanci sinirsiz olmaliki güclü bir kadro kuracaksin basarili olacaksin,yoksa bu sistem icinde istedigin kadar plan kur s.liginde basari imkansiz

geçen seneki grup maçlarında, sneijder ve drogba yoktu onu unutuyor çoğu kişi. kim gelirse gelsin bizi kolay kolay ilk 16'nın dışına atamaz.

İlk 11 için 6 yabancı hakkımız da dolu.

Muslera, Chedjou, Eboue, Melo, Sneijder, Drogba

Bu tabloda sol beke transfer gelmesi çok düşük ihtimal bence.

Anca Culio ve Elmander'i yollayıp genç bir sol bek alabilirsin, gerçi ben Hakan'ın yerine Erman'ı deneyeceğini düşünüyorum hocanın sol bekte.

neye gore plan yapacaktin acaba,alacagin en iyi turk adamlar arda-g.inler baska kimi alabilirsin takima güc katacak ondan bahsediyoruz heralde.s.liginde basari icin yabanci sinirsiz olmaliki güclü bir kadro kuracaksin basarili olacaksin,yoksa bu sistem icinde istedigin kadar plan kur s.liginde basari imkansiz

Örneğin Sabri'den birşey olmayacağı belli neden ligden yerli alternatif oyuncular için uğraşmıyoruz ? Neden mesela Bursa'dan Şener, atıyorum Karabük'ten Erdem gibi oyuncuları denemiyoruz, bonservisi elinde mi olması gerekiyor illa ki bu oyuncuların ?

Ben de katılıyorum 6 yabancı sınırı varken elimizdeki oyuncularla 2.5 milyon Euro gibi maaş alan yabancı transferi yapamayız (Kolarov gibi mesela) ama yine de genç bir sol bek denenebilir, çok mu şey kaybederiz ? Gerektiğinde tribünde oturur, örneğin U20'den alınamaz mıydı ?

En azından 6+2+2 kuralı çıksaydı sol bek alırdık. şuan ilk 11 oynayacak 6 yabancıdan hiçbirisini tribünde oturtamazsın.

6 yabanci var zaten diyoruz da, Allah korusun birisi sakatlandiginda veya birisi cok formsuz oldugunda ne yapacagiz cok merak ediyorum.

Zaten dezavantajliyiz rakiplere göre, Avrupa´da oynadigimiz icin. Rotasyon daha da önem kazanacak. Birakin herhangi bi sol beki, cok kaliteli bi sol bek sart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt